Product zoals omschreven

De levering duurde wat langer maar daar had ik bericht over ontvangen. Het product is zoals omschreven op de website.

Snelle verzending prachtige producten

Prachtige artikelen,goede kwaliteit Snelle verzending top!

Perfect.Snelle levering en goede afhandeling met een retourzending

Snelle bezorging

Helaas was het mij te groot en dus retour gezonden. Ook zeer snelle terug boeking van het geld . Dus echt een hele goede service .

Eindelijk een prachtige bikini die in één keer past!

Hoe fijn is het als je een grote cup maat hebt je bikini aan trekt en het gelijk zit als gegoten. Wat ben ik blij dat ik via mijn vriendin jullie heb ontdekt. Ik wil nooit meer anders. Top bikini’s. Een zeer tevreden klant. AnnaDiva dank jullie wel!!

Mooie merken leuke prijzen

Meerdere keren lingerie besteld, mijn favoriete merken hebben ze, regelmatig leuke aanbiedingen.

Prachtig bikini.

Mooi ingepakt en snel levering. Top

Jammer dat het niet past, maar super mooi.

Helaas was het te klein, maar hoe het ingepakt was, is echt super mooi.

Snelle levering en mooie pasvorm

Mooie bikini en goede pasvorm tegen goede prijs. Blij mee

Eindelijk een bh die goed past bij een grote maat!

Eindelijk een bh die past qua cup en omtrek en mooi zit. Ik ga er direct nog 1 bestellen.

Snelle service en prachtige bikini's. Helaas te groot, dus nog eenmaal een bestelling doen.

Vriendelijk professioneel advies

Tijdens mijn pasafspraak in s Hertogenbosch ben ik goed geholpen. Er waren extra setjes in mijn maat-smaak bezorgd. Er was tijd en aandacht voor een passend advies. Nu heb ik fijne mooie bh's die comfortabel zitten. Dank je wel.

Zoals altijd vlug en goed!

Ik ben altijd blij als er een pakketje van Annadiva binnenkomt: uitstekende producten en zorgvuldig en persoonlijk ingepakt.

Retour gestuurd en binnen 1 dag geld retour Top geregeld.

Prima producten en service!

Prima producten en service

Snelle levering, leuke verpakking

BH is snel geleverd. Mooie verpakking. Juiste maat.

Heel prettig om bij AnnaDiva lingerie & badkleding te kopen!

Heel prettig om bij AnnaDiva lingerie & badkleding te kopen!

Ruime keuze en snelle levering

Perfecte service

Al vaker besteld en prima service in afleveren en ook als ik retourneren. Prima prijs kwaliteit, ruime sortering en 1 van de weinige leveranciers met bodies. Fijne zaak

Bestelde item werd snel bezorgd en voldeed volledig aan de verwzchtingen

Makkelijk om te bestellen

Het bestellen ging makkelijk, en het product werd snel geleverd.

prachtige en betaalbare set!

Het is nu de tweede keer dat ik bij jullie een lingerieset bestel. En opnieuw ben ik zeer tevreden. Het zijn mooie goedzittende sets voor grotere maten en tegen een redelijke prijzen. Retourneren gaat gemakkelijk en mijn geld kwam ook snel weer op mijn rekening. De mogelijkheid om achteraf te betalen vind ik prattig. Wel jammer dat ik daarvoor extra moet betalen. Dat had ik niet gezien voordat ik voor die optie koos. Verder dik tevreden!

Fantastische service

Betrokken medewerkers en goede hulp

Goed en snel ontvangen e je kan merken dat het met goede zorg is verpakt. Dik tevreden.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire