Keurig op tijd , mooi verpakt
prima produkt prima service
Ik heb mijn bestelling deels moeten retourneren omdat de maat niet goed was, maar deze retour ervaring was dermate slecht dat ik nooit meer bij AnnaDiva zou bestellen. Ten eerste moet je betalen voor een retour (€2,95). Daarvoor moet je ook nog een UPS access point zoeken (niet heel gangbaar). Vervolgens duurt het meer dan een week voordat een deel van het geld wordt teruggestort. In mijn geval is €8 in rekening gebracht voor de oorspronkelijke verzendkosten (in ieder geval heb ik €8 minder ontvangen dan de waarde van het bestelde produkt). Vergeleken met bijvoorbeeld een Bijenkorf is dit echt een waardeloze service. Ik zou er echt nooit meer iets kopen.
Beste Maria, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jij niet tevreden bent over onze service. Helaas bieden wij geen kosteloze retourzending. Wel hebben wij inderdaad een prijsafspraak met UPS, echter, is het ook een mogelijkheid jouw pakket via een andere koeriersdienst als retour aan te bieden. Wij hebben bovendien jouw retour nogmaals bekeken en zien dat jij een terugbetaling hebt mogen ontvangen met een exacte waarde als de aankoop die jij deed. Mocht jij hier echter nog vragen over hebben vernemen wij dat uiteraard ook graag. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Ondanks de corona maatregelen en na een fijn telefonisch gesprek was het voor mij en door Annadiva mogelijk om eindelijk een geweldige bh te kopen.
Na door mijzelf verkeerde bestelling heel fijn telefonisch contact gehad! Super advies gekregen en daardoor nog nieuwe bikini's besteld!!
Snelle levering, hele fijne bh's van Prima Donna!
Keurig verpakt in vrolijk doosje- 1 bh te klein helaas wel jammer dat je zelf retour moet betalen en helaas geen ups punt dicht in de buurt..verder top!
Snelle en uitstekende service.
Bestelde artikelen worden vlot thuis bezorgt. In een mooie doos en keurig netjes ingepakt! Er was een pakket verloren gegaan toen ik het retour had gestuurd en de klantenservice heeft zich net als ikzelf goed ingezet om het weer op te sporen! En het werd superfijn afgehandeld!
Aangezien ik een hoger segment lingerie wil kopen, kom ik altijd uit bij Annadiva, zeer veel keus!
Zit helemaal goed sluit goed aan en een goed merk
Mooi materiaal, goede pasvorm, supersnelle en persoonlijke levering en mooi verpakt.
Ik bestel regelmatig producten via Annadiva en de ervaring is erg positief. Mooie en kwalitatief goede producten worden er aangeboden.
Alles is keurig en snel verzorgd, verzonden en ontvangen. communicatie prima. kortom een aanrader. maar.... retourzending via UPS. Dat is een nadeel. pakket met een betaalde retourzending wordt niet door alle vestigingen van UPS geaccepteerd. Onduidelijk welke vestigingen dan wel een betaalde retour accepteren. Advies: kies voor een serieuze pakketdienst als PostNL of DHL.
Netjes nauwkeurig verpakt, snel geleverd
De badkleding was volgens verwachting qua maat en kleur. De prijs was lager dan van andere aanbieders. Nette verpakking en snelle levering.
Snelle correcte levering
Ik kreeg een dag geleden een mailtje met het verzoek om mijn bestelling te beoordelen, (die ik ruim tien dagen geleden heb geplaatst en betaald) maar heb nog niks ontvangen. En voor de goede orde, heb ook geen update ontvangen in de tussentijd. Maar goed, aangezien er om een oordeel gevraagd wordt en ik de beroerdste niet ben: de tevredenheid is vooralsnog dus niet aanwezig..
Beste Lisette, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jij niet tevreden bent over onze service. Zo geef jij aan dat jij geen update hebt mogen ontvangen omtrent jouw bestelling. Helaas liet de levering van jouw bestelling langer op zich wachten dan vooraf aangegeven, uiteraard had jij hier direct een bericht over moeten ontvangen. Jouw melding bespreken wij dan ook intern zodat wij herhaling in de toekomst kunnen voorkomen. Gelukkig is jouw bestelling intussen verzonden, wij hopen dat deze naar wens is. Mocht jij hier echter nog vragen over hebben vernemen wij dat uiteraard ook graag. Namens Annadiva excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Nog niks ontvangen
Beste Diane, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jij jouw bestelling nog niet had mogen ontvangen maar al wel een verzoek tot het schrijven van een review. Helaas bleek jouw bestelling niet op voorraad en hebben wij deze voor jou nabesteld bij onze leverancier. Hiervan was de verwachtte levertijd 2 tot 5 werkdagen. Gelukkig zien wij dat jij jouw bestelling intussen hebt mogen ontvangen, wij hopen dat deze naar wens is. Mocht jij hier echter nog vragen over hebben vernemen wij dat uiteraard ook graag. Ook zullen wij hier via email nog bij jou op terug komen. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Bestelling gedaan en geen idee wanneer deze komt, áls ie ooit nog komt. Wordt niet op de hoogte gehouden. Wel allemaal reclame mail in mijn mailbox. En inloggen lukt ook niet, iets met de recaptcha….. erg vaag allemaal.
Beste Amber, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jij geen updates hebt mogen ontvangen omtrent jouw bestelling. Helaas bleken niet alle items uit jouw bestelling op voorraad. Hiervan was de verwachtte levertijd 2 tot 5 werkdagen. Om die reden heb jij jouw bestelling later ontvangen als mogelijk verwacht. Wel zullen wij jouw melding intern bespreken om herhaling in de toekomst te voorkomen. Ook zullen wij hier via email nog bij jou op terugkomen. Namens Annadiva excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Duidelijke site met goede fotos en beschrijvingen! Prima service en behulpzaam zowel in de winkel als digitaal.
Bh besteld en betaald. Maar was toch niet meer in mijn maat op voorraad. Hoe kan het dan dat je hem wel kunt bestellen en betalen! Ik wacht nog steeds op mijn geld
Beste Linda, Hartelijk dank voor jouw review. Niet alle artikelen op onze website hebben wij op voorraad. In dat geval staat er een levertijd bij de maat vermeld. Zo ook het artikel uit jouw bestelling. Helaas vernamen wij van onze leverancier dat het door jou bestelde item niet meer leverbaar bleek. Om die reden hebben wij jou hierover een email gestuurd en jouw bestelling geannuleerd. Helaas bleek echter door een technische storing dat jij langer op jouw terugbetaling hebt moeten wachten als dat jij van ons zou mogen verwachten, onze excuses hiervoor. Wel zien wij dat jij hierover ook contact hebt gehad met een van onze medewerkers en hopen dat wij jou alsnog naar tevredenheid hebben mogen helpen. Mocht jij hier nog vragen over hebben vernemen wij dat uiteraard ook graag. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Bestelling wat later gekregen ivm vertraging van product. Is prima opgelost denken goed mee. Zeer vriendelijk. Zou daar zeker weer bestellen.
Snelle levering en bij vertraging wordt je per mail goed op de hoogte gehouden. Ik heb 3 bestellingen in 1 week tijd geplaatst, waarvan er 2 binnen 2 dagen bezorgd waren. De derde had vertraging en dit is goed gecommuniceerd door Annadiva. Het enige waar ik tegenaan loop is de facturen via afterpay. Deze worden nu voor de 2e keer niet vóór de uiterlijke betaaldatum open gezet door Annadiva, waardoor je dus niet "op tijd" kunt betalen. Vervelend om hier steeds achter aan te moeten gaan. Kwaliteit producten is top en verpakking ook!
Perfect omschreven, mooi badpak, kleur nog veel mooier dan ik dacht en maat was perfect.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire