Fijn materiaal, mooi verpakt, goede levering
Duidelijke website. Aanbiedingen en goede voorraad. En snel geleverd.
3 bikini’s besteld, uitleg over de maten (UK maat) en hoe ervoor te zorgen dat je het juiste maat besteld voor, was goed en de maten bleek ook precies goed. Snel geleverd met een persoonlijke touch! Uitstekend!
De 1e bestelling werd na een telefoontje van mij pas na 1 week verstuurd. Op de 2e bestelling heb ik nu 2 weken gewacht. Telefonisch contact gehad blijkt dat product niet geleverd zal worden i.v.m. onvoldoende voorraad. Ik had graag vanuit Annadiva zelf geïnformeerd willen worden over problemen met verzending
Beste Carole, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jij niet tevreden bent over onze service. Helaas bleek het item uit jouw bestelling niet direct uit voorraad leverbaar. Vanzelfsprekend bestelden wij dit direct na bij onze leverancier, later bleek het item echter niet meer geproduceerd te worden. Hier waren wij niet eerder van op de hoogte anders hadden wij jou uiteraard direct op de hoogte gebracht. Wel zullen wij jouw review intern bespreken om herhaling in de toekomst te voorkomen. Namens Annadiva excuses voor het ongemak. Mocht jij hier nog vragen over hebben vernemen wij dat uiteraard ook graag. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Slecht
Beste Marian, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jij niet tevreden bent over onze service. Zo heb jij helaas door een storing het verzoek ontvangen deze review te schrijven terwijl jij jouw bestelling nog niet had mogen ontvangen. Een item uit jouw bestelling was niet direct uit voorraad leverbaar. Vanzelfsprekend bestelden wij dit item direct na. Hierdoor heb jij mogelijk langer op jouw bestelling moeten wachten als dat jij op voorhand had verwacht. Intussen heb jij ook contact gehad met een van onze medewerkers. Wij hopen dan ook dat wij jou alsnog naar tevredenheid hebben mogen helpen. Mocht jij hier nog vragen over hebben vernemen wij dat uiteraard ook graag. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
zie boven
Mijn bestelling werd snel geleverd, helaas zat de bikini niet naar mn zin. Na retournering snelle reactie dat hij ontvangen was.
Goede communicatie en snel verzonden.
Ik hoor helemaal niks, bestelling niet ontvangen
Beste Alie, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jij jouw bestelling nog niet hebt mogen ontvangen maar wel een verzoek om deze review te schrijven, onze excuses hiervoor! Wij hebben jou hier zojuist een e-mail over gestuurd maar daarin een update omtrent jouw bestelling. Mocht jij hier nog vragen over hebben vernemen wij dit ook graag. Namens Annadiva excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Zeer snel geleverd, top kwaliteit en zeer mooie stof en de bikni die ik had gekocht nd ik echt goed geschikt voor vrouwen met grotere borsten.
Eerst een bestelling gedaan en vervolgens telefonisch contact gehad waarbij verteld werd dat een aantal artikelen niet op voorraad waren. Bij een nieuwe bestelling die ik wil retourneren is t niet gelukt via een UPS point. Op jullie site staat dat je geen retourticket nodig hebt. De balie medewerker van UPS beweerd van wel ondanks dat ik hem op de site v Annadiva heb laten zien wat er staat. Niet echt prettig om zo een bestelling te moeten doen!!
Beste Patrizia, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jij niet tevreden bent over onze service. Zo geef jij aan dat jouw bestelling niet volledig leverbaar bleek. Helaas waren een aantal items niet direct uit voorraad leverbaar. Later bleek dat onze leverancier ook de items niet meer uit productie kon leveren. Ook geef jij aan dat het retourneren via UPS niet vlekkeloos verliep. Vanzelfsprekend zullen wij dit intern en met onze vertegenwoordiger bespreken om dit retourproces via UPS beter te laten verlopen. Uiteindelijk hebben wij jouw retour in goede orde ontvangen en verwerkt, wij hopen dan ook dat wij jou alsnog naar tevredenheid hebben mogen helpen. Mocht jij hier echter nog vragen over hebben vernemen wij dat uiteraard ook graag. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Duurt erg lang voordat jouw bestelling binnen is. Duurt langer dan de twee tot vijf dagen die ze op de site zetten. Dit is al de tweede keer dat het zo lang duurt. Erg jammer
Beste Gerbina, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jij niet tevreden bent over onze service. Helaas heb jij door een storing geen volledige informatie mogen ontvangen omtrent jouw bestelling. Een item uit jouw bestelling bleek niet direct uit voorraad leverbaar en hebben wij moeten nabestellen bij onze leverancier. Later bleek dat deze levering langer op zich liet wachten. Hier waren wij helaas niet eerder van op de hoogte anders hadden wij jou direct geïnformeerd. Intussen heb jij contact gehad met een van onze medewerkers en wij hopen dan ook dat wij jou alsnog naar tevredenheid hebben mogen helpen. Ook zullen wij jouw review intern bespreken om herhaling in de toekomst te voorkomen. Namens Annadiva excuses voor het ongemak en de onvoorziene vertraging. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Veoordeling vragen terwijl de verzending van de bestellin op zich katen wachten. Lijkt mij een verkeerde gang van zaken!
Beste Hettie, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jij niet tevreden bent over onze service. Zo geef jij aan dat jij jouw bestelling nog niet hebt mogen ontvangen maar wel het verzoek deze review te schrijven. Onlangs is onze website vernieuw waardoor de e-mails niet altijd op het juiste moment worden verzonden. Onze excuses hiervoor! Vanzelfsprekend werken wij hard aan een oplossing. Het item uit jouw bestelling was niet bij ons op voorraad waardoor we dit artikel voor jou hebben besteld bij onze leverancier. Helaas heeft de leverancier momenteel te kampen met technische problemen waardoor het niet lukt om dit artikel naar ons op te sturen. Uiteraard zullen wij dit nauwlettend in de gaten houden en hopen jouw bestelling alsnog spoedig te kunnen versturen. Intussen heb jij hierover ook contact gehad met een van onze medewerkers. Wij hopen dan ook dat wij jou alsnog naar tevredenheid hebben mogen helpen. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Mooi materiaal,snel geleverd
Nog nooit zo goed geholpen !! Aan de telefoon en in de winkel!!
Snel, netjes, goede kwaliteit
Snelle levering en cadeautje om uit te pakken
Ik had een beha besteld die een langere levertijd had en later bleek dat deze niet meer leverbaar was. Ik werd keurig gebeld en voor de lange wachttijd kreeg ik een korting op de volgende bestelling. Netjes opgelost toch. Goed gedaan Chantal!
Ik ben heel erg teleurgesteld. Ik heb een badpak besteld dat op voorraad was, levering zou binnen 3 tot 5 dagen plaatsvinden. Maar nee hoor, een week later nog niets binnen en ook geen reactie op mijn mail. Ik heb speciaal hier besteld omdat dit badpak op voorraad was en ik dit mee wilde nemen op vakantie.
Beste Kristel, Hartelijk dank voor jouw review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat jij niet tevreden bent over onze service. Zo geef jij aan dat de verwachtte levertijd niet zou kloppen waardoor jij jouw bestelling mogelijk niet op tijd kunt ontvangen. Het item uit jouw bestelling moet vanuit het buitenland verzonden worden. Door afwijkende officiële vrije dagen in andere landen heeft de levering helaas langer op zich laten wachten dan vooraf ingeschat. Onze excuses voor het ongemak en de onvoorziene vertraging. Intussen heb jij contact gehad met een van onze medewerkers, wij hopen dan ook dat wij jou alsnog naar tevredenheid hebben geholpen. Mocht jij hier echter nog vragen over hebben vernemen wij dat uiteraard ook graag. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Praktische site, door het gebruik van de filters is het makkelijk zoeken. Snelle levering en bij vragen goed bereikbaar. Enorme keus in bh's van mijn lievelingsmerk Prima Donna. Heerlijk om thuis in alle rust te passen.
Snelle levering en netjes verpakt. Duidelijke communicatie over levering. Website is duidelijk. Product was prima.
Altijd leuk om bij Annadiva te shoppen. Je lingerie wordt mooi ingepakt het is echt een kadootje om de verpakking te openen. Topmerken die goed zitten en je mooier doen voelen
Het was gewoon een cadeautje, zoals mijn bestelling verpakt was.
Snelle levering, had wat vragen over de bikini, super netjes te woord gestaan
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire