Pluspunten
Snelle levering, leuke benadering van de klant dmv een kaartje met een persoonlijke groet. Verpakking is mooi , bijna als een cadeau ...... Leuk zijn de bijgesloten cadeaubonnen. Koop hier heel graag !
VerbeterpuntenIk zou niet weten wat hier nog te verbeteren valt........
Pluspunten
Snel en correct verwerkt
Pluspunten
De bestelling leek wel een kado'tje, zo mooi ingepakt. Leuk om te ontvangen!
Pluspunten
Badpak van mij keuze was niet meer leverbaar indubbele cup maat. Ik mochten ander badpak uitzoeken met een korting van €10,-
VerbeterpuntenZeer storend dat je bij telefonisch contact constant met jij en jou word aangesproken en bij het verbreken van de verbinding DOEG gezegt word i.p.v. goedemorgen/ middag.
Pluspunten
Aanvankelijk was mijn bestelling na meer dan een week nog niet binnen en had ook geen bericht ontvangen, heb erover gebeld bleek er iets fout te zijn gegaan en is het artikel alsnog door jullie besteld.Enkele dagen later kreeg ik het geleverd, dus toch netjes opgelost.
Pluspunten
Mooie en een goede kwaliteit producten. duidelijke en goede uitleg over de producten.
Verbeterpuntendat de mails toch wel wat sneller beantwoord worden.
Pluspunten
Bestelling kwam keurig verpakt binnen. Voelde als luxe.
Pluspunten
Over mijn bestelling gebeld. Zouden over een uur een mail sturen en hebben dit correct gedaan.
Pluspunten
levert wat het beloofd, snelle levering, duidelijke goed verzorgde website
Pluspunten
Mijn bestelling was mooi ingepakt en het was duidelijk dat er echt aandacht aan was besteed. Super!
Pluspunten
Snelle levering, makkelijke betaling, uitgebreid assortiment (ook in grote maten)
VerbeterpuntenRetourzending gaat via Kiala, daar krijg je sinds kort geen verzendbewijs meer. Aandachtspunt voor Kiala natuurlijk maar als consument wel belangrijk bij het eventueel kwijtraken van zending.
Pluspunten
mooie collectie
VerbeterpuntenAnnadiva verkoopt spullen die ze eigenlijk niet op voorraad hebben. Dit heb ik nu meerdere keren meegemaakt. (in de afgelopen twee jaar, ik hoopte op verbetering) Je kunt iets dan gewoon bestellen en betalen, maar enkele weken!! later krijg je een mailtje dat ze het toch niet hebben en wordt je korting aangeboden op de nieuwe collectie. Echt heel erg irritant. Dan heb je een bh, maar dus geen bijpassende slipjes. En omdat het weken duurt kun je die slipjes soms nergens anders meer kopen en zit je met een incompleet setje.
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij begrijpen dat het heel erg vervelend is als een artikel toch niet leverbaar blijkt te zijn, helaas zijn wij hierin sterk afhankelijk van onze leveranciers. Op de website geven we door middel van een levertijd aan dat een artikel niet op voorraad is maar moet worden nabesteld bij de leverancier. Dagelijks krijgen we te horen van de leverancier welke artikelen nog leverbaar zijn, maar in het hoogseizoen kan dit erg snel gaan. Onze excuses voor het ongemak. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
webwinkel: prima
Verbeterpuntentelefonisch contact krijgen: veel te lang in de wacht
Pluspunten
Ben zeer tevreden over de uitleg van de maat, de tijd van de verzending en de mooie verpakking. Als je de verpakking dan openmaakt en er komt een mooie bandeau bikini uit, vind ik dat geweldig. Dank jullie wel.
VerbeterpuntenVoor mij zijn er geen verbeterpunten.
Pluspunten
snelle levering en goede service
Pluspunten
Duidelijke site snel geleverd mooie spullen
Pluspunten
Ik ben erg tevreden
Pluspunten
Ruime keuze lingerie en badkleding. Gave acties. ik vind het persoonlijke kaartje wie het ingepakt heeft een pluspunt
Verbeterpuntengeen! Bij mijn. Vorige bestelling was het pakketje bij de buren afgeleverd terwijl dit niet conform de regels van Annadiva is. Ik heb toen gebeld om dit door te geven als informatie, zodat jullie in de mogelijkheid waren om dit op te pakken met de leverancier. Tweede levering was keurig mee terug genomen door bezorger toen ik niet thuis was.
Pluspunten
Ik had 2 BH besteld en nou bleek 1 BH niet meer voorradig te zijn. Deze werd netjes gecrediteerd en ik kreeg nog een kortingscoupon voor eventueel een nieuwe bestelling binnen een maand, daar de BH niet op voorraad was. Dit alles ook nog een keurig uitgelegd door een medewerkster. Kan iet anders zeggen dan keurig geregeld. Een dikke 10!!
Pluspunten
Aankoop was erg netjes verpakt.
VerbeterpuntenLevertijd was langer dan beloofd
Pluspunten
Breed assortiment, online shop
VerbeterpuntenRetourneren ook via andere bedrijven
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire