Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt.
Pluspunten
annadiva heeft tot in de puntjes begrepen waar het om draait bij het kopen van lingerie. Goede informatie, kwaliteit en kennis over het product, maar het ontvangen van het pakketje was een beleving apart! Het was echt een verwen moment, luxe doos, nostalgische uitstraling en chique verpakt met ook nog eens een kortingsbon voor de volgende aankoop. FANTASTISCH!!!!!
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt en een persoonlijk briefje, Top!
Pluspunten
Breed assortiment, veel keuze.
VerbeterpuntenEr werd een slip aanbevolen bij de BH van een ander merk. Waarschijnlijk omdat de originele slip niet meer leverbaar is. Maar de aanbevolen slip past qua kleur niet goed bij de BH. Dat is wel jammer.
Pluspunten
Dat ik na een telefoontje mijn bestelling kon wijzigen
Pluspunten
Mooie kwaliteit. Snelle levering en goede afhandeling retouren.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Duidelijke site en keurige levering, goed verpakt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Grote keuze aan badmeester en lingerie voor een grote cupmaat. Fijn dat je de top en broekje apart kan bestellen.
Pluspunten
goede service
Pluspunten
Ik had contact opgenomen omdat m'n bestelling maar niet werd afgeleverd. Dit werd correct opgepakt met goede terugkoppeling Mede door de goede communicatie en na een "valse" start toch vertrouwen gekregen en zal in de toekomst zeker nog eens een bestelling plaatsen
VerbeterpuntenIets eerder aangeven dat een bestelling vertraging heeft
Pluspunten
Ik heb via internet besteld, maar alles is duidelijk en overzichtelijk.
Pluspunten
Duidelijke beschrijving bij het artikel. makkelijk te bestellen en vlotte levering
VerbeterpuntenJammer dat een pakketje toch wordt afgegeven bij de buren als je niet thuis bent. Ik haal het dan liever bij een ophaalpunt op.
Pluspunten
Afgesproken levertijd werd ook gerealiseerd.
VerbeterpuntenIn aanbiedingsmail stond aangegeven dat er getekend moest worden voor het pakketje. Echter het pakketje is bij de buren afgegeven. Puntje voor TNT is dit.
Pluspunten
Goede service. Denken met je mee. Niets us te veel. Spullen mooi verpakt.
Pluspunten
Pluspunten
Echt een TOP service!! Ik had een bh besteld die bij de leverancier niet te krijgen was. Heb een andere bh mogen uitkiezen met 10% korting!! Plus een snelle levering, ik ben DIK tevreden!!!
VerbeterpuntenGeen!!
Pluspunten
Online shop is perfect, alles netjes verzorgt, op tijd en netjes verzorgt en ingepakt
Pluspunten
Een hele grote collectie van Prima Donna Toen ik belde met de vraag waar mijn bestelling bleef werd direct alles in het werk gezet om te achterhalen en te versturen!
Pluspunten
Op tijd geleverd
Pluspunten
Veel vertrouwen in de klant, zo als After Pay
Pluspunten
Mooie producten, leuk verpakt
VerbeterpuntenNiks alleen voor mij was het balen dat het de dag voor mijn vakantie bezorgd zou worden maar dat toevallig PostNL 1 dag vertraging had
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire