Perfecte service

Snelle afhandeling en verzending. Meerdere bikini’s besteld om te vergelijken. Vaak zijn bikini’s qua maatvoering een drama, nu zat alles perfect! Keuze gemaakt en eentje teruggestuurd. Ook dit ging snel en soepel.

fijne ervaring

fijne website, makkelijk hanteerbaar. Geven hulp bij het zoeken naar het juiste item. Levering goed verzorgd, leuk doosje. Met zorg ingepakt.

Snel geleverd en mooie bikini

Annadiva had heel fijn een bikini nog op voorraad. Werd snel geleverd. Ik heb nog een broekje teruggestuurd en de retour was ook goed verzorgd. Heel fijn.

Ik was altijden op zoek naar een bikini voor mijn vrouw en hun bleken hem nog te hebben. Snel verzonden en netjes verpakt. Top geregeld

Eerste "kennismaking" was uitstekend !!

Het begint al met een mooie site. Eerst gebeld om een vraag te stellen of een bepaalde bh in de collectie zat. Ik werd gelijk geholpen en zeer netjes en vakkundig te woord gestaan. Het bestellen op de site was eenvoudig. De bestelling werd snel geleverd en was keurig verpakt. Ook een retourzending verloopt snel en zonder problemen. Een zaak die zijn klanten dus belangrijk vindt. Vandaar dus een dikke 10.

Service is top

Duidelijke website. Veel keuze. Snelle levering en fijn dat je after pay kunt kiezen.

Kwaliteit en service goed.

De kwaliteit is ook daadwerkelijk goed. De producten die ik besteld heb kwamen snel binnen en ook de producten die ik heb geretourneerd waren snel terug gestort.

Mijn mooie artikelen zijn snel geleverd

Wat veel keuze in prachtige artikelen op jullie overzichtelijke website. Dit keer heb ik bij de badmode gekeken. Ik heb een geweldig mooi badpak uitgezocht voor onze vakantie. Dat werd ontzettend snel thuis bezorgd in een mooi doosje. In dat doosje was alles nog eens netjes verpakt. Wat een goede service!

Prachtige en goede kwaliteit

Ben zeer tevreden over de producten en de afhandeling van alles.

Mooie lingerie

Ik slaag prima bij Annadiva, ruime collectie van Prima Donna. En snelle levering, bedankt weer en tot een volgende keer!

Super service!

Online bleek artikel niet voorradig, maar bij Annadiva hebben ze kunnen regelen dat het toch geleverd werd. De onderlinge samenwerking tussen filialen werkt erg goed. Zeer persoonlijke service, zeer klantvriendelijk!

Perfect!

Hele snelle levering en prachtige bikini!

Keurige verpakking

Een hele snelle bezorging en de kleding was keurig ingepakt.

Duidelijke productinformatie. Zorgvuldig ingepakt. Snel ontvangen.

Fijne webshop

Bikinitop besteld en eerder dan verwacht ontvangen. Keurig verpakt.

Snel en correct bestelling geleverd. Mooi verpakt. Cadeautje voor jezelf.

Goede service in de winkel

Ik had een bikini besteld en die laten bezorgen in de winkel in Den Bosch. De bikini bleek niet te passen. Het personeel heeft toen heel goed geholpen om een andere bikini te vinden die veel beter zat.

Top producten!

Ben met iedere bestelling blij en tevreden! Zowel over de producten als de service!

vlotte bezorging, fraai topje!

bestelde topje voldeed volledig aan de verwachting en werd netjes verpakt volgens planning geleverd

geweldig

Ik heb een geweldige ervaring gehad bij aankoop van bikini's bij Anna Diva. Producten keurig de volgende dag geleverd, netjes verpakt en qua maatomschrijving klopt het precies. Het zit zelfs in een mooi doosje wat ik nu gebruik als opbergbakje, zo zonde om weg te gooien :-) Ik ga hier vaker bestellen!

Prima geregeld

Snel en prima geregeld

Snelle ,keurige service.

Ruime keuze, snelle levering.

Top service mooie betaalbare bikini's en lingerie

Beton top! Mooie prijs, goede kwaliteit en snel geleverd

De bevestiging van de bestelling liet even op zich wachten, maar volgde na het weekend. De bezorging was precies volgens aangegeven en het pakketje was mooi ingepakt. Fijne Bh erbij!

Leuke bikinitops besteld, helaas pasten ze mij niet goed waardoor ik ze terug moest sturen. Dit ging erg makkelijk. De bikinitops waren mooi en netjes ingepakt naar mij verzonden. Het gevoel van persoonlijke service, maar dan via de post doordat er bij werd gezet wie mijn bestelling klaar had gemaakt. De tops zagen er net zo uit als op de website en leken van goede kwaliteit. Hopelijk mag ik hier nog eens een bestelling doen die ik kan houden.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire