Snel ontvangen!

Ik kreeg het in een heel leuk verzorgd doosje toe gestuurd binnen 2 dagen. Super leuk kaartje erbij!

Snelle levering en zorgvuldig verpakt

Mijn bestelling is volledig naar wens verlopen. Netjes verpakt en op de afgesproken datum en plek bezorgd. De communicatie liet niets te wensen over.

Service was goed en duidelijk, levering minder

Service en duidelijkheid op de website was goed. Ik had alleen opgegeven het bij een pakket punt te laten bezorgen en het is alsnog bij mij thuis bezorgd.

Prima donna badpak mooie pasvorm en zeer snel geleverd.

geweldig

als een kadootje verpakt en zo mooi afgewerkt ! erg blij mee

goede service van de klantenservice, prima kwaliteit

Bestellen online ging makkelijk, goede foto's. Wel uiteindelijk onduidelijkheid over de snelheid van levering. Klantenservice was vriendelijk en bekwaam.

Snelle levering, netje verpakt

snelle levering die ook keurig is verpakt

Zeer goede service

De bestelling komt snel en is erg leuk verpakt . Na contact met de winkel in Den Bosch kun je merken dat ze graag meedenken. Dus echt geweldige service. Deze winkel zou ik zeker aanbevelen.

Strakke Sport BH

Zit goed, alleen alles wordt wel erg samen gedrukt. Wel andere ervaringen met andere sport BH's van Anita active.

Prachtig!

Wat een prachtige lingerie verkoopt AnnaDiva. Ik heb een setje en negligé van het Franse merk Aubade gekocht en ben superblij

Snelle en prima service

Een fijne ervaring. Ik kreeg mijn bestelling binnen 2 dagen opgestuurd in een prachtige verpakking. Fijn dat de site ook een “ after Pay” functie heeft. Al met al een goede ervaring.

Verfrissend

Makkelijk site, bestelling wordt snel en goed geleverd.! Tijdens de bestelling word je prima op de hoogte gehouden over de stand van zaken qua bezorging.

Topservice

Denken goed mee, kijken naar mogelijkgeden en leveren vlot. Persoonlijk en vriendelijk contact.

Deze lingerie zit als gegoten

Het liefst draag uk deze lingerie

Op tijd en fantastisch

Op tijd en geweldig

Geweldig!

Na een computerstoring was ik bang dat mijn order niet goed binnen was gekomen. Mijn mailtje hierover werd keurig en snel beantwoord. De bestelling bleek goed te zijn gegaan en achteraf werd ik zelfs nog gebeld of alles klopte en ik tevreden was. Hoeveel service wil je krijgen, hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Groot compliment voor alle medewerkers van Annadiva!

Ziet er keurig uit

Ben zeer tevreden

Werd met mijn maat kiezen heel vriendelijk geholpen door een zeer vriendelijk persoon!

Producten zien er heel goed uit voeld sterk en betrouwbaar (kan niks uit vallen) ik ga annadiva ook zeker aan bevelen bvb bij mijn moeder we worstelen al jaren voor een goed passende bh ezv

Ik bestel regelmatig bij Annadiva

Veel keuze en snelle levering. Top!

Teleurgesteld

Bestelling werd helaas geannulleerd omdat er toch geen voorraad meer was. Nette mail ontvangen. Nu wachten hoe lang het duurt voordat ik mijn geld terug krijg. Mijn eerste ervaring dus niet zo fijn.

Super service prima product

Doen wat ze zeggen zijn vriendelijk en verkopen goede kwaliteit

Prima website, snelle levering en uiteraard mooie merken

Ben nog niet zo lang klant en ivm corona is mijn contract alleen online, ga snel een keer naar Den Bosch om de winkel te bezoeken

Zeker weer bestellen!

Snelle levering van een prachtig product wat heerlijk zit. Gevoel van luxe door het mooie doosje. Prijs is goed voor deze topkwaliteit!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire