Keurig op tijd , mooi verpakt

prima produkt prima service

Slechte, trage service bij retouren

Ik heb mijn bestelling deels moeten retourneren omdat de maat niet goed was, maar deze retour ervaring was dermate slecht dat ik nooit meer bij AnnaDiva zou bestellen. Ten eerste moet je betalen voor een retour (€2,95). Daarvoor moet je ook nog een UPS access point zoeken (niet heel gangbaar). Vervolgens duurt het meer dan een week voordat een deel van het geld wordt teruggestort. In mijn geval is €8 in rekening gebracht voor de oorspronkelijke verzendkosten (in ieder geval heb ik €8 minder ontvangen dan de waarde van het bestelde produkt). Vergeleken met bijvoorbeeld een Bijenkorf is dit echt een waardeloze service. Ik zou er echt nooit meer iets kopen.

Mijn ervaring is geweldig

Ondanks de corona maatregelen en na een fijn telefonisch gesprek was het voor mij en door Annadiva mogelijk om eindelijk een geweldige bh te kopen.

Super klantvriendelijk!!!

Na door mijzelf verkeerde bestelling heel fijn telefonisch contact gehad! Super advies gekregen en daardoor nog nieuwe bikini's besteld!!

Snelle levering, hele fijne bh's van Prima Donna!

wat een leuke doos!

Keurig verpakt in vrolijk doosje- 1 bh te klein helaas wel jammer dat je zelf retour moet betalen en helaas geen ups punt dicht in de buurt..verder top!

Top !

Snelle en uitstekende service.

Snelle service en fijne klantenservice!

Bestelde artikelen worden vlot thuis bezorgt. In een mooie doos en keurig netjes ingepakt! Er was een pakket verloren gegaan toen ik het retour had gestuurd en de klantenservice heeft zich net als ikzelf goed ingezet om het weer op te sporen! En het werd superfijn afgehandeld!

Prachtige lingerie en een perfecte service!

Aangezien ik een hoger segment lingerie wil kopen, kom ik altijd uit bij Annadiva, zeer veel keus!

Zit goed perfect

Zit helemaal goed sluit goed aan en een goed merk

Geweldige webwinkel

Mooi materiaal, goede pasvorm, supersnelle en persoonlijke levering en mooi verpakt.

Goede en snelle service

Ik bestel regelmatig producten via Annadiva en de ervaring is erg positief. Mooie en kwalitatief goede producten worden er aangeboden.

prima service, moeizame retourzending

Alles is keurig en snel verzorgd, verzonden en ontvangen. communicatie prima. kortom een aanrader. maar.... retourzending via UPS. Dat is een nadeel. pakket met een betaalde retourzending wordt niet door alle vestigingen van UPS geaccepteerd. Onduidelijk welke vestigingen dan wel een betaalde retour accepteren. Advies: kies voor een serieuze pakketdienst als PostNL of DHL.

Netjes nauwkeurig verpakt, snel geleverd

Snel geleverd, netjes verpakt

De badkleding was volgens verwachting qua maat en kleur. De prijs was lager dan van andere aanbieders. Nette verpakking en snelle levering.

Snelle correcte levering

Wel een mailtje met verzoek te beoordelen, nog steeds geen bestelling

Ik kreeg een dag geleden een mailtje met het verzoek om mijn bestelling te beoordelen, (die ik ruim tien dagen geleden heb geplaatst en betaald) maar heb nog niks ontvangen. En voor de goede orde, heb ook geen update ontvangen in de tussentijd. Maar goed, aangezien er om een oordeel gevraagd wordt en ik de beroerdste niet ben: de tevredenheid is vooralsnog dus niet aanwezig..

Nog niks ontvangen

Nog niks ontvangen

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling gedaan en geen idee wanneer deze komt, áls ie ooit nog komt. Wordt niet op de hoogte gehouden. Wel allemaal reclame mail in mijn mailbox. En inloggen lukt ook niet, iets met de recaptcha….. erg vaag allemaal.

Weer een mooie aankoop!

Duidelijke site met goede fotos en beschrijvingen! Prima service en behulpzaam zowel in de winkel als digitaal.

Niet heel goed

Bh besteld en betaald. Maar was toch niet meer in mijn maat op voorraad. Hoe kan het dan dat je hem wel kunt bestellen en betalen! Ik wacht nog steeds op mijn geld

Bestelling wat later gekregen ivm vertraging van product. Is prima opgelost denken goed mee. Zeer vriendelijk. Zou daar zeker weer bestellen.

Snelle levering en bij vertraging wordt je per mail goed op de hoogte gehouden. Ik heb 3 bestellingen in 1 week tijd geplaatst, waarvan er 2 binnen 2 dagen bezorgd waren. De derde had vertraging en dit is goed gecommuniceerd door Annadiva. Het enige waar ik tegenaan loop is de facturen via afterpay. Deze worden nu voor de 2e keer niet vóór de uiterlijke betaaldatum open gezet door Annadiva, waardoor je dus niet "op tijd" kunt betalen. Vervelend om hier steeds achter aan te moeten gaan. Kwaliteit producten is top en verpakking ook!

Kleur en materiaal zo mooi!!!

Perfect omschreven, mooi badpak, kleur nog veel mooier dan ik dacht en maat was perfect.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire