Uitstekende service

Duidelijke site en de bestelling wordt zoals aangegeven geleverd.

Fijn dat alles gaat zoals je verwacht!

Je ziet iets op een duidelijke website kan het eenvoudig bestellen, wordt snel geleverd en het product voldoet ook nog aan alle verwachtingen. Top!

Vulling is helaas heel raar gevormt

De bh’s zijn super mooi. Helaas zit de vulling bij beide zo raar dan het niet om de borst heen valt. De een is punting en de ander voor plat.. Erg jammer want hoopte eindelijk een site met goede grote maten te hebben. Ook heb ik me tweemaa afgemeld voor de nieuwsbrief maar hij geeft aan dat mijn mail niet bekent ja, wel krijg ik nog steeds mails.

Na een week nog steeds géén bestelling binnen

27 maart n bestelling gedaan, zou 29 maart geleverd worden. 31 maart contact klantenservice bleek bh niet voorradig ( op de site staat wel dat het in voorraad is) maar was besteld bij leverancier en wordt meteen doorgestuurd volgens de dame. Nu een week verder en nog geen bericht dat de bh eraan komt.... Geen hoge waardering dus Als ze me meteen door hadden gegeven dat het product niet voorradig was en dat het langer zou duren had ik meer begrip gehad Communicatie kan veel beter

Alles zoals van te voren aangegeven

Bestellen ging makkelijk en het setje werd netjes binnen de aangegeven levertijd thuisgebracht. Fijn als het zo makkelijk gaat.

Snelle levering van een mooi broekje

Ik bestelde online een mooi broekje van Aubade. Het werd snel en mooi verpakt geleverd. Ik ben er heel blij mee!

Kwaliteit & snelle levering

Fijne site om te bestellen, duidelijk en overzichtelijk. Producten zoals op site beschreven en van goede kwaliteit. Netjes verpakt met duidelijke instructies om eventueel te retourneren. Zeer snelle levering van bestelde product. Zeer tevreden!

Echt snel en goed producten.

Ik heb echt snel mijn packetje gekregen. Ik ben echt blij met alles optie en maaten daar zijn. Ik vind ook fantastische dat ik de afterpay kun gebruiken.

Mijn bestelling niet mogen ontvangen.

Op 26 maart is door mij een bestelling geplaatst bij Annadiva; deze heb ik tot op heden, zelfs na Annadiva gemaild te hebben, niet ontvangen. Ik heb niets meer van u vernomen helaas waardoor ik Annadiva NIET kan en zal beoordelen.

Eerst in de winkel in Nijmegen geweest, daar hele goede adviezen en tips gekregen. Ondanks de drukte nemen ze wel de tijd voor je. Mooi kaartje met het juiste model, maat meegekregen en aan de hand daarvan op de site 2 hele fijne bh's besteld

Retourkosten

Erg jammer (en eigenlijk best raar) dat je de retourkosten zelf moet betalen. Dat weerhoudt me ervan om nog eens te bestellen. Het zijn immers artikelen die je MOET passen en niet altijd hetzelfde uitvallen qua maat. Ik koop voortaan elders.

Subliem altijd alles geregeld. Prachtig ingepakt altijd!

Een feestje om daar iets te bestellen!

Deze sport bh is uiterst Comfertabel!

In de grotere maten/cups is een fijn zittende sport bh best lastig te vinden. Dus gokte ik het hier aangezien het kwa grote maten categorie. Hier merk je toch echt wel verschil in kwaliteit. Je betaalt er voor maar krijgt het er ook voor! Tevreden klant!

Altijd wel goed maar heb nu nog niks ontvangen.

Ik wacht al een week en heb nog steeds geen bericht of iets ontvangen.

Ik wil best beoordelen maar bestelling is nog niet verzonden..

?

Prachtig badpak van annadiva ontvangen, met een persoonlijke noot, met zorg verpakt!

Makkelijk te bestellen op de website, veel voorraad. Snelle levering. Alleen nooit een bestelbevestiging ontvangen via de mail. Retouren ging makkelijk via UPS, geen retourlabel nodig!

Top aanbod

Diverse maten voor échte vrouwen. Heerlijke merken en modelletjes. Ik kan me haast niet voorstellen dat je er je ding niet vindt. Helpende informatie op de website om de goede maat te vinden. Goeie service. Erg blij mee!

Leuke stijl bikini's en goede service

Was zelf al een lange tijd op zoek naar een leuke bikini in mijn maat. Voor het eerst bij Annadiva besteld en ondanks de vaste maat die ik altijd heb, was de maat toch fout van de top. Contact opgenomen met de klantenservice waar ik netjes uitleg en advies kreeg. Juiste maat besteld naderhand en het geld snel terug gekregen van de eerdere bestelling.

Ruime keuze, snelle levering, goed verpakt. Dank!

goede service

Heel erg fijn dat jullie zo goed meedenken met vrouwen die een grote cupmaat hebben ook heel veel keuze zowel BH's als swimwear.

Fijne webwinkel

Snel met leveren en betrouwbaar.

Goede kwaliteit

De kwaliteit van het product is goed . Levertijd langer dan op de site vermeld stond. Wel keurig geleverd in een mooie verpakking.

Snel

Bestelling was snel geleverd en na retourneren stond het geld ook wel snel op mijn rekening top service

Heel goed!

Ik heb al meerdere keren besteld bij Anna diva. Werd goed geholpen als ik vragen had over een maat of als er iets mis was met de bestelling. Echt een top klanten service!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire