Veel keuze en een goede service

Goede grote maten ondergoed is lastig te vinden. Op deze site vindt je een uitgebreide collectie én goede service. Een aanrader!

Goede service!

Mooi en uitgebreid assortiment. Bestelling worden mooi verpakt, het is een kadootje om open te maken

Super snel geleverd in nette verpakking, Top !!!!

Snel, goed product en mooi ingepakt

Het pakketjes was erg snel in huis. Het product was precies zoals ík had verwacht en het pakketjes was erg mooi verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. Dit is een cadeautje aan jezelf en precies wat je wilt als je lingerie koopt. Gewoon doen!

Snelle levering en netjes verzorgd.

Snelle levering van mijn badpak

Super badpak, het valt niet op dat je een badpak hebt met een grote cupmaat! Helemaal blij mee, laat het zwemseizoen maar beginnen!

Keuze in bikini's is zeer ruim. Bikini bestellen ging heel makkelijk. De levering ging ook vlekkeloos. Alles voldeed aan mijn verwachting. Kan niet beter dus.

Annadiva zou ik iedereen aanbevelen.

Op de site kan je makkelijk zoeken wat je wilt hebben, erg overzichtelijk, en makkelijk in gebruik. Veel keus. Eenmaal besteld, erg snel in huis, en keurig ingepakt. De volgende keer bestel ik zeker weer bij Annadiva.

Snelle levering, mooi verpakt

Bikini was zoals op de foto’s.

Geen juiste levertijden

Nu voor een tweede keer besteld en wederom komt het verzoek om mijn mening nog voor dat er ook maar iets geleverd is… het is duurzaam om alles in eens te versturen, maar de levertijden op de site (2-5 dagen) klopt helaas weer niet. Jammer

in het verleden orima

Kan niks beoordelen want ik heb nog niks ontvangen. Vraag mezelf ook af wanneer de bestelling wel word geleverd. Heb ook geen mail gehad. Mvg Nivole van Ooschot

Mooie lingerie en vriendelijke service

Erg mooie lingerie, goede service, zowel online als in de winkel. Goed advies over de maten en vriendelijke medewerkers. Ook ruilen en retourneren gaat altijd soepel en probleemloos.

Super service!

Helaas pasten mijn bikini's niet. Teruggestuurd en binnen 3 dagen was alles al verwerkt, super snel geregeld!

Snelle levering! Veel keuze!

Zeer goede en snelle levering

Duidelijke website, snelle levering, uiteraard mooie collectie

Snelle levering en service gericht

Keurig verpakt en snel geleverd. Makkelijk terug te sturen voor een reduceert tarief via UPS.

Mooie lingerie

Mooie lingerie, zeer goede website. Ik heb deze keer alleen een beetje lang moeten wachten op mijn bestelling maar dat kan gebeuren. De BH’s en slips passen perfect.

Ik heb geweldig geholpen door Chantal. In goed overleg 2 maten besteld en ik kreeg gratis retourlabel voor de maat die niet paste. Echt wat een geweldige service

Helpful staff and good quality products.

I have a good experience with them. I ask and follow-up my order and one of the staff Chantal called me and explained to me that my order is coming. She explained it well. The BH is perfect. Fits well and very comfortable. I will order more. Thank you Annadiva.

goede service

product snel geleverd, en uitstekende telefonische hulp van de klantenservice. Desondanks was het niet geschikt. Terugzenden was wat moeilijker: de constructie met UPS is niet erg handig, er zijn maar erg weinig UPS punten waar je ook kunt betalen.

Geen goede omschrijving artikel

Er stond dat de bikini top die ik bestelde groot viel Maar dat was dus niet zo Veel te klein voor een 85e Daardoor moet ik de hele bikini Terug sturen Want aan het broekje alleen heb ik niets. Wat mij 2,95 kost Dat vind ik heel raar. Zag ik pas toen ik het wilde retourneren Vind ik raar. Heb niets en kost me toch 2,95

Slecht. Een beoordeling vragen voor een service die je niet hebt verleend

Als ik bij mijn bestelling te zien krijg dat het morgen geleverd zal worden dan mag ik dat ook verwachten toch. We zijn inmiddels meer dan een week verder en ik heb nog niets ontvangen. En dan wel vragen of je tevreden bent met iets wat je wel meteen betaald hebt maar niet ontvangen. Erg vreemde gang van zaken!!! Verplicht worden een aantal sterren te geven voor iets waarvoor je er 0 wilt geven. Erg vreemd!!!

Ik bestel altijd bij Annadiva!

Ik ben zeer tevreden met mijn bestellingen van de afgelopen jaren. Goed uitleg online, levertijd zoals afgesproken, communicatie uitstekend. De bestellingen worden altijd netjes en goed verpakt. Ga zo door en tot de volgende bestelling!

Helaas retour de maat van de badpak veel wel erg klein

Als ik had geweten dat de badpak zo klein zou uitvallen had ik hem niet besteld. Jammer van de retour kosten.

Artikel was niet aanwezig. Ergens anders wel. Jammer

Is al vaker gebeurd

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire