Geweldige producten en service

Om de zoveel jaar koop ik een bikini bij Annadiva. De kwaliteit is altijd top. En wat je bestelt is verbazend snel in huis. Echt super fijn. Annadiva ‘voelt’ als een ouderwetse goede lingeriezaak, maar dan online. Mooie badkleding en beha’s met goede pasvorm die een tijdje meegaan. En als je een grotere cupmaat hebt zit je er zeker goed. Tegenwoordig heb je ook voor grote maten fast fashion items die niks ondersteunen, een slechte pasvorm hebben en na drie keer dragen lubberen. Dat vind je bij Annadiva niet.

Zorgvuldig ingepakt via post

Volgende dag bezorgd, mooi en zorgvuldig ingepakt. Kadootje van eigen bestelling Duidelijke beschrijving bij eventuele retourzending.

Ik ben zo blij met Annadiva

Super mooi product, zit als gegoten. Als je je bestelling krijgt voelt het als een cadeau. Mooi ingepakt, speciaal voor jou. En snelle levering.

Top een aanrader.

Snelle levering en retour snel terug gestort.

Top veel keuze zeker voor de niet standaard cup maat

Snel en netjes verpakt

Mijn BH is netjes verpakt en goed en snel verstuurd.

Super fijn

Heel blij met mijn bh en mooi verpakt !

Snelle levering, goede site en mooie merken

Zie boven

Aangezien ik grote maat bh heb kan ik niet overal terecht. Eerste keer bij Annadiva besteld. De levering was super snel had mijn bestelling de volgende dag al in huis. Helaas heb ik het verkeerde besteld waardoor ik het moest retourneren. Ook de bevestiging van het retourneren had ik snel ontvangen. Ben zeer tevreden over de gang van zaken met Annadiva. Daarom zou ik mijn volgende bestelling gerust weer opnieuw doen bij jullie.

Overzichtelijke webwinkel en snelle levering.

Ik was verrast door overzichtelijkheid van de maten. Gelijk was te zien of iets leverbaar was. Na de bestelling geplaatst te hebben, was alles snel in huis!

Retourneren niet flexibel

Retourneren UPS € 2,95. We wonen op Vlieland waar GEEN UPS Point is! Retourneren via PostNL € 7,25! Het hoeft niet gratis maar dit is wel een groot verschil. Ik zal niet snel meer iets bestellen via Annadiva.

Bij de klantenservice zijn ze zeer beleefd vriendelijk en geduldig. Of je ze nou 1 keer belt of 10 keer. Ik blijf nu voortaan hier bestellen omdat ik zeer tevreden ben. Een dikke vette 10. En ook voor al jullie medewerkers.

Goede service maar te grote matten

Veel te grote maat

Snelle levering met aandacht

Je ontvangt het pakketje als een cadeautje. En dat is lingerie van Annadiva ook. Snel, correct, duidelijk.

Snelle communicatie, goede service, mooie producten!

Ik kan altijd slagen bij Annadiva, veel keuze en goed advies! Terwijl ik vroeger echt in een winkel moest gaan passen om tot een goede keuze te komen. Echter bestel ik graag wat meer zodat ik keuze heb. Het retourneren is wel een dingetje aangezien UPS voor mij niet dichtbij zit. Waardoor ik uiteindelijk het dubbele betaal aan verzendkosten bij PostNL.

Snel, netjes verpakt, top

Was gewoon top snel geleverd. Bleek iets niet te passen ook dit snel en prima geregeld.

Vlotte afhandeling bestelling en retourzending

Bestelling zeer vlot geleverd en de afwikkeling van de retourzending ook snel gedaan. Duidelijke instructies over retourneren.

Alles verloopt snel en vloeiend!

Bestellingen, retour, alles verloopt snel en vloeiend. Kunnen heel veel winkels nog wat van leren! Ps. Een persoonlijk kaartje erbij is ook altijd leuk!

Snelle bezorging, keurig ingepakt en verzonden en veel keus.

Ik was opzoek naar bikini's voor een grotere cupmaat. Jullie hebben veel keus daarin! Helaas was de bikini die ik uitgezocht had, toch niet helemaal iets voor mij. Maar ik zal een volgende keer zeker weer bij jullie kijken. Helaas waren bij sommige bikini's niet meer het bijpassende bikinibroekje op voorraad, waardoor ik geen passend setje kon vinden.

Precies zoals gehoopt!

Er was enigszins verwarring met bestellen maar er was goede communicatie, super! Ik had vanwege de maat 2 bikinislips besteld en dus 1 retour gestuurd. Dit is zeer snel afgehandeld. Mijn geld stond heel snel weer op mijn rekening. Dit is dus niet de laatste keer dat ik iets bij jullie gekocht heb. Eindelijk iets gevonden waar veel maten beschikbaar zijn. Dank jullie wel en ga zo door!

Fijne service!

Naast een fijne service ook erg goede kwaliteit!

Mooie producten, snelle verzending

Een eerste positieve kennismaking. Overzichtelijke site, mooie producten, snelle levering. Helaas niet de juiste maat besteld, daarom is de bikini geretourneerd in de winkel. Ook dit ging makkelijk en prettig.

prachtige bekini

Bekini besteld heel mooi alleen broekje was te klein en het bovenstuk was goed dus broekje retour en een maat groter was er niet dus bij een andere zaak besteld.En het retour voor het broekje koste 7.50 dat viel goed tegen met andere woorden duur.Had ik dit van tevoren geweten had ik het compleet retour gedaan en alles bij die andere zaak gekocht.

Zeer snelle levering in mooie verpakking.

Omdat het artikel wat ik besteld heb in de winkel waar ik dit normaal koop niet op voorraad was en niet op korte termijn te bestellen was, moest ik snel op internet zoeken. Bij Annadiva vond ik het gelukkig en had het op de beloofde esteltermjjn binnen.

Snelle levering. Mooi ingepakt. Helaas maar niet goed. Jammer dat deze winkel niet in de buurt van Heerlen te bezoeken is

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire