Goede service maar kan wat sneller
Altijd perfect verzonden of uitstekend geholpen in de zaak!
Altijd een feest om het uit te pakken met de naam van de verkoopster erbijH heb ook altijd een blij gezicht als het arriveert. Super fijn winkel. Bedankt
Alles was goed boor elkaar
Het is al een feestje om lingerie uit te zoeken. Er is zoveel keus. En daarna het pakje in ontvangst nemen en uitpakken. Het is een kadootje om uit te pakken. Hier wordt een mens blij van.
Snelle levering, mooie producten, goede kwaliteit, in een woord Super
Je bestelde artikelen zijn als een prachtig cadeau verpakt. Snelle levering.
Keurig bezorgd en mooi ingepakt. Toppie
Prachtig product, snelle levering, duidelijk aangegeven indien retourneren en makkelijk on line te bestellen
Sorry, maar dit was een foutenfestival. De levering zou op binnen één of twee dagen plaatsvinden, maar na zes dagen stond hij nog in behandeling, zonder enig bericht. Gebeld, één exemplaar was niet voorradig, dus die zou worden afgeboekt en de andere zou worden opgestuurd. In de bevestigingsmail stond alleen een verkeerd model, dus maar weer gebeld en dat bleek een vergissing, maar daardoor kwamen we er wel achter dat per abuis de héle bestelling was geannuleerd. (Anders had ik er de volgende dag tevergeefs op gewacht.) Deze kon niet meer worden hersteld, dus moest ik maar weer opnieuw bestellen. Het voorraadbeheer en de communicatie kunnen dus heel wat beter. Het enige positieve was dat de medewerkster wel heel vriendelijk was en het uiteindelijk correct heeft opgelost, ook met de korting. Het kost alleen erg veel moeite zo. Na het eerste deel heb ik toch nog wat discussie per mail gehad over de korting. De eerste communicatie daarover was niet correct. Na een klacht ben ik opgebeld door een zeer vriendelijke medewerkster die het wél correct heeft opgelost. Toch moet ik eerlijk blijven en is met name de (net nieuwe) webshop voor verbetering vatbaar. Er is toegezegd dat ze daar hard aan werken. Ik verwacht volgende keer dan ook een positievere ervaring.
Beste Esther, Hartelijk dank voor jouw review. Wij vinden het zeer vervelend om te vernemen dat jouw bestelling niet voorspoedig is verlopen. Helaas is er intern het een en ander mis gegaan. Onze excuses hiervoor. Jouw melding bespreken wij intern, zodat wij herhaling in de toekomst kunnen voorkomen. Daarnaast hebben wij begrepen dat er inmiddels een passende oplossing is geboden. Wij hopen jou daarmee alsnog naar tevredenheid te hebben geholpen. Namens Annadiva excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Klantenservice Annadiva
Recensione originale
Goede kwaliteit lingerie. Snel verzonden en in een erg leuk doosje verzonden. Daar wordt je al direct blij van
Het wordt netjes verpakt geleverd . En de maat is altijd goed ben heel tevreden!
Goede service, en fijne hulp in de winkels. Komen al jaren bij jullie en altijd zeer tevreden. Vriendelijke collega’s, nemen altijd de tijd om te helpen!
In de winkel altijd super service, online een hele fijne collectie.
Telefonisch contact opgenomen voor maatadvies, BH draagt heerlijk. Zal hier zeker vaker gaan bestellen.
Heel goede en lieve service. Daags na het bestellen van mijn bh kwam de mail met de kortingsactie. Jammer dat ik er net naast greep dus dat mailde ik. Geen probleem, alsnog werd de korting geretourneerd. Ik ben blij met AnnaDiva!
Snelle levering, zat in een leuk kleurig doosje verpakt, voelde als een cadeautje, echt top!!
Fijne website duidelijk en overzichtelijk. Het bestelproces gaat vlot en de bestelling is netjes verpakt. Snelle levering ook tijdens drukke tijden. .
Duidelijke website/shop en je wordt goed op de hoogte gehouden waar je bestelling is of wanneer het bezorgd wordt. Keurig verpakt! Heel tevreden!
Snelle levering, goede service en echt hele fijne bh’s.
Er was een probleem met bestellen, maar ik werd heel vriendelijk te woord gestaan door Esrin. Uiteindelijk de bestelling 2 dagen later met een kortingscode (voor de eerdere problemen ) besteld. Fijne service en vriendelijk personeel!! En de producten zijn ook top.
Snelle leveren van producten, ook aan de telefoon netjes geholpen.
Mijn bestelling van september is niet volledig bezorgd. Ik heb verschillende mailtjes en berichten versturen via het contactformulier, maar krijg hierop geen reactie. Ik vraag mij af hoe dit kan. Annadiva verkoopt mooie producten, maar doordat ik geen contact kan krijgen kan ik deze webwinkel niet aanbevelen. Ik moet een item van mijn bestelling nog altijd ontvangen of mijn geld terug krijgen.
Beste Martine, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jij niet tevreden bent over onze service. Zo geef jij aan dat jij geen reacties hebt mogen ontvangen op jouw e-mails. Wij hebben dit zojuist voor jou nagekeken en zien dat wij op iedere e-mail die jij hebt verzonden een reactie hebben gegeven. Ook hebben wij naar aanleiding van jouw review jou telefonisch willen benaderen, helaas konden wij echter niet met jou in contact komen. Wij hopen dat wij via deze weg alsnog met jou in contact kunnen komen om een en ander uit te leggen en toe te lichten. Mocht jij hier nog vragen over hebben vernemen wij dat uiteraard ook graag. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Goede kwaliteit tegen een goede prijs. Een goede balans
Perfect product met aandacht verzonden.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire