Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Antwoord op email via info adres is elke keer super snel.
VerbeterpuntenBestelling in mijn maat bleek toch niet meer mogelijk voor een bepaalde soort bh, terwijl dit wel op de website als leverbaar stond. Website up to date houden , al weet ik niet hoe, had ik prettig gevonden
Beste Ciska, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Het is natuurlijk heel erg vervelend als een artikel niet meer leverbaar blijkt te zijn. Helaas zijn wij hierin sterk afhankelijk van onze leveranciers. Dagelijks ontvangen wij updates vanuit de leveranciers die wij doorvoeren op de website, helaas wil het toch soms zo zijn dat een artikel niet meer leverbaar is, onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
snelle levering, mooi verpakt, altijd een feestje als ik het prachtige pakje van Annadiva ontvang. Met een persoonlijke touch.
Pluspunten
Snelle levering en overzichtelijke mailtjes,
Pluspunten
Goede service bestelling snel opgestuurd en ingepakt met zorg
Pluspunten
Duidelijk vanaf punt 1 of je zaken kan retourneren en wat de opties zijn. Makkelijk terugsturen.
Verbeterpuntende 1,95 kosten Kiala zelf absorberen of versleutelen in de verkoopprijs.
Beste Sandra, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Op dit moment is het voor ons niet mogelijk om het retourneren gratis te maken. We hebben daarom voor gekozen om met Kiala samen te werken en dit zo goedkoop mogelijk te maken. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie
Pluspunten
Fijne website, goede klantenservice en supermooie verzenddoos. Ik vond het bijna jammer om hem te retourneren
VerbeterpuntenBijgevoegde reklamecoupons hadden niet gehoeven
Beste Elise, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We vinden het leuk om onze klanten mee te laten genieten van leuke acties. Er is daarom gekozen om reclamecoupons mee te sturen met de bestelling. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Alles hebben ze te koop waar ik voor ging
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
snelle comminucatie en bezorging. goede producten
Pluspunten
Goeie en snelle levering:-)
Pluspunten
betrouwbaar!
Verbeterpuntenniet nodig
Pluspunten
Prachtige artikelen en een groot aanbod met verschillende mooie merken. Als je het pakketje open maakt is het net of je een cadeautje aan het uit pakken bent, heel erg leuk!
Pluspunten
Duidelijke beschrijving kleding
Pluspunten
Ben zeer tevreden. Ben blij dat ik bij jullie kan kiezen uit zoveel mooie producten ondanks de lastige maat die ik heb.
VerbeterpuntenJammer dat de slips/ bikini-slips vaak al zijn uitverkocht.
Beste Karlien, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Ik begrijp dat het erg jammer is als je een lingerie setje of een bikini niet meer compleet kan maken omdat er geen bijpassende slip of broekje meer is. We doen onze uiterste best om zoveel mogelijk setjes te verkopen zodat er voldoende slips en bikinibroekjes zijn. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Goed en vriendelijk contact via mail en ook telefonisch.
Pluspunten
Duidelijke website, goede communicatie, mooie producten, veel keus, snelle levering en fijn dat het ook achteraf betaald kan worden, geeft een veilig gevoel!!
VerbeterpuntenWellicht kunnen de producten mooier verpakt worden, zijn over het algemeen toch dure producten. Dan is het elke keer toch een cadeautje wat je open kunt maken.
Beste Nicole, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat je jouw bestelling niet als een cadeautje hebt ervaren. Voor iedere bestelling doen we onze uiterste best om de artikelen zo mooi en netjes mogelijk voor je in te pakken. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Altijd op tijd geleverd en als het iets langer duurt geven ze de levertijd duidelijk aan.
Pluspunten
Heb een prachtig blauw badpak besteld van Cyell de maat was goed het kwam in een mooie pakketje thuisgestuurd de levering was snel en de communicatie via de mail wbt mijn afterpay rekening die een aantal dagen op zich liet wachten werd netjes beantwoord en opgelost. al met al ik zal hier zeker nog een keer bestellen ! .
Pluspunten
Het product is met aandacht ingepakt, levering zonder problemen en veel keuze.
VerbeterpuntenBh's mogen nooit met de cups in elkaar gevouwen worden. Dit vanwege vouwen in de voering van de cups. Dit betreffende de voorgevormde bh's
Beste Danique, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wanneer een Bh verstuurd wordt worden de cups in elkaar gevouwen, dit mag geen effect hebben op de BH. Bh's liggen ook vaak op deze manier bij klanten thuis in de kast. Onze leverancier geven ook aan dat dit geen probleem mag zijn. Mocht dit wel zo zijn dan horen wij dit graag van je en gaan we dit voor je oplossen. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Vriendelijke en goede service
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire