3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes thuis aangekomen

Ik bestel hier nooit wat, altijd bij de Bijenkorf, pas als hun het echt echt echt niet hebben dan stap ik naar Anna over. Ze rekenen nml al jaren bezorgkosten, dat is zo niet van deze tijd. Wel online shoppen en daar aan verdienen, maar gratis thuisbezorgen ho maar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Levertijd, zondag besteld en pas vrijdag ontvangen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering. Mooie lingerie en de Badmode. Netjes en mooi verpakt. Goeie service. Heb al meerdere keren besteld en ga dit zeker vaker doen. Bedankt.

Geen enkele

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering. Netjes verpakt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie verpakking kwaliteit kleding

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super leuke verpakking, snelle levering, gemakkelijke webshop, kortingsbonnen mee geleverd voor een volgende bestelling.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snelle levering, mooi verpakt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Levering volgens afspraak.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering en artikelen zorgvuldig verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze, vriendelijke medewerkers

Retourneren moet gratis zijn, nu te vaak besloten iets niet te kopen omdat ik vaak tussen 2 maten in zit, en het relatief duur is als er wat terug moet.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Altijd netjes verzorgd.

Pluspunten

Niet iets aanbieden als je het niet kan leveren!!! Wacht al 2 weken op iets wat ik uiteindelijk niet krijg!

Geen. Is prima.

Pluspunten

De artikelen zijn in een mooie doos bezorgd, prima pasvorm/kwaliteit, en je krijgt berichten over het verzendings-proces van je online bestelling.

Pluspunten

Duidelijke site snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie badmode met grote cupmaten online.

Reactie geven op vragen van klanten per mail aan de klantenservice. Een automatisch antwoord per mail is pima, maar dan moet er ook snel een persoonlijke mail volgen van een klantenservice. Dit gebeurt nu niet. Ik wacht al sinds 4 juli op bevestiging van mijn bestelling en sinds maandag 9 juli op een antwoord van de klantenservice. Het is inmiddels 12 juli...Daarbij heb ik de bestelling al betaald. Dit is echt een hele slechte service en past niet in deze tijd. Begin dan geen webshop in deze 24 uur economie.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Nadat ik een product met een verkeerde pasvorm had besteld (ik was afgegaan op de maattabel en daarbij een verkeerde inschatting gemaakt) heb ik contact opgenomen met de klantenservice voor advies. Hier werd ik te woord gestaan door een zeer vriendelijke en deskundige dame met wie ik het probleem heb besproken. Samen hebben we op een hele prettige wijze gezocht naar een oplossing, met als gevolg dat ik inmiddels de 2e zending ontvangen heb die perfect past! Ik ben helemaal blij met mijn badpak. Hoewel ik al mijn lingerie via Annadiva bestel, is dit de 1e x dat ik daadwerkelijk contact heb gehad met de klantenservice. Ik vind het een enorm professioneel bedrijf, met mensen die kennis van zaken hebben. Zeer aan te raden, helemaal als je een wat moeilijkere maat hebt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering en juiste tekst en uitleg.

Als je een ander artikel wilt dit eventueel vermelden op de factuur dat je hiervoor een nieuwe bestelling online moet indienen om wachttijd en uitverkocht te vermijden !!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De communicatie kan een stuk beter. Nadat mijn bestelling na de verwachte levertijd nog niet was verzonden (en ik nog geen bericht had ontvangen) heb ik zelf contact opgenomen, toen bleken er problemen te zijn met de levering van hun leverancier. Helaas werd er geen contact opgenomen door het bedrijf zelf. Omdat de levertijd nog veel langer ging duren, heb ik die bh laten annuleren. Dat geld heb ik netjes teruggekregen. Helaas bleken de bikini en de bh niet naar wens te zijn, en heb ik deze teruggestuurd. Ik heb tot op heden nog geen bericht gekregen, en geen refund. Ik heb zelf contact opgenomen, en het duurt erg lang tot ik een reactie krijg. Nu wordt me verteld dat ze al geld hebben teruggestort, maar dit betreft de bh die geannuleerd is. Ik wacht nog steeds op zo’n 55 euro. Altijd hele goede ervaring gehad met annadiva, maar dat is helaas erg veranderd. Ik denk niet dat ik in de toekomst nog bij hun zal bh’s zal bestellen.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire