Kwalitatief super

Nu inmiddels een aantal keren besteld. Alles super fijn en snel verlopen qua levering.. Dank Kellie wel

Onverwacht te laat leveren zonder bericht

De producten zijn prima, maar 3x zo lange levertijd en er dan zelf steeds achteraan moeten is niet fijn. 4x contract moeten ongemeen om te horen dat een artikel niet meer leverbaar was waardoor de rest bleef liggen. Was bijna te laat voor mn vakantie terwijl ik 3 werken van tevoren bestelde met max 5 dagen levertijd.

Super snel en super bikini in prachtige unieke kleur

In 1 woord geweldig

Ruim assortiment en goede service

Waar bij lingeriezaken soms maar een deel van de collectie verkopen, kan je bij Annadiva veel meer vinden en veel beschikbare maten

Perfecte webschop!

Prima webshop, producten worden erg mooi en zorgvuldig verpakt. Helaas duurde de laatste levering wat langer.

bestelling zeer snel binnen

Retourneren omslachtig en duur

Bestelling prima, snel bezorgd. Retourneren is omslachtig doordat je alleen bij UPS Express Service terecht kan en kosten retourneren is in strijd met Europese regelgeving.

Mijn ervaring is super goed.

Goede service . Netjes verzorgd en bezorgd en prachtige kwaliteit badkleding en lingerie.

Goede levering mooie kwaliteit goede pasvorm ik ben tevreden

Snelle goede service

Ik heb een bikini besteld uit de sale. Bestelling snel ontvangen. Ik had 2 bikinibroekjes besteld, omdat ik de maat niet precies wist. Éen teruggestuurd en binnen 2 dagen netjes een mail dat het ontvangen was en het bedrag stond binnen 2 dagen weer op mijn rekening. Dit is de eerste keer dat ik hier iets heb besteld en zeker niet de laatste keer! Ik kan het iedereen aanbevelen

Mooie overzichtelijke webshop!

Fijne webshop met mooie spullen. Een aanrader om online te bestellen.

Snelle levering, mooi met zorg verpakt

Ik had een bikini besteld die de volgende dag al werd geleverd. Ik werd positief verrast hoe het was ingepakt met vloeipapier in een mooi doosje.

Super service en een mooi product

De site van annadiva is mooi en overzichtelijk. Je kunt makkelijk bestellen. Ze verkopen kwaliteit en daar betaal je ook voor. Je krijgt jouw bestelling dan ook netjes verpakt thuis gestuurd.

Bij Annadiva ga ik niet meer bestellen

Ik had drie producten besteld en het duurde wel erg lang. Tenslotte schreef ik een mail om te horen, waarom het zo lang duurde. Geen antwoord. Dan probeerde ik te bellen, maar voordat je daar iemand aan de lijn krijgt… ah fijn, eindelijk hoorde ik, dat twee onderdelen van mijn bestelling voorlopig niet leverbaar zijn omdat ze uit Engeland kwamen waar problemen waren. Tja, dat kan gebeuren, daar heb ik begrip voor, maar communiceer het dan tenminste en laat de klant niet zo veel moeite doen om informatie te krijgen.

Een feestje

De postbode stond met een prachtig pakje aan de deur. Een feestje om uit te pakken. Maat ook perfect superblij mee! Thanx!

Super snel bezorgd: vandaag besteld, morgen in huis. Netjes verpakt. Niet alles wat ik besteld had, heb ik gehouden. Het geld was ook snel bijgeboekt.

Gekregen wat werd beloofd.

Duidelijke site...en duidelijkheid over de levering

Heel goed en snelle levering

Eindelijk een goede bh

Na jarenlang zoeken eindelijk een bh gevonden die goed aansluit en fijn zit na een hele dagdragen. Ik wil geen andere meer

Uitstekend!

BH’s besteld en keurig verpakt volgens afspraak op datum geleverd. Niets op aan te merken!

Fijne webshop met mooie merken.

Top! Snelle levering en retour ook prima geregeld.

Zeer goed!

Product is zoals beschreven. goede pasvorm en slijtvast, zeer tevreden en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je pakketje! Zeer tevreden!!

altijd goed

alles is altijd in orde

Ik had een bestelling geplaatst maar ik kreeg geen bevestigingsmail toegestuurd. Ik had gebeld er bleek een storing te zijn in het systeem. Ze hadden mij meteen heel goed geholpen.

Super service, snelle levering, goede producten

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire