Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site
Pluspunten
keurig een mailtje gehad dat het artikel wat later geleverd werd en met de vraag of ze het artikel nog moesten bestellen
Verbeterpuntenhelaas was het product wat ik had besteld niet mooi passend wel lastig terug sturen ik heb het geleverd gekregen van post.nl en ik heb het keurig terug gestuurd naar post.nl de volgende ochtend krijg ik het pakketje weer retour terug de meneer van de post .nl zou regelen dat het retour ging ben benieuwd want ik vind het raar als je iets via Post.nl krijgt je het via UPS weer terug moet sturen moeilijke retour sercive
Pluspunten
Zeer snelle levering en goede communicatie. Je weet exact waar je aan toen bent wat enorm fijn is met online winkelen.
VerbeterpuntenIk heb nog geen verbeterpunt kunnen vinden!
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, na een kapot bikinistukje kon ik deze opsturen en kon het gerepareerd worden, helaas ging het bij post nl verloren op de terug weg en het aankoopbedrag van het topje en broekje werden vergoed. Ik zeg meer dan correct.
Pluspunten
Netjes op tijd geleverd en prachtig verpakt.
Pluspunten
Goede hulp. Ik werd geholpen tot ik de juist bikini en bh gevonden had, passen bij mijn cupmaat en vormen. Heel fijn hoe ik geholpen werd en er met zorg, tijd en aandacht de juiste artikelen werden uitgezocht.
VerbeterpuntenEen keer gehad dat ik een bh had besteld, maar deze bleek niet op voorraad te zijn. Een fout in de bestelling. Heel jammer, maar wel goed gecommuniceerd.
Pluspunten
-Snelle levering -Exact product naar verwachting
Verbeterpunten- Inlogsysteem waarbij je de zending kan volgen.
Pluspunten
Je wordt prima op de hoogte gehouden m.b.t. je bestelling.
VerbeterpuntenBlijf vooral zo door gaan.
Pluspunten
Het was snel verzonden en dus had ik mijn bh de volgende dag. Super
Pluspunten
Snelle service en achteraf betalen
Levertijd mag korter!
Pluspunten
Heel veel keus. 1 ste bestelling heel snel binnen. Tweede bestelling nog steeds niet 8 dagen verder?
VerbeterpuntenNiet veel. Alles draait om verwachtingsmanagement
Pluspunten
Mooie website met duidelijke informatie over de producten en supersnelle levering. Alles ook als een cadeautje verpakt, zo mooi. Een feest om de spulletjes te ontvangen.
Pluspunten
Persoonlijk bericht wanneer je mailt.
VerbeterpuntenSite vindt ik erg raar en groot, lijkt net of deze gemaakt is voor mensen die slechtziend zijn. Voorheen was de site altijd goed
Ik moest ineens geld betalen voor een retourzending... niet verwacht. De juiste maat bij bh's is lastig, dus ik was zeer onaangenaam verrast
Beste Helene, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je onaangenaam werd verrast toen je retourkosten moest betalen. Wij begrijpen dat dit voor onze klanten niet prettig is. Om deze kosten zo laag mogelijk te houden hebben we afspraken gemaakt met UPS. Je betaalt dan € 2,95 i.p.v. € 6,95 bij PostNL. Het is op dit moment helaas nog niet mogelijk om gratis te retourneren. Ik neem nog persoonlijk contact met je op voor een meer uitgebreide reactie op je review. Met hartelijke groet, Wilmy, Annadiva
Pluspunten
Ze reageren op e-mails en telefoontjes
VerbeterpuntenZe leveren niet het product wat je besteld hebt en vergoeden geen retourzending.
Beste Remi, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je niet het juiste artikel hebt ontvangen. Het kan zijn dat er wat verwarring is ontstaan bij het bestellen door de gewijzigde maatvoering bij Freya. Ik zoek dit graag voor je uit en neem hierover persoonlijk contact met je op. Als je inderdaad het verkeerde artikel hebt ontvangen krijg je de retourkosten uiteraard vergoed. Met hartelijke groet, Wilmy, Annadiva
Pluspunten
veel keuze
Verbeterpuntensoms langere levertijd
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire