Pluspunten
Snelle reactie, levering, goede advies. Erg mooi verpakt, een cadeautje!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede kwaliteit producten die met zorg en aandacht worden verstuurd.
Pluspunten
site overzichtelijk en duidelijk. En heel veel keus met name in grote maten
Pluspunten
Eerste ervaring met annadiva is positief. Levering op tijdstip zoals aangegeven. Keurig verpakt. Een verzorgd geheel
Pluspunten
Alles netjes op tijd geleverd.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Super geholpen! Mijn bestelling was snel geleverd:)) ruilen was geen probleem.. werdt keurig geholpen aan de telefoon en de bikini's werdt voor me vast gehouden! Super .. en ook mooi verpakt! Kortom ik ben erg blij:))
Pluspunten
Snelle service, ik had 2 maten besteld, waarvan er 1 retour ging. Deze is vlot afgehandeld.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel vriendelijke en hulpvaardige klantenservice. En prachtige bikini's voor moeilijke maten.
Pluspunten
Mooie collectie en overzichtelijke website
Pluspunten
Zeer goede bereikbaarheid en snelle en goede afhandeling van vragen.
VerbeterpuntenJammer dat retourprocedure een betaalde dienst is en 2 tot 5 dagen duurt en daarmee ook langer dat de reeds betaalde kosten aan je worden geretourneerd. Indien achteraf betalen gratis zou zijn zou dit voorkomen kunnen worden en kunnen cliënten direct op zoek naar een ander item i.p.v. eerst te moeten wachten op eigen geld.
Pluspunten
De bestelling is altijd op tijd en volledig
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten
Pluspunten
Zeer vlugge levering. Duidelijke website. Artikel voldoet precies aan verwachting
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Besteld en n paar dagen later was het er al, keurig verpakt. Fijn!
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire