Pluspunten
Veel keus in grote cupmaten
Pluspunten
Prima levering voldoet aan verwachtingen
Pluspunten
Netjes ingepakt
VerbeterpuntenSnellere levering Moeilijk bijpassende slip zoeken
Pluspunten
De website van Annadiva is duidelijk en fijn om te winkelen. Je kunt goede uitleg en omschrijvingen vinden over de producten en de inhoud van de hele website is goed uitgelegd. Mijn bestelling kwam heel netjes verpakt in een mooi luxe doosje en een lief briefje erbij, dit had ik niet verwacht omdat de meeste bestellingen 'gewoon in een doosje' worden geleverd. Dat maakte mij nog enthousiaster om mijn bestelling uit te pakken wat ook meteen goed paste! Ik heb voor de eerste keer online bij dit bedrijf besteld en zal zeker vaker gaan bestellen, ik ben zeer tevreden en zal dit ook bij mijn vrienden en familie aanraden
Pluspunten
Discretie netheid communicatie
VerbeterpuntenLevering van pakket datum tijd en van mij mag pakje bij buren afgegeven worden.
Pluspunten
Fijne website, snelle levering
Pluspunten
hele verwerking, mooie paketjes
VerbeterpuntenDe regel voor het invoeren van de kortingscode bij de bestelling moet duidelijker. Ik kijk er steeds overheen en ben dan te laat en moet met de klantenservice bellen. In het weekend kan dat niet, wel dan weer vanaf maandag. Dus die regels zou groter moeten of duidelijker.
Pluspunten
Onwijs mooi ingepakt, was echt met zorg gedaan... Persoonlijke tekst in de doos en nog een dank je wel kaartje... Voelde net of ik jarig was..... Mijn oprechte complimenten aan jullie...
VerbeterpuntenGa vooral zo door.... Ik zal jullie zeker aanraden :)
Pluspunten
Goede snelle levering! Echt super!
Pluspunten
Kwaliteitsproducten, communicatie via mail snel en professioneel.
VerbeterpuntenMijn bestelling werd een paar dagen later geleverd dan de levertijd bij het bestellen aangaf.
Pluspunten
tnt is alles positief!
Pluspunten
Behulpzaam, klantvriendelijk en meedenkend.
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
Assortiment goed.
VerbeterpuntenLangere levertijd dan andere postorders. Retour zenden niet gratis. Terugbetaling duurt veel te lang.
Beste Lia, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Voor het hoogseizoen begint zorgen we dat er voldoende voorraad is van de collectie, door de drukte is het zo dat artikelen nabesteld moeten worden bij de leverancier. In de levering hiervan zijn wij sterk afhankelijk van onze leveranciers. Het is op dit moment nog niet mogelijk om het retour sturen van een bestelling gratis te maken. We bieden onze klanten daarom twee opties. Via PostNL voor €6.95 of via Kiala voor €1.95. Wellicht dat dit in de toekomst wel mogelijk is. Voor de terug betaling staat wettelijk een termijn van 14 dagen. Terug betalingen worden altijd binnen dit termijn verwerkt. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Snelle en zorgvuldige afhandeling van mijn bestelling. Erg netjes ingepakt verzonden, prettig
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik kreeg perongeluk een beschadigd artikel geleverd en binnen no time werd dit goed opgelost.
Pluspunten
Snelle levering en een van de weinige met grootte maten sport bh.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs kwaliteit
Pluspunten
Pakje is perfect verzorgd. Zeer snelle levering. Ben zeer tevreden over het product.
VerbeterpuntenBeter letten op de bezorgtijden die vermeld kunnen staan in de order. Dat ging helemaal mis. Telefoniste kletst maar wat. Eerst zei ze dat het pakje bij uw bedrijf zou worden vastgehouden tot de datum van verzending die vermeld staat op de order, later toen ik bij track&trace zag dat het tóch te vroeg verstuurd was zei ze dat het bij de post zou worden vastgehouden, dit bleek niet het geval. Dit is erg slordig. Ik was niet thuis, maar gelukkig had ik een attente buurvrouw die de post onderschepte.
Beste Ans, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Het is natuurlijk heel erg vervelend als het pakketje niet op de gewenste tijd wordt bezorgd, onze excuses hiervoor. We hebben over deze situatie een klacht bij PostNL neergelegd en hopen dat dit in de toekomst niet meer mag gebeuren. Veel plezier van je bestelling! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
De verzending neemt wat veel tijd, plusminus een week onderweg.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire