Pluspunten
Betrouwbaar- duidelijke website - snelheid van levering
VerbeterpuntenIk vond het jammer dat ik 1.95 euro moest betalen toen ik mijn lingerie retourneerde voor een andere maat.
Pluspunten
ze doen wat ze beloven
Pluspunten
Mooie artikelen. Prachtig verpakt. Een cadeautje om te ontvangen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bh terug gestuurd en meteen het betaalde bedrag retour op mijn rekening.
Pluspunten
Snelle levering in een uitstekende verpakking. Ook fijn te weten dat het pakket niet zomaar bij buren afgegeven wordt maar alleen persoonlijk aan de geadresseerde.
Pluspunten
Goed verzorgde levering
VerbeterpuntenDuurde erg lang voor dat geleverd werd. Ruim 4 weken. Ik hoorde pas iets van jullie nadat ik zelf contact opnam
Pluspunten
Zeer goede service! Klantvriendelijke ,bekwaam.
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan
Pluspunten
Altijd tekst erbij: veel plezier met je aankoop!!! Vind ik erg netjes en attent
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Pluspunten
Altijd nette levering
VerbeterpuntenHeb ik geen
Pluspunten
Vrijwel altijd mijn maat beschikbaar en snelle levering.
Pluspunten
Mooie verpakking! Snel binnen, leuke kortingsbonnen zaten erbij.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Mooie producten, uitgebreid assortiment
VerbeterpuntenReactie tijd e-mails
Beste Tieke, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Ik heb het even voor je nagekeken. Er is contact geweest met mijn collega over je retour. We hebben het artikel retour ontvangen zonder de scanlabels aan het artikel. Het is voor ons op deze manier niet mogelijk om het artikel retour te scannen. Ik zie dat mijn collega via de mail contact met je heeft gehad over de oplossing. Ik hoop dat het zo duidelijk is voor je, mocht je nog vragen hebben dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
snel, goed en verzorgd
Verbeterpuntentrack en tracé werkt niet
Pluspunten
Prettig dat een bestelling ook in de winkel op te halen is. Kan je het gelijk even passen, maar dan moet je wel in de buurt van Nijmegen wonen.
Pluspunten
Snelle ne betrouwbare levering. Retourzenden geen probleem.
Pluspunten
Snelle bezorging, overzichtelijke site en genoeg foto's van de producten.
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn erg hoog.
Pluspunten
Alles duidelijk te vinden op het internet. Alles klopte, binnen de beloofde tijd verstuurd. (en ontvangen)
Pluspunten
Bh besteld gepast in de winkel eerlijk geholpen door medewerker pasvorm was niet goed. Er was geen andere maar beschikbaar helaas kregen geld terug. Eerlijkheid vind ik erg belangrijk komt hier zker terug .
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel, doen wat ze beloven, zending ziet er meer dan netjes en verzorgd uit
VerbeterpuntenOp dit moment geen
Pluspunten
Snelle bezorging, mooie verpalking
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire