Snel goed en volledige collectie

Mooie collectie en goede service, snelle levering

goede communicatie, mooi en aandachtig verpakt, prachtige kwaliteit

De eerste keer dat ik lingerie online koop! Vond best spannend. Ik heb er direct een goed en vertrouwd gevoel bij gekregen. Ook fijn dat er ook fysieke winkels zijn, dat vergroot bij mij de betrouwbaarheid. En dan is het natuurlijk super heerlijk dat het mooi en persoonlijk is verpakt. ga zo door Annadiva!

Snelle, keurige en zorgvuldige aanpak.

Zeer goede ervaring met voor mij een redelijk aantrekkelijke prijsstijging. Daarnaast sprake van een zeer ruime keuze.

Supersnelle levering

Vandaag gebeld, morgen in huis! En handig verpakt in brievenbuspakketje.

Super snelle levering en hebben prachtige lingerie merken!

Op de hoogte houden is een verbetering, maar overall prima tevreden!

Normaal gesproken ben ik altijd tevreden over Annadiva, koop er al jaren. Nu heb ik anderhalve week geleden een bestelling geplaatst en verder helemaal niets meer vernomen! Dat is wel vreemd en ook vervelend! Vandaag contact gehad en uitleg gekregen, gelukkig alles opgehelderd en opgelost! In toekomst zou het wel handig zijn eerder informatie te delen.

Ondanks de drukte van de feestdagen een snelle levering, netjes verpakt. Mooie producten!

Super snelle levering, goed en netjes verpakt.

Bestelling fout geleverd, goed herstel

Na de foute levering is daar prima op geanticipeerd. Netjes te woord gestaan, snelle afhandeling.

Goed met een maar

Snelle levering zo kort voor Kerst. Complimenten. Betrof n.l. een Kerst cadeautje. Helaas biedt de site geen mogelijkheid -of ik heb deze niet gesignaleerd- om een bestelling fraai ingepakt te krijgen. Vandaar altijd mijn bezoek aan één van jullie fysieke winkels, biedt ook meer keuze in goed persoonlijk overleg.

frequent een mooie uitnodigende mail. bestellen en vrij snel bezorgd. Mooi verpakt in een doosje .

Ik kijk altijd in jullie mail. Gelukkig niet alleen maar maatjes 65 aa maar ook voor de vollere borsten n ruime keuze, in verfijnde lingerie.Hoe meer kant hoe beter. Vindt ik mooier staan bij een D cup. Snelle levering in een heel mooi doosje. Verpakt in vloeipapier met een sticker op met de A, daar is heel goed over nagedacht!! Ik ben in alles van de detail dus dat viel mij gelijk op. De lingerieset die ik besteld had, prachtig en het zit perfect. Ik draag al 35 jaar Prima Donna dus ik ben voor deze set van mijn merk afgestapt, Het zit goed maar hoop dat het dat ook blijft. Zwart gazen set met gouden accenten. Ik was gelijk verkocht. Onder mijn bovenkleding altijd lingerie in die kleur. Mijn man was ook dol op Lingerie. Vaak samen naar een zaak om iets moois te kopen. Na mijn man zijn dood draag ik nog steeds mooie lingerie.

Goede service en mooie lingerie

Ik heb mijn bestelde lingerie snel opgestuurd gekregen. De verpakking was netjes en verzorgd. De beschreven maat van mijn lingerie klopte en de lingerie zag er net zo uit als de afbeelding Ik ben erg tevreden. Ik heb al verschillende keren iets gekocht via deze webwinkel en ben altijd erg terugreden over de producten en de service

Correcte levering

Levering van mijn bestelling is correct en snel uitgevoerd

Goede en snelle levering

Duidelijke website en netjes verpakt. Snelle levrring.

geweldig mooi

Ik had al een I Do Longline BH en nu heb Ik heb een 2e bh besteld (Sevas Longline BH), en ze zitten zo fijne en comfortabel, dat ik er waarschijnlijk nog een paar bij ga bestellen. Gemaakt van mooie kwaliteit stof en draagt comfortabel. Ik ben er reuze blij mee!

Supersnelle levering

Annadiva was altijd al een vertrouwd e winkel voor mooie lingerie, maar nu is de levering ook supersnel: op zondagmiddag besteld en op maandag in huis.

Service to the max !

Snelle service, mooi verpakt Kwaliteit

Betaling kwijt

Ik had een bh besteld die de volgende dag bezorgd zou zijn. Niets ontvangen. Het bleek mis gegaan te zijn met de betaling. Kreeg een mail hierover. De order was geannuleerd en het bedrag zou teruggestort worden. Als goedmaker kreeg ik een kortingscode twv 10 euro. Die was alleen niet te gebruiken op hetgeen ik besteld had. Dus nu heb ik nog niets.

Duidelijke site, wordt op de hoogte gehouden van de levering.

Mooie collectie, vriendelijke behulpzame medewerkers en snelle levering

Twee Primadonna bestellingen kort achter elkaar gedaan. Heel snel binnen. Eerste keer kreeg ik geen mail bevestiging. Contact gehad en zo opgelost. Tweede keer vraag over pasvorm model bh. Deskundig, vriendelijk en goed bereikbaar. Top! Tot de volgende keer!

Mooie merken, snelle service

Eigenlijk niks op aan te merken

Ik heb telefonisch contact gehad met een heel vriendelijke dame. Jullie site werkt perfect. Problemen en fouten worden goed opgelost

Goede service en ook de levering snel zoals beloofd

Met zorg verzonden

Duidelijke website, snel gevonden wat ik zocht. Goede termijn van verzending en met zorg ingepakt en verzonden.

100 procent!

Duidelijke website met mooie lingerie. Mijn bestelling werd heel snel geleverd en was erg mooi verpakt. Hele fijne service!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire