Geweldig!!!

Kreeg heel snel hetgeen wat ik besteld had. Heel netjes verpakt en wauw het leek wel een kadootje!

Altijd goed

Ik weet welke maat ik moet hebben. Welk merk en welke pasvorm dan is het met paar klikken zo in orde.

uitstekende communicatie

mijn bestelling kon gedeeltelijk niet geleverd worden. In plaats van een geautomatiseerd bericht kreeg ik een persoonlijke mail met verschillende keuzeopties. De opvolging van mijn bestelling was adequaat en zorgvuldig.

Kwaliteit producten en goede service

Mijn eerste ervaring met Annadiva was in de winkel. Daar was helaas wat beperkte keuze in mijn maat. De verkoper was echter heel behulpzaam, schreef per merk op wat mijn maat was (dit wisselde namelijk), liep door de webshop heen en maakte account aan incl mijn maten. Vervplgens thuis de webshop door, ruim voldoende keuze. Snell service, goed verpakt ontvangen! Zeker een aanrader.

Top!!

Online besteld,snelle levering

Klantvriendelijk in alle opzichten.

Mooie overzichtelijke website, eenvoudig bestellen en betalen. Snelle levering. En dan ontvang je een pakket als een cadeau. Daar worden wij vrouwen gelukkig van.

Mooie bh netjes ingepakt met een net kaartje eraan.

Online besteld netjes een mail gekregen over de levertijd Zat mooi ingepakt met een net hand geschreven kaart erbij voelde als een kado'tje. Was in de winkel geweest in amsterdam in eerste plaats alleen maar maar om op te meten, maar de verkoopster was zo hard bezig om te verkopen dat ik me verplicht voelde om iets te kopen , achteraf had ik daar spijt van. Winkelervaring viel heel erg tegen, helaas ! Vanaf nu gewoon online bestellen

GOED VRIEDELIJK PERSOONLIJK EN VERZORD

Snelle service en verzorgd verpakt

Prachtige set met mooie aanbieding.

Ik koop vaak bij Annadiva, omdat ze een prachtig en zeer gevarieerd aanbod hebben. Mijn laatste setje heb ik met een fijne korting gekocht! Want ook dát is het voordeel als vaste klant: je krijgt de mooiste aanbiedingen!

Fijne overzichtelijke webwinkel met goede klantenservice

Zo blij dat ik mijn hanky panky ook lekker vanuit mijn luie stoel kan bestellen en ze er binnen een dag zijn. Heel blij.

Snelle levering en t leek wel een cadeautje ;)

Ik ga vaker bestellen!!

Kwaliteit met n mooie pasvorm

Voel me op en top vrouw in deze mooie lingerie . Mijn mooie rondingen worden nog extra geaccentueerd door de goede pasvorm

Een hele goede ervaring

Prima website met mooie lingerie

Goede lingerie, er wordt geluisterd, teruggave goed geregeld.

super

dinsdag besteld ,woensdag in huis perfect

Snelle levering en met zorg verpakt

Ik had mijn bestelling heel snel in huis en het pakketje was met zorg verpakt. Inclusief handgeschreven kaartje. Een kadootje om uit te pakken!

Super winkel, goede kwaliteit, super service

Artikelen zijn van goede kwaliteit, snel en netjes verpakt, In een woord: ***geweldig***

Topkwaliteit en fijne service

Ik heb mijn producten keurig verpakt en op tijd ontvangen. Goede kwaliteit ook van het waszakje. Deel ging retour vanwege verkeerde maat en ook de retourservice verliep supervlot en aangenaam

Goeie service snel geleverd mooie bhs

Goede informatie communicatie en betrouwbaarheid

Zie hierboven

Heel erg goed

Echt super... de bestelling was eerder in huis dan gedacht...

goede en snelle levering

zeer correct en betrouwbaar

Super snel bezorgt BH pasten perfect verpakking was mooi ik blijf zeker klant

correcte levering, echter levertijd met enige vertraging

Bestelling is correct uitgevoerd met enige vertraging in de levertijd. Bericht inzake levering was echter duidelijk en ik stel de flexibiliteit van andere datum of pakket ergens ophalen erg op prijs.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire