Nooit meer bestellen door de retourafwikkeling
Tot en met dat het product bezorgd werd, was ik heel tevreden. Snelle bezorging, product mooi verpakt, mooi product. Helaas paste het niet en moest t retour; daar begon de ellende. Zowieso vind ik het van weinig service getuigen als je moet betalen voor het retourneren, maar daar is wel een soort van tegemoetkoming in verwerkt waardoor t op iets van 2 euro nog wat uitkomt, máár het moet retour met DPD. En daar begint t probleem: DPD retourpunten zijn in geen velden of wegen te bekennen waar ik woon. En ik woon gewoon in een stad. De reden dat ze er niet zijn, is omdat er veel slechte ervaringen zijn met deze bezorgdienst. Dus ik ben eerst de halve stad doorgefietst langs punten die aangegeven stonden als DPDretourpunt, maar daar aangekomen weigerden ze unaniem mijn pakket. ‘Oh Annadiva, nee die nemen wij niet aan.’, zei er zelfs één. Uiteindelijk heb ik mn pakket retour moeten zenden op eigen kosten van €7,25. Dit is helaas een reden waarom ik nooit meer iets ga bestellen bij Annadiva, tenzij ze hun retourbeleid aanpassen en het gratis retourneren wordt.