Redelijk

Van de levering werd ik keurig van op de hoogte gehouden, ook de verpakking was keurig. Echter de bikinitop was niet wat in de omschrijving stond, er werd vermeld, voorgevormd, dat was de top helaas niet. Ook het broekje stond op de foto als hoog, dit was niet het geval, deze was een stuk lager dan de foto aangaf, dus helaas gaat het setje retour.

Slechte bereikbaarheid en lange levertijd

Helaas was Annadiva telefonisch na 45 minuten wachten niet bereikbaar. Een reactie op mijn mail heb ik nooit gekregen. Ik heb ruim 1,5 week op mijn bestelling moeten wachten. Jammer van zo’n prachtig merk dat de klantenservice te wensen over laat.

Genoeg keuze en goede service!

Mooie bikinis en snelle levering.

Fijn, kwalitatief,mooi product, snelle levering

Fijn website, snelle levering en kwalitatief goede passende producten.

De eerste keer bij Annadiva besteld en voor herhaling vatbaar.

De ervaring is prima. Snel bezorgd en netjes verpakt. Voor herhaling vatbaar!

Altijd zeer tevreden over annadiva

Eindelijk een webwinkel die mooie lingerie verkoopt in grote maten. De persoonlijke boodschap bij de bestelling geeft je het gevoel dat je er toe doet, en dat je niet gewoon de zoveelste bestelling bent.

Snelle verzending en altijd mooi en stevig verpakt

Je ontvangt de artikelen vaak al snel. En alles is mooi en stevig verpakt. Het retour sturen via UPS is in mijn geval minder prettig omdat er weinig dichtbij is.

Goed telefonisch contact gehad over de maat, goed advies gehad. Daarna besteld en bh zit prima.

Zeer goede website en tevreden over snelle service

Een zeer duidelijke en uitgebreide voorraad Van mijn favoriete merk Prima Donna. Ook de bestelling ging snel en het werd Zeer goed verpakt in een mooi doosje. Er kwam een bericht, wanneer de levering Zou plaatsvinden en die was er ook binnen die 2 uur op een bepaalde dag. Kortom voortreffelijk. Anna Diva heeft er een klant bij!

Duidelijke website Mooie lingerie

Top service!!

Beeldig setje, bikini + bijpassend tuniek besteld op zaterdagavond. Mijn pakket wat maandagmiddag al in huis! Top paste helaas niet dus telefonisch contact opgenomen en met een zeer vriendelijke dame besproken wat het probleem was. Andere top besteld en deze was wederom de eerstvolgende dag al in huis! Helaas paste deze ook niet dus moest de bikini’s helaas retourneren (wat eveneens heel soepel ging via UPS). Wel onwijs blij met mijn AnnaDiva strandtuniek dat van prachtige kwaliteit is. Binnenkort maar eens een keer in de winkel een passend badpak of bikini erbij zoeken :-)

Goede timing qua levering, mooi product en keurig verpakt

helemaal geweldig, top kwaliteit en super service. Hier gaan we vaker bestellen.

Mooie producten

Mooie bikini en supersnelle levering.

Snelle levering, prima artikelen

Snelle levering. Alleen jammer dat je retourkosten moet betalen. Prima Donna is verder een prima merk. Helaas nu niet de juiste bikini besteld.

Goede site en snelle levering

Het is een fijne webshop omdat het gewenste artikel ,merk, en maat makkelijk te vinden zijn. Ook de klantenservice is behulpzaam en goed bereikbaar! Kan het iedereen aanbevelen m bij Annadiva te kopen!

veel keus en goede service!

In de winkel heel goed en aardig geholpen en via de website veel keus

Snelle levering en goed en netjes ingepakt

Fijn dat je kan bestellen en achteraf kan betalen. De site is niet altijd even handig met selecties maken.

Blij blij blij!

Snelle levering in een mooi compact doosje. Geen plastic dus niet veel vervuiling. En het belangrijkste: prachtig badpak, mooi van snit met een kloppende cupmaat en confectie maat. Feel like a diva!

Mooie badkleding en lingerie, en een snelle service. Tot de volgende keer!

Zou zeker deze winkel vaker bestelen

Netje ingepakt en snelle levering

Snel en goed

Mijn bestelling werd supersnel verwerkt en verstuurd. Andere dag in huis. Keurig verpakt, als een cadeautje. Blij mee.

Goeie kwaliteit en snel geleverd

Ik ben erg blij met de kwaliteit en het was de volgende dag ook nog eens geleverd! Top webshop!

Snelle en goede service

Bijzonder snelle verzending. Mooi verpakt, je krijgt gewoon een cadeautje . Helaas paste de BH niet en moest ik hem terugsturen. Dat ging ook heel vlot. Kortom, ik ben zeer tevreden.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire