Mooi product. Slechte service

4weken gewacht op mijn bestelling die verkeerd was bezorgd. Werd geen nieuwe gestuurd Moest eerst teruggestuurd worden door andere partij naar Anna Diva zodat hun hem opnieuw konden verzenden. Vaak zelf achteraan moeten zitten. Uiteindelijk blij met mijn bestelling omdat het een goed product is.

Hele snelle levering en altijd een mooie collectie..

Super goed

Je word gebeld als er iets niet op voorrraad is. Zeer vriendelijk personeel

Altijd een mooi pakketje keurig ingepakt en hoef nooit te ruilen

Een mooi en goed ingepakt pakketje en de maat is altijd goed.Heb nog nooit iets geruild.Prima website waar je alles makkelijk kan vinden en ze hebben de mooiste merken. Altijd een aardig kaartje erbij wie het ingepakt heeft.

Kwaliteit

Goede kwaliteit, mooi ingepakt

Prima website en mooie collectie ook voor de grotere maten!

Prachtige lingerie, mooi verpakt!

Pakketje duurde iuets langer, maar de inhoud was prachtig en mooi verpakt!

Top, zeer blij met mijn lingerie of bikini's.

Ik bestel ieder jaar wel iets bij Annadiva, ik ben nog nooit in de winkel geweest. Misschien moet ik dat ook eens gaan doen. ;-) Ik ben een zeer te vrede klant.

Mooie producten, duidelijke site, snelle levering

Fijne site met een groot assortiment en mooie producten Zeer duidelijke mailing en snelle levering

Geweldige service

Snellle service en mooi verpakt

Goed op de hoogte gehouden en snel geleverd

Op de website kan je goed alles filteren waardoor je een goed overzicht krijgt. Snel geleverd. Helaas ben ik te gecompliceerd en paste het niet. Maar wel fijn dat je dan naar de winkel kan zodat ze even mee kijken en denken. Of je kan het zelf terug sturen.

Ik moest het artikel retourneren omdat het niet lekker zat. Ik kreeg per omgaande bevestiging van de retourzending en het geld was een dag later teruggestort op mijn rekening.

Helemaal goed

Snel verstuurd, helaas moest ik retourneren. Maar dat ging ook vlot. Een aanrader.

In één woord geweldig

Vriendelijk en ervaren personeel en snelle bezorging en mooi verpakt.

Keurig netjes bezorgd

Het is echt een feestje om het uit te pakken, het zat in een mooi doosje, keurig ingepakt, het past perfect, ben er erg blij mee

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk en goede en snelle reactie als je iets vraagt per mail. Telefonisch contact ook zeer vriendelijk

Superfijn!!

De medewerkers zijn supervriendelijk, goed bereikbaar, erg behulpzaam, geduldig en komen samen met de klant tot een goede en tevreden keuze !

Snelle verzending, goede en persoonlijke service

Perfecte bikini gevonden. Snel verzonden en leuk verpakt met een handgeschreven kaartje erbij. Er werd nog gebeld of alles naar wens was. Wat ik wel heb geretourneerd werd snel verwerkt.

supersnelle service

Makkelijk klantcontact en superhoede service

Mooie goede producten en heldere informatie en beeldmateriaal

Wat verschrikkelijk fijn dat deze website er is. Het is absoluut niet makkelijk om goede bh's voor grote maten te vinden. Het zou daarom nog wel extra fijn zijn als retourneren kosteloos zou kunnen, omdat je over het algemeen meer bestelt dan dat je daadwerkelijk koopt.

Aanrader!

Snel bezorgd, prachtige kwaliteit en met liefde ingepakt. Online retourneren ging ook zonder problemen.

Fijne website onduidelijke afhandeling

Fijne site maar geen bevestiging van bestelling ontvangen, na 1 week maar opnieuw besteld … toch de eerste ontvangen … Retour vervolgens moeten betalen en UPS accesspoint accepteerde m niet omdat er betaald moest worden, dus 10km moeten rijden om pakket te retourneren Sorry zwaar waardeloos!

Prima service, mooie kwaliteit

Ik zag bij Annadiva de bh's die ik erg mooi vind. De online bestelling ging erg makkelijk, en de artikelen zijn snel geleverd. Prima service. En de bh's zijn net zo mooi als op de website.

Terugzend kosten zijn duurder dan op de site aangegeven.

Op de site staat aangegeven dat retourneren slechts 2,95 kost. Echter bij een van de afleverpunten heb ik toch 7,25 moeten betalen om het pakketje terug te kunnen sturen. Dat zijn de tarieven van het afleverpunt. Gelukkig heb ik na overleg met een medewerker het verschil in verzendkosten teruggekregen! Goede en directe service.

Erg snelle levering

Erg overzichtelijke site en zeer snelle levering

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire