Pluspunten
Dit os de tweede keer dat ik bestel bij Annadiva. Beide bestellingen zijn netjes en binnen beloofde termijn afgehandeld.
Pluspunten
Goede producten, duidelijke site en wat een leuke verpakking!
Pluspunten
Bevestiging was zoekgeraakt maar na telefonisch contact snel en vakkundig opgelost.
VerbeterpuntenSnellere levering niet wat ze beloven op de website; bevestigingsmail was zoekgeraakt waardoor ik ging twijfelen over de betrouwbaarheid van de website. De twijfel was niet terecht na telefonisch contact snel opgelost
Pluspunten
ook in de winkel in en bisch gied maat advies gehad waardoor ik passende lingerie kon kopen die ze in de winkel niet had
Pluspunten
Prima en fijne webwinkel. Duidelijke communicatie. Zal hier zeker weer bestellen
Pluspunten
perfecte en ruime keuze, overzichtelijk website met goede informatie, zeer snelle en duidelijke afhandeling. chapeau!
Pluspunten
levering goed mooi ingepakt.
Pluspunten
Kwaliteit, betrouwbaar, persoonlijk
Pluspunten
Leverden wat ik vroeg.
VerbeterpuntenSneller leveren. Ik had er snel 1 nodig. Ander bedrijf leverde de zelfde BH wel binnen 2 dagen. Ik heb er nu 2 wat overigens prima is.
Pluspunten
Goed contact via email.
VerbeterpuntenHeb geen klachten
Pluspunten
vriendelijke mensen en mooie lingerie
Verbeterpunten-
Pluspunten
Mailcommunicatie is fijn Leuk hoe persoonlijk het verpakt is Snelle levering
Pluspunten
Goede kwaliteit Snelle levering Fijn dat er keizes zijn hoe je wilt betalen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Eindelijk kan ik ergens shoppen waar mijn maat verkocht wordt, maar waar ik ook nog eens keuze heb!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snelle levering. Goed & mooi verpakt. Een waar cadeau...
Verbeterpunten-
Pluspunten
Overzichtelijke en makkelijke website,snelle levering
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Altijd op tijd en in een mooie verpakking. Ze nemen zelfs de tijd voor een persoonlijk bedankje.
Pluspunten
Goede snelle levering, kreeg netjes op tijd bericht hoelaat en waar m’n pakketje bezorgd werd. Uiteindelijk retour gestuurd, maar ook hiervan kreeg ik netjes bericht dat alles in goede orde was ontvangen. Top!
Pluspunten
Goede beschrijving van product en extra informatie waar je op moet letten bij aanschaf van een product. Heel erg netjes en mooi ingepakt opgestuurd.
Pluspunten
Snelle service en het pakketje is ingepakt als een kadootje.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire