Snel, netjes en prachtig verpakt

Het was gewoon een cadeautje, zoals mijn bestelling verpakt was.

Snelle levering, had wat vragen over de bikini, super netjes te woord gestaan

Heel fijne en betrouwbare webwinkel

Ik vind Annadiva een fijne webwinkel. De website is makkelijk in gebruik, het bestelproces verloopt ook erg soepel. Het is elke keer weer een kadootje als je je gekochte product ontvangt, in een leuk doosje met kaart erbij.

bestelling nog niet ontvangen

beste mevrouw, meneer, Bedankt voor uw verzoek voor reactie, ik hoef niet mee te loten maar zou wel graag horen wanneer mijn bestelling geleverd wordt. Ik heb nog niets van jullie gehoord. Betaald heb ik al wel. Het gaat om: Madeleine de Vries Rookmelderstraat 23, 1019 VS te Amsterdam en ik zou het ophalen bij het Postnl punt op de Cruquiusweg. nummer 84 geloof ik. Ik hoor graag. Bedankt vast voor een reactie. Met groet, Madeleine de Vries -- mijn emailadres is [email protected] ps. bij aanbeveling had ik graag willen zetten ' nog niet ' maar die mogelijkheid is er jammergenoeg niet. Kan me voorstellen dat er ergens iets is misgegaan.

Nog niets ontvangen

Helaas nog niets ontvangen, gisteren gebeld. Mijn bestelling was nog niet compleet, dus nog wachten. Groetjes Colette Talaut

Altijd vriendelijk en eerlijk advies

mijn dochter is erg blij met jullie, het is prachtig verpakt en altijd prettig gesprek als je om advies vraagt

De Beste!!!!

Al jaren bestel ik mijn bikini s bij annadiva. Toen omdat ik een flinke maat had kwa borsten hadden zij veel grote maten in hun collectie. Eenmaal mijn merk gevonden te hebben (fantasie)bleef ik bij ze bestellen, zelfs nu ik weer een gezond gewicht heb en een kleinere maat. Ze hebben goede kwaliteit, goede service. Ze zijn iets duurder dan een andere winkek maar je heb zeker waar voor je geld....ik ben fan.

normaal altijd super tevreden, nu tot op heden nog geen bestelling ontvangen

bij de bestelling kreeg ik door dat deze geleverd zou worden op een bepaalde datum. deze datum nog 3 dagen afgewacht. daarna heb ik zelf contact opgenomen dat ik nog niets had ontvangen. maar belangrijker hier vind ik dat ik zelf niets had vernomen dat de levering vertraagd zou zijn. Dat is waarin ik dan teleurgesteld ben. Ik ga er nog steeds vanuit dat de levering goed zal verlopen...

Nix ontvangen

Mijn bestelling nog steeds niet ontvangen of iets gehoord. De levertijd zou 2-5 dagen zijn. Inmiddels zijn we 8 dagen verder en geen enkel bericht of bestelling. Inmiddels heeft de leverancier na 2 mails ban mijn kant contact opgenomen maar product niet geleverd. Belofte was eind april nu gaat dat Misschien 1 ste week mei worden. Waardeloze communicatie!!!

Mooi verpakt en sneller bezorgd dan verwacht!

Eerste keer dat ik online bh’s heb besteld. Gokken voor de maat van een merk wat ik nog nooit heb gedragen. Pakketje kwam eerder dan verwacht en was netjes verpakt. 3 van de 4 uiteindelijk gehouden

Mooie bikini’s en snelle bezorging

Goede kwaliteit bikini, vallen op maat. Bezorgd op zondag en maandag al in huis, topservice! Geen 10 omdat ik niet heb aangemeld voor de nieuwsbrief maar deze toch kreeg. Inmiddels afgemeld dus hoop dat ik niet meer mails ga ontvangen.

Goede service, mooie prijs

Goede service, snel geleverd mooie bh

Helaas nog niets ontvangen

Op 1 april heb ik mijn bestelling gedaan kreeg netjes de mail van bevestiging en Klarna info. Na al even wachten de volgende mail, 9april, deze van hoe bevalt de bestelling en hoe is het gegaan… De zelfde dag “uw bestelling is ingepakt”. Beetje rare volgorde en het zal vast een fout zijn. Maar wel jammer. Ik hoop maandag de mail te ontvangen dat het bij postnl voor aflevering is, ben benieuwd! Met vriendelijke groet Marlies

Mooie kwaliteit

Alles mooi verpakt,goede kwaliteit.

Zoals beloofd volgende dag in huis. Tevreden met mijn aankoop Ga zeker vaker gebruik maken van jullie service

Super service

Reeds meerdere bestellingen gedaan bij annadiva en zeer tevreden over de levering en de service . Altijd een feestje om uit te pakken en je dan als vrouw geliefd en nog mooier te voelen in super mooie lingerie ♡

Snel geleverd, mooie producten en snel retourproces. Enige wat ik minder vind is retourneren via UPS, dat is gedoe.

Ik word hier blij van!!!

Goede merken! Bikinitops en broekjes los van elkaar kunnen kopen is super! Veel keuze!!!

Prima product

Het product voldoet aan mijn verwachting.. Makkelijk te bestellen. Snelle levering.

Goede service, netjes verpakt.

Goed advies

Het is een mooie winkel, ruime keuze in zowel in badkleding, lingerie en sportbeha. Goed advies en en personeel.

Erg fijn

Bestelling gaat heel snel er is veel betaalbare keuze Kwaliteit bh En goed geholpen in de winkel

Veel keuzemogelijkheden voor de grotere maten

Veel keuzemogelijkheden in bad mode voor de wat grotere maten! Ik heb online besteld. Ik moest even wachten voor de bestelling binnen was. Dit is niet erg maar fijn zou zijn geweest om een berichtje te krijgen dat het wat langer zou duren.

Snelle levering!

Uitgebreide collectie Duidelijke website Snelle verzending Mooie verpakking

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire