Snelle levering pakket ziet er goed verzorgd en netjes uit.

Perfecte bikini

Ik heb lang gezocht naar een mooie bikini, maar ik kon nergens slagen tot ik Annadiva ontdekte. Heb 2 bikini's kunnen kopen die mooi staan, heerlijk zitten en van goede kwaliteit zijn. Blij dat ik tijdens mijn zoektocht uiteindelijk bij Annadiva uitgekomen ben. Mijn vakantie kan beginnen!

Gelijk verstuurd, mooi ingepakt

Wat zo leuk is dat jullie het ook zo mooi inpakken, en er een persoonlijke groet bij schrijven van de diegene die het inpakt.

Ik heb lang moeten wachten

Heb zeker 10 dagen moeten wachten voor ik het artikel in huis had . De 2 de keer ging het erg vlot.

Prachtige lingerie

Wat een mooie lingerie, het pakje was een cadeautje om te krijgen.

Snelle levering, goede kwaliteit .

Hele snelle en flexibele service

Ik had een bikinie besteld en binnen 2 werkdagen ontvangen.

Mooi assortiment met kwalitatief goede producten en goede service

Ik winkel hier graag omdat de kwaliteit altijd goed is en de levering vlot en betrouwbaar

Snelle levering en netjes verpakt.

Keurig verpakt en mooie materialen.

Mooie kwaliteit, snelle en nette levering

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de producten van annadiva Al een aantal keer besteld en nooit teleurgesteld. Mooie producten van vele goede merken. Goede prijs kwaliteit verhouding. Een aanrader om bij deze site te bestellen

Alles naar tevredenheid!

Heel erg plezierig,..erg goede service

Goede service. Mooi op tijd bezorgd. Prachtige kwaliteit spullen.

Snel en netjes

Snel verstuurd, netjes ingepakt, snel retour verwerkt. Het enige nadeel dat je de retourzending zelf moet betalen. Dat weerhoudt mij dat ik de volgende keer on line bestel. Maar wel de winkel bezoek?

Ik zal hier zeker nog eens bestellen

Snelle levering, mooi ingepakt en daar bovenop goede kwaliteit van het product! Kortom, ik ben blij met mijn nieuwe badpak van beachlife.

Mooi, netjes en snel

Snel geleverd, mooi verpakt! Ook de retourzending was zo geregeld! Top!!

Super verzorgd ingepakt...mooie bikini's

Keurige snelle levering Goede kwaliteit

Helaas bleek mijn bestelde bikini niet te passen, maar snelle reactie op mijn mail en top service bij het afhandelen van mijn retour. Ik ga hier zeker weer bestellen.

Heel erg prettige ervaring met Annadiva

De website is duidelijk overzichtelijk en snel,bestelling plaatsen gaat ook heel vlot ,de levering heeft nog geen dag geduurd en als laatste een feestje het pakje heel mooi verpakt dus een hele fijne ervaring bij Annadiva

Mooie winkel & webshop!

Na aanleiding van een aankoop in de winkel waar ze een mooie en ruime collectie hebben, een bestelling gedaan op de website. Ook weer super! Ruim aanbod en snelle levering.

Besteld en meteen in huis met persoonlijke touch qua verpakking.

Twee bikini’s, een topje en een omslagdoek besteld. Arriveerde binnen een paar dagen, fijn dat je een ander afleveradres kunt invullen wannrrr je niet zeker weet of je thuis bent. De spullen waren mooi verpakt en er was een kaartje bij met de naam van degene die het ingepakt had. Toch een wat persoonlijker gevoel. Dus gewaardeerd! Alles pastte goed dus superslim mee!

Hele fijne webshop snel verstuurd en leuk ingepakt

Top :)

Persoonlijke adviezen op afstand

Bij AnnaDiva helpen ze je supergoed met maatadviezen, ook als je op afstand koopt. Zo is de kans veel groter dat het goed past. En natuurlijk hebben ze een groot aanbod mooie dingen en gaat de bezorging supersnel. Fijne winkel!

Zeer netjes geholpen

Een uitstekend bedrijf die klanten nog begrijpt.

Snel, adequaat en voordelig!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire