Maar zeer jammer dat je de retour zelf moet betalen en dan ook nog zo duur € 7.25 Daardoor wil ik geen nieuwe bikini laten komen! Groet Desiree Cuijpers Aanbevelen ja …,Maar ik zeg er wel bij als t retour moet kost t je €7.25 !
Snelle bezorging, ook retouren worden snel afgehandeld.
Prima site, duidelijk met alles, bezorgtijd prima en klopte; mooie winkel ook (handig dat de retour artikelen ook daar naar toe kunnen worden gebracht, anders kost het 2.95), geen klachten, is zeker aan te raden om te shoppen
Ik ben heel blij met annadiva, de online collectie is uitgebreid en goed, de website is goed doorzoekbaar. Wat er bovenuit steekt is de service en het advies via de telefoon. Je spreekt met iemand die echt verstand heeft van het product en je goed adviseert. Ik ben fan!
Ik had twee bikini's besteld, met als levertijd 2-5 werkdagen, dat zou net passen voor mijn vakantie. Maar na 8 werkdagen had ik nog steeds niet ontvangen en toen ik er naar vroeg werd gezegd dat er wat problemen waren met de bestelling maar dat de items ieder moment binnen konden komen. Eenmaal terug van vakantie was er nog steeds geen pakketje, dus maar weer zelf actief naar gevraagd en toen bleek er een ander probleem met de bestelling (iets met het systeem). Daarna is het alsnog wel opgestuurd maar ik vind ik het niet heel klantvriendelijk dat ik er zelf 2 keer naar moet vragen. Uiteindelijk wel alles netjes gekregen, mooi verpakt en er is altijd heel veel keus op de website aan zwemkleding dus ik zal vast nog wel een keer bestellen maar iets actiever zelf de bestellingen opvolgen zou fijn zijn.
Beste Suzanne, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jij niet tevreden was over onze service. Zo geef jij aan dat de levering van jouw bestelling door diverse omstandigheden langer op zich heeft laten wachten dan vooraf ingeschat, onze excuses daarvoor! Intussen zien wij dat jij ook veelvuldig contact hebt gehad met een van onze medewerkers, wij hopen dat zij jou naar tevredenheid heeft mogen helpen. Bovendien zullen wij jouw review intern bespreken om herhaling in de toekomst te voorkomen. Mocht jij hier nog vragen over hebben vernemen wij dat uiteraard ook graag. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Niet alle modellen waren in de winkel aanwezig. Geen probleem, zelf online kunnen uitzoeken, bestellen en laten leveren in de winkel. Passen en wat niet goed was achter kunnen laten in de winkel. Bij een laag bedrag was AfterPay was prima geregeld. Ook een groter bedrag (3 bikini's), wat ik bij bestelling diende te betalen en ik deels in de winkel achter liet, werd keurig een aantal dag later op mijn rekening teruggestort.
Altijd netjes verpakt. Snelle service. Al eerder ook iets besteld bij Annadiva en toen had ik hulp nodig, toen ook super goed geholpen. Ik zal hier zeker nog vaker bestellen. Ook een heel mooi assortiment!
Prachtige lingerie met uitgebreide keus. Alleen de opvolging van de levering kan mijn inziens beter.
Mooie duidelijke website, snelle en duidelijke service! Mooie merken en goede sale. Pakket Leuk verpakt en makkelijk retour als t nodig is
Prachtige kwaliteit.
Prachtig materiaal top mensen aan de telefoon goed behulpzaam. Ik baalde ook echt dat het niet in mijn maat is. Ik hoop dat er volgend jaar halters bikini's zijn
Ruim assortiment met mooie merken tegen scherpe prijzen. Ook heel veel maten nog op voorraad, dus ik had geluk dat mijn maat er ook nog tussen zat. Daarnaast werd er ook super snel geleverd, dus ik ben heel tevreden.
Goede kwaliteit, mooie bikini
Snelle levering. Zorgvuldig en goede service.
Ruime keuze, Bij vragen correcte uitleg, snel geleverd en keurig verpakt
Heel goed, prettig contact en met vragen wordt er direct gereageerd.
Ik kreeg mijn bestelling in goede kwaliteit, netjes ingepakt en op tijd binnen. Erg blij mee!
Ben erg goed geholpen. Vriendelijk en wordt goed en eerlijk advies gegeven. Goede service.,
Merken die ik mooi vind, maar twee weken levertijd i.p.v drie dagen. Als ik zelf vraag naar mijn bestelling na ruim 14 dagen, krijg ik te horen dat deel niet meer leverbaar is. Heel jammer.
Beste Mirjam, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jij niet tevreden bent over onze service. Zo geef jij aan dat de verwachtte levertijd niet overeen zou komen met de daadwerkelijke levering. Helaas waren niet alle items uit jouw bestelling direct uit voorraad leverbaar. Hiervan was inderdaad de verwachtte levertijd 2 tot 5 werkdagen. Later vernamen wij vanuit de leverancier dat één item niet meer leverbaar bleek. Hier waren wij niet eerder van op de hoogte anders hadden wij jou vanzelfsprekend direct geïnformeerd en een tussentijdse update gegeven. Wel zullen wij jouw review intern bespreken om herhaling in de toekomst te voorkomen. Namens Annadiva excuses voor het ongemak. Mocht jij hier nog vragen over hebben vernemen wij dat uiteraard ook graag. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Weer super blij met mijn aankoop en voor de snelle nette levering
Product is zoals verwacht . Goede info op de website. Snelle levering
Order geplaatst en bevestigd gekregen, zou de volgende dag bezorgd worden, helaas niets ontvangen en vernomen. Wel reactie van AfterPay, die dus niet op de hoogte was dat order niet was afgestuurd. Telefonisch contact gehad, er was wat mis, de order was ook nog niet compleet, dit was echter niet naar mij en AfterPay gecommuniceerd. Gevraagd de complete set wel alvast af te sturen, dat gebeurde ook, echter ook met de incomplete set. Ook hier na een paar dagen weer achterna gebeld wanner de rest kwam, dat was nog niet bekend, gevraagd deze op voorhand te annuleren, dit gebeurde geklukkig wel gelijk en werd door AfterPay aan mij bevestigd. Ondanks de correctie afwikkeling en prima contact per telefoon, erg teleurgesteld. Valt niets af te dingen op de kwaliteit van de artikelen, die zijn erg mooi.
Beste Janette, Hartelijk dank voor jouw review. Wat ontzettend vervelend te lezen dat jij niet geheel tevreden bent over onze service. Zo geef jij aan dat de informatie die jij hebt ontvangen niet correct en volledig zou zijn, onze excuses daarvoor! Door een fout in onze voorraad stonden er bij twee items geen levertijd gemeld. Echter is gebleken dat wij deze artikelen niet meer op voorraad hadden, wel bestelden wij deze direct voor jou na bij onze leverancier. Later bleek ook dat één item niet meer geproduceerd zou worden. Hier waren wij helaas niet eerder van op de hoogte anders hadden wij jou uiteraard direct geïnformeerd. Daarnaast zullen wij jouw review intern bespreken om herhaling in de toekomst te voorkomen. Namens Annadiva excuses voor het ongemak. Mocht jij hier nog vragen over hebben vernemen wij dat uiteraard ook graag. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Bestelling gedaan. Kreeg wel de rekening maar niet mijn bestelling en nu wel een verzoek tot beoordelen
Beste Thea, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jij niet tevreden bent over jouw bestelling. Zo geef jij aan dat jij een verzoek ontving deze review te schrijven maar helaas jouw pakket nog niet had mogen ontvangen. Door een storing werden onze e-mails niet altijd op het juiste moment verzonden, onze excuses hiervoor! Helaas bleken niet alle items uit jouw bestelling uit voorraad leverbaar. Om die reden moeten wij dit nabestellen bij onze leverancier. Hiervan was de verwachtte levertijd 3 tot 10 werkdagen. Hierdoor heb jij mogelijk langer op jouw bestelling moeten wachten als vooraf ingeschat. Intussen hebben wij jouw bestelling in goede orde retour ontvangen en zullen dit via e-mail ook aan jou bevestigen. Namens Annadiva excuses voor het ongemak en de onvoorziene vertraging. Mocht jij hier nog vragen over hebben vernemen wij dat uiteraard ook graag. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Ik ben altijd heel tevreden met mijn bestellingen bij Annadiva. De website is heel overzichtelijk en makkelijk. Alles wat ik bestel is heel netjes ingepakt. Er zit ook altijd een persoonlijke boodschap bij en dat maakt het helemaal af.
Her artikel is precies zoals omschreven en ontvangen.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire