Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie, luxe verpakking (alsof je bestelling een cadeau is)
Pluspunten
Het pakket en de inhoud zag er keurig uit. Jammer dat het voor mij veel te groot was. .Ik hoop jullie winkel eens te bezoeken voor een nieuwe aankoop. De bezorger heeft zich de tweede keer niet aangemeld en bij het afhaal punt deden ze even moeilijk. Toch goed gekomen.
VerbeterpuntenVerbeterpunt voor de tweede keer wel aanmelden. Hoe neem ik de juiste maat? Mijn bh maat kwam niet overeen met de set die ik kreeg. Verder heel mooi aangeleverd.
communiceren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beste Marjolein, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Op dit moment is het hoogseizoen en dus erg druk. We doen dan ook onze uiterste best om alle mailtjes zo snel mogelijk te beantwoorden, onze excuses hiervoor. Mocht ik je nog ergens bij kunnen helpen dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Alles is goed!!
Verbeterpunten---
Pluspunten
Prachtig verzorgde bestelling, goede, duidelijke website!
Pluspunten
Altijd snelle en correcte afhandeling.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Prachtige lingerie, heel mooi en netjes ingepakt. Echt een kadootje als je het thuis krijgt.
Pluspunten
Uitgebreide en snelle communicatie via de mail. Bestelling keurig verpakt in luxe doos en snel geleverd.
VerbeterpuntenAls ik gratis zou kunnen retourneren/omruilen, zou ik sneller geneigd zijn produkten uit te proberen. Nu ga ik vrijwel alleen voor merken die ik al ken, zodat ik minder risico loop dat het niet past.
Pluspunten
Steeds mail hoe de bestelling verloopt! Heel fijn
Pluspunten
Snelle levering, leuke verpakking
Pluspunten
Snelle omlevering van artikelen!
VerbeterpuntenDuidelijker maten aan geven over Freya
Pluspunten
Super fijn bedrijf en ze hebben er alle soorten en maten! Je hoeft niet gauw bang te zijn dat ze jouw maat niet op voorraad hebben of niet verkopen. Hartstikke fijn!!
VerbeterpuntenHandig om bij bh's die niet voorgevormd zijn erbij te zetten dat het 'losse' bh's zijn. Ben hier nu een aantal x de mist mee ingegaan.
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke communicatie.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Supersnelle levering. Werkelijk keurig ingepakt! Supernetjes. Over kennis en vakmanschap kan ik weinig zeggen aangezien ik al precies wist wat ik wilde en welke maat.
Pluspunten
Goede duidelijke mail communicatie en snelle levering
Pluspunten
Heel duidelijk en overzichtelijk. Met name de maatvoering. De bestelde artikelen werden in 1 keer geleverd en duurde ook niet langer als wordt aangegeven op de website.
Pluspunten
Mooie collectie, goede kwaliteit. Mooi verpakt.
VerbeterpuntenSneller reageren op mail, veel te laat. Excuus dat het druk is kan je niet gebruiken als je klanten de gelegenheid bied om te mailen. Hierop moet je in deze tijd sneller reageren.
Pluspunten
Snelle levering; artikelen keurig ingepakt.
Verbeterpunten--
De communicatie is waardeloos. Ik heb een bestelling gedaan in mei en 3 weken nog niks ontvangen of gehoord. Op mail wordt niet gereageerd. Na een telefoontje zijn de items die op voorraad waren opgestuurd, maar op de rest wacht ik al 2 maanden. Al 3 maal gebeld, nog steeds niks gehoord. Waardeloos.
Beste Maria, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij vinden het natuurlijk heel erg vervelend om te horen dat het plaatsen van een bestelling niet helemaal juist is verlopen. We doen dan ook onze uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te woord te staan. Ik zie dat er inmiddels contact is geweest over je bestelling. Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire