Vlotte service en levering

Zeer goede service en direct reactie op vraag via mail

super service

mooie lingerie en badmode

Top top top

Mooie zwemkleding besteld, super snel in huis en zit heel mooi. Valt goed op maat.

Er is nog zeker ruimte voor verbetering

Ik heb 2x besteld bij Annadiva., 2021 en 2022. 2x betrof het een bikini. 2x had ik dezelfde ervaring. Levertijden kloppen niet die op de website staan. Ipv enkele dagen levertijd, liet de leveringen uiteindelijk 3,5 weken op zich wachten. Dat kan gebeuren, maar als je als kopende klant meerdere keren zelf moet bellen of mailen, omdat het artikel nog altijd niet is ontvangen, dan vind ik dat niet netjes. Typisch is ook dat dit dus 2x gebeurde. Neem in deze situatie zelf proactief contact op met je klant en creëer begrip, er is vast een goede reden. Maak het mogelijk om kosteloos te retourneren, liefst met PostNL, want voor UPS moest ik 7km rijden en een bijdrage betalen voor het retour. Last but not least: ik ben blij met mijn bikinis en wat waren ze mooi verpakt!

Snelle levering, mooie producten

Een ruim assortiment met erg mooie en goed zittende lingerie en ook bikini’s. De levering was erg snel! Het retour zenden ging wat lastiger. Ik zou via GLS voor €2,95 retour kunnen zenden, maar bij het GLS punt konden ze mij niet helpen. Toen helaas voor hoger bedrag via conculega DHL retour gestuurd.

Nooit meer bestellen door de retourafwikkeling

Tot en met dat het product bezorgd werd, was ik heel tevreden. Snelle bezorging, product mooi verpakt, mooi product. Helaas paste het niet en moest t retour; daar begon de ellende. Zowieso vind ik het van weinig service getuigen als je moet betalen voor het retourneren, maar daar is wel een soort van tegemoetkoming in verwerkt waardoor t op iets van 2 euro nog wat uitkomt, máár het moet retour met DPD. En daar begint t probleem: DPD retourpunten zijn in geen velden of wegen te bekennen waar ik woon. En ik woon gewoon in een stad. De reden dat ze er niet zijn, is omdat er veel slechte ervaringen zijn met deze bezorgdienst. Dus ik ben eerst de halve stad doorgefietst langs punten die aangegeven stonden als DPDretourpunt, maar daar aangekomen weigerden ze unaniem mijn pakket. ‘Oh Annadiva, nee die nemen wij niet aan.’, zei er zelfs één. Uiteindelijk heb ik mn pakket retour moeten zenden op eigen kosten van €7,25. Dit is helaas een reden waarom ik nooit meer iets ga bestellen bij Annadiva, tenzij ze hun retourbeleid aanpassen en het gratis retourneren wordt.

Mooi materiaal en blijft lang goed zitten

Ik draag lingerie van Anna Diva tot op de draad, dat het echt niet meer kan. Fijn materiaal, zit goed in elkaar, mooie pasvormen en ontwerpen.

Vriendelijk en snelle service! Bestellingen zijn mooi verpakt.

Overzichtelijke site

Overzichtelijke site, correcte levering.

Duurde lang

Goede middag Goed.product alleen de levering duurde vrij lang Voor de.rest prima

Keurig verpakt en snel bezorgd

Mooie bikini perfecte pasvorm

Waanzinnig

Al een paar keer besteld hier. 2 bikini,s en lingerie. Altijd de volgende dag geleverd. Netjes je status via de mail binnen wanneer het word ingepakt, verzonden en geleverd. En als je het binnen krijgt altijd een traktatie omdeze te openen met een leuke kaart erbij. Tot de volgende bestelling

Gewoon top

Grote collectie, dus veel keuze. Mooie merken en de dag daarna al in huis.

De mensen zijn zeer vriendelijk en behulpzaam en niks is ze teveel en ze tonen interesse en denken met je mee…….ondanks dat ik iets moest retourneren waren ze erg behulpzaam en vriendelijk zeker een aan te raden .

Snelle afwerking

Fijn om hier te bestellen, altijd snelle en correctie levering.

Binnen 1 dag geleverd, super

Kwaliteit wordt waargemaakt

Goede communicatie, pakket mooi verpakt en met zorg. Artikelen van goede kwaliteit. Duidelijke uitleg om te retourneren alhoewel ik dat niet nodig had.

Goede service, goed product

Mooie collectie, goede en snelle service en tevreden met product.

Snelle levering. Maar klopt

Snelle levering. Maatvoering klopt

Ik koop al mijn bikini's bij Annadiva zowel online als in de winkel! Hele fijne webshop en altijd bereikbaar voor goed advies. En vooral eerlijk advies! Het personeel heeft goede kennis van wat zij verkopen, het verschil tussen de merken maar geven ook een goede inschatting van wat wel of juist niet zou staan en of passen! Heel fijn...ik blijf zeker nog vaste klant!

Cadeautje voor mijzelf

Een bikinibroekje besteld van Primadonna. Het bovenstukje had ik nl al. Het was de volgende dag al in huis. Het was heel mooi en zorgvuldig verpakt. Een cadeautje voor mijzelf.

Tsja... een (internet)winkel

Het retourbeleid is prut! Informatie op de meegezonden brief klopt niet. Ik heb mijn pakketjes nog steeds niet kunnen sturen omdat ups ze niet aanneemt, ondanks de info in de brief. Post.nl is duur. Dat kan dus oplopen als de maat een keer (of vaker) niet goed is. Voortaan dus maar drie of vier maten tegelijk bestellen. Gelukkig is er afterpay. Ik blijf er wel bestellen vanwege prima voorraden van grote maten.

Supersnelle levering

Ik heb bh's besteld die ik gepast had in mijn lokale winkel, alleen daar hadden ze de juiste kleur niet. Annadiva was supersnel met leveren, echt complimenten! Dit is mijn tweede bestelling bij Annadiva en ik zal ongetwijfeld vaker bestellen bij Annadiva!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire