Pluspunten
- groot assortiment met ruime keus ook in grote maten. - uitgebreide, zinvolle, duidelijke en eerlijke informatie bij elk product, wat teleurstellingen achteraf voorkomt: prima! - de zorgvuldige aandacht die besteed wordt aan je pakketje. Ook al je bestelling geen sexy shapewear, toch het wordt in een chique doosje en folie verpakt, met een persoonlijk bedankkaartje. Dat draagt bij aan het uitpakplezier en geeft mij een extra verwengevoel! - fijn dat je eventueel kunt terugvallen op een winkel.
Verbeterpunten- snellere bezorgtijd (in vergelijking met andere website leveranciers op). Ook als iets op voorraad is, duurt het toch ruim een week. Ik waardeer daarentegen de betrouwbaarheid en zorgvuldigheid en kies voor geduld, maar dat geldt lang niet voor iedereen, dus daar is volgens mij wel winst te behalen.
Pluspunten
Goed bedrijf..betrouwbaar
Pluspunten
Alles prima
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede communicatie over levertijd en informatie het ruilen van producten.
Pluspunten
Snelle reactie, mooi ingepakt
VerbeterpuntenMisschien wat sneller leveren.
Pluspunten
Absoluut een fijn bedrijf. Super fijn geholpen bij een misverstand over de levering. Fijne medewerkers. En bovenal super blij met de body.
VerbeterpuntenLaten teken bij ontvangst
Beste Jasmina, wij hebben inmiddels contact met elkaar gehad en het bleek om een misverstand te gaan. Gelukkig heb je snel je pakketje mogen ontvangen. Vriendelijke groet, Nikki - Annadiva
Pluspunten
al een paar keer online producten besteld. tot nu is alles zeer goed verlopen van bestelling tot de aflevering. de p productomschrijving klopt exact met wat er ook geleverd wordt. het wordt keurig ingepakt en zeer netjes verzorgd afgeleverd..
Pluspunten
Snelle levering, groot aanbod
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten, duidelijke maattabellen
VerbeterpuntenIk heb een vraag gesteld en hierop heb ik nog geen antwoord ontvangen (deze heb ik 31 mei gesteld en het is nu 8 juni).
Pluspunten
Mooie collectie, super veel maten op voorraad en een razend snelle levering! Super gewoon! Mooie tankink gevonden in een winkel op ons dorp en niet in mijn maat. Ik zou gebeld worden wanneer ze hem nog kon bestellen en nooit meer iets gehoord. Bij Annadiva de tankini op de site en twee dagen later had ik hem in huis! Wat was ik blij! En zo'n ruime collectie! Super blij mee!
Pluspunten
Ik denk dat als de verbeterpunten doorgevoerd worden dit best een leuk bedrijf kan zijn.
Verbeterpunten- bezorging duurde lang, niet vandaag besteld morgen in huis. 26 mei besteld 31 mei ging pakketje pas onderweg. - Terug sturen zijn kosten aan verbonden - verpakking is erg opzichtig - Na een bestelling krijg je eorm veel reclame, zelf nog voor de bestelling is verzonden. Om de dag een mail met reclame...
Pluspunten
Goede snelle levering mooi producu
Pluspunten
Bestelling leuk verpakt, lijkt net een cadeautje
VerbeterpuntenVerzendkosten niet bij klant neerleggen
Pluspunten
Snelle levering prima verpakking en goede kwaliteit produkt
Pluspunten
Een fijne bevestigings mail en een vlugge levering
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire