Pluspunten
Goede service snelle levering. Mooie prijs zeker in de sales lekker koopje kunnen scoren.
Pluspunten
mooie verpakking, echt een cadeautje om uit te pakken Bikini top ziet er mooi uit
Verbeterpunten- bezorging was op woensdag gepland omdat ik er eerder niet was, maar is toch eerder geleverd ondanks dat ik de leverdatum heb gekozen. - Toen ik de bandjes van de bikini wilde verstellen, kreeg ik het gevoel dat deze niet zo heel sterk waren wat essentieel is voor een grote cupmaat.
Pluspunten
Bestelling was supernetjes verpakt! Ik hou ervan!
VerbeterpuntenIn principe niets, maar de levertijd was langer dan dat ik gewend ben. (vijf dagen)
Pluspunten
Mooie producten, professionele klantenservice.
VerbeterpuntenBeter communiceren wanneer aangegeven levertijd niet haalbaar is.
Pluspunten
Mooi ingepakt ,met een persoonlijk briefje van de inpakker . Het is echt een kanootje als je het ontvangt helemaal blij mee
VerbeterpuntenVoorlopig niet ,gewoon zo verder gaan
Pluspunten
Pluspunten
Veel keuze, goed maatadvies.
VerbeterpuntenBij retourzendingen moet je zelf de verzendkosten betalen, dat vind ik niet zo klantvriendelijk.
Pluspunten
Pluspunten
Veel keuze, snelle levering welke altijd correct is. Leuk verpakt, een feestje om open te maken
Pluspunten
Netjes verpakt, goede maataanduiding
Pluspunten
Goed bereikbaar. Meedenken in oplossingen als je een vraag hebt. Alles super netjes en mooi verpakt.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam!
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Snelle service, netjes verpakt, mooie website.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Gezellig en duidelijk telefonisch contact gehad. Mijn bestelling / Pakketje was mooi en goed verpakt, echt n cadeautje om uit te pakken! Heel erg blij met mijn aankoop!
Pluspunten
VerbeterpuntenKlantgerichter: geen retour kosten bereken. Nu €2,95. Service zou kosteloos moeten zijn. Zou voor mij een reden zijn om elders te bestellen waar ze deze service wel bieden.
Pluspunten
Zeer snelle levering van het bestelde product in een hele originele verpakking !!!
VerbeterpuntenBelastingdienst
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire