Ik moest relatief lang wachten op mijn bestelling.

Er werd aangegeven dat ik mijn bestelling tussen 3 en 5 werkdagen binnen zou krijgen. Ik had donderdag de bestelling gedaan en kreeg meer dan een week later op zaterdag, nadat ik gebeld had met de winkel de bestelling binnen. Ik vond dit redelijk lang duren. Het was de eerste keer dat ik bij Annadiva bestelde, ik kende de zaak niet en ik was even bang dat ik bij een nep zaak besteld had. Gezien het bedrag was ik even ongerust.

De lingerie wordt op tijd geleverd, en zit heel mooi ingepakt. Ik ben heel tevreden . Annadiva heeft een groot assortiment voor ieder postuur/ figuur een passend stuk.of het nou lingerie is of badkleding, keuze genoeg.

Prachtige bikini

Snelle levering in een mooi doosje, netjes verpakt. De bikini is van mooie kwaliteit Ik ben zeer tevreden.

Snelle levering, goede pasvorm, mooi materiaal

Prettige site, mooi materiaal, snelle levering

Duidelijke website en vlotte levering

Blij met het ruime aanbod én het feit dat er gewoon heel veel maten op voorraad zijn! Vlotte levering en mooi ingepakt. Super tevreden.

Goede winkel en alles staat duidelijk omschreven op de website. Goede service en kwaliteit. Netjes Verzonden met extra informatie over hoe het kledingstuk te behandelen.

Keurig op tijd uitgeleverd. Groot assortiment en makkelijk te navigeren

Prachtige bh en snelle levering

Mooie bikini’s met grote cupmaat, ruime keuze.

Ruime keuze in bikini’s voor dames met een grote cupmaat (zoals ik). Enige minpuntje van de website is dat je maar een maximaal aantal artikelen kunt zien in je winkelmandje (misschien is dit alleen zo op een tablet). Je kunt niet niet doorklikken of -scrollen naar de rest van de inhoud van het winkelmandje. Als je iets wilt verwijderen of aanpassen wat niet in beeld staat, dan lukt dat dus niet. Verder vlotte levering en mooie verpakking. Ben erg tevreden met de mooie bikini die ik gevonden heb.

Super geweldige winkel en service

Ik heb nu al een aantal keer besteld en de service is elke keer super fijn. Ik heb nu een bikini van Annadiva besteld; de cup, model en materiaal is heel fijn en mooi. Zeker een aanrader!

Prima badpak, keurig ingepakt en snelle levering.

Prima badpak, keurig ingepakt en snelle levering. Maattabel erg handig. Ga zo door.

Snelle levering, mooie producten en goede persoonlijke service. Ik ben super tevreden.

artikelen supersnel bezorgd en website duidelijk en gemakkelijk Zal volgende keer zeker weer bij Annadiva gaan shoppen. De spulletjes ook in een feestelijke verpakking bezorgd dus een feestje om uit te pakken

Heb lang moeten wachten op mijn bestelling!

Hiervan werd ik niet pop de hoogte gehouden. Dat is wel jammer. Nadat ik zelf ben gaan informeren waar de bestelling bleef is er van jullie zijde snel gehandeld en excuses aangeboden. Kan gebeuren. Merk wel dat er vaak iets niet op voorraad is in mijn maat. Jammer dat doet twijfelen om ergens anders te bestellen waar meer voorraad is.

Netjes verpakt en snel bezorgd

Netjes verpakt en snel bezorgd

helemaal blij

Ik was op zoek naar een product, die in mijn reguliere winkel niet besteld kon worden. Bij Annadiva was hij op voorraad en na aankoop heel snel bij mij thuis.

Toppers

Ik ben in de winkel in Amsterdam geweest, super geholpen . Online ook perfect.

Goede en nette service

Bestellen gaat eenvoudig. Netjes verpakt ontvangen en retourneren is ook makkelijk. Al met al goede klantenservice en zeer tevreden.

Fijne online winkelervaring

Een overzichtelijke website met goede filters. Hierdoor kon ik makkelijk zoeken. Na het bestellen had ik snel een bevestiging en werd ik op de hoogte gehouden van de levering. Deze was er snel. De mogelijkheden voor retourneren waren goed. Fijne service en zeker de moeite waard om weer te bestellen.

Uitstekende levering en kwaliteit

Uitstekende levering en kwaliteit

Fijne shop, fijne website. Snel verzonden, keurig netjes verpakt.

Behulpzaam personeel, goed advies gehad en supervriendelijk geholpen.

Ik wilde graag advies over een strapless beha die, zo bleek, allen nog o line te verkrijge was. Ondanks dat ben ik goed geholpen met alternatief en ben zeer blij met mijn aankoop. Ondanks de drukte werd er tijd genomen voor mijn vraag. Dus top! Ook vanwege de mooie collectie kom ik er zeker weer voor een volgende aankoop. Groet, Renata

Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze en snelle levering!! Altijd wat ik zoek, de juiste maat maar vooral een super snelle levering! Zeker voor herhaling vatbaar!

Snelle levering en netjes verpakt

Fijne website, goede service, mooi verpakt!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire