Tevreden

Ik had ondanks terugzending goede ervaring Annadiva heeft mooie bh's van goede kwaliteit en zijn vriendelijk. Mijn was zo snel verzonden Ik zal zeker daar weer bestellen of een winkel bezoeken

Snelle & goede levering

Ruim assortiment qua merken waardoor je veel keus hebt. Altijd snelle levering. Goed en mooi verpakt.

Snel, netjes, goede prijs

Snel, goede prijs, netjes en leuk verpakt.

Mijn bestelling werd niet zo snel verstuurd.

Ik heb al eerder bij Anna Diva besteld en tot nu toe naar tevredenheid. Toen ik bestelde, stond erbij dat het artikel op voorraad was. Maar toen ik na een paar dagen nog niets ontvangen had, ben ik gaan bellen en mailen. Ik kreeg snel antwoord op mijn mail en heb het artikel toen snel daarna ontvangen.

Topkwaliteit!!

Fijne kwaliteit, pasvorm en service

Goede service en supersnelle levering!

Zeer tevreden met het gekochte product. Heel overzichtelijke website. Supersnelle levering.

Mooie bh Lang over gedaan om te bestellen aangezien ze niet goedkoop zij Maar blij dat ik het gedaan heb Pasvorm is perfect en de bh is nog mooier dan op de website Ik ben dan ook een zeer tevreden klant

Snelle correcte service.

Snel geleverd en alles duidelijk te volgen. Goed verpakt en netjes verzorgd. Duidelijke route informatie etc. Heel fijn. Hopelijk het geld van de retour zsm teruggestort. Dat zou top Izin dan passend bij de rest van de service. Wel een mail met een opmerking gestuurd over de aankoop maar helaas.na een week nog geen bericht terug. Verder tevreden, en met de hoop dat e reeds een winkel van jullie komt nij ons in de randstad . Groetjes Nicolette

Snel geleverd en mooi verpakt

Een feestje om open te maken

Veel keuze, goede pasvorm en betaalbaar

De website is helder, veel keuze voor grote maten, communicatie over levering goed en fijn dat afterpay mogelijk is

Van bestellen tot leveren zeer goed gestroomlijnd proces

Uitstekende service

Goede ervaring, veel keuze snelle levering.

Prijs kwaliteit verhouding uitstekend.

Nog maar een bikini besteld wil een ander motief deze keer maar die van 2 jaar geleden is nog steeds uitstekend. Dus prima kwaliteit en de pasvorm is op maat.

Snelle levering, mooie verpakking

Zeer tevreden. Heel snel geleverd en ik werd al blij van de verpakking.

Geweldig product supersnel gelrverd

Het setje dat ik mijzelf cadeau heb gedaan, werd de dag erna al bezorgd, netjes verpakt en in een kleurrijke fleurige doos. Echt heel fijn. Bedankt

Mooi assortiment, duidelijke omschrijving, aankoop heel snel en levering volgende dag. Helemaal top!

Altijd goed

2de keer dat ik heb besteld. Ik vind de producten super fijn. Het is altijd goed en dat is met mijn maat erg uitzonderlijk. Fijne service.

Goed en zeer klantvriendelijk. Mooi product.

Ondanks dat ik ivm te grote maat (helaas niet kleiner verkrijgbaar) mijn bestelling moest retourneren ben ik erg tevreden over de service en het mooie product. Ik had een bikini besteld en dit duurde langer dan verwacht, na navraag bij de goed te bereiken klantenservice bleek dat ze het broekje moesten na bestellen. Binnen een dag had ik een mail dat het broekje was verzonden en ontving ik mijn bikini een dag later. Erg fijne en warme ervaring met de klantenservice.

Top! Uitstekende service en heel fijn contact.

Ik ken weinig bedrijven die zo mee denken, super service! Heel klantvriendelijk.

Bestelling vergeten?

Volgens mij waren jullie mijn bestelling vergeten. Pas een week na de bestelling, is het opgestuurd. Bovendien duurde het heel lang voordat ik contact kreeg (chat en mail). Jullie zijn wel heel vriendelijke en voorheen waren deze opmerkingen er niet. Ik was toen heel tevreden over jullie bedrijf. Ik bestel voorlopig even niet meer. Succes.

Mijn bestelling kwam snel, voldeed goed en was mooi verpakt.

Een cadeautje voor mezelf, zo leek het toen dit met zorg ingepakte pakketje werd afgeleverd.

Snelle service en mooie kwaliteit

Snelle service en de aangeboden producten zijn altijd van goede kwaliteit en pasvorm

Belofte op site maakt Annadiva waar.

Keurige verpakking, vlotte service en aftersale

Goede snelle service

Goede snelle service bedankt

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire