Pluspunten
Op tijd geleverd. Keurig ingepakt. Geweldige kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering, goede uitleg over kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Het was net een kadootje. Zo mooi verpakt!
Pluspunten
Mooie producten en snelle levering. Persoonlijke boodschap bij het pakketje, leuk!
VerbeterpuntenDe kleuren van de producten op de website komen niet helemaal overeen met de kleuren in het echt.
Pluspunten
Super verzorgd wordt de bestelling afgeleverd!echt een cadeautje in een mooi doosje!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Keurig en zorgzaam verpakt! Echt een cadeautje!!
VerbeterpuntenToen mijn bestelling binnen de aangegeven tijd niet werd geleverd, moest ik er zelf achteraan om te vragen naar de status van de levering. Na een keurig mailtje en een telefoontje kreeg ik de boodschap dat de levering bij Annadiva nog niet had plaatsgevonden en dat het ca. een week zou duren. Voordat ze het konden afsturen. Twee dagen later ontving ik het alsnog. Heb intussen nog een email gestuurd en heel laat antwoord ontvangen. Communicatie kan beter en ik vind drukte bij de leverancier geen reden, of communiceer daarover.
Pluspunten
Goede service, duidelijk antwoord op vragen. Mooie producten!
VerbeterpuntenHet enige is dat er soms niet heel duidelijk staat aangegeven of een bh voorgevormd is.
Pluspunten
Mooi ingepakt, met op het kaartje handgeschreven door wie het is ingepakt. Dat is mooi om te zien!
Pluspunten
Prima snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering. Grote maten
Verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle reactie en levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Grote maten, gewoon super.
VerbeterpuntenHeb pas 1x besteld, dus geen verbeterpunten
Pluspunten
Snelle levering mooi verpakt top
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
De bestellingen worden met zorg ingepakt. Er zit een kaartje bij met de naam van de persoon die het heeft ingepakt. Een leuk, compact, vrolijk doosje met inspirerende spreuk aan de binnenkant. Snelle levering. Prima kwaliteit producten.
Pluspunten
Snelle en correcte levering van het bestelde. Ook de communicatie via email verliep zeer prettig. Duidelijke website en geweldig mooie producten!
Pluspunten
Duidelijk, snel
VerbeterpuntenGeem
Winkel in Den Bosch of Rosmalen openen :-)
Pluspunten
snelle levering duidelijke site
Verbeterpuntenvoor de jeugd wat goedkopere merken
Pluspunten
? U vraagt mijn mening, maar ik heb het pakket helemaal nog niet ontvangen.
VerbeterpuntenBestelling is helemaal niet aangekomen!
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Ik heb het even voor je nagekeken. We hebben je bestelling op 15 juli verstuurd. Er is twee keer een afleverpoging gedaan maar deze is niet gelukt. Het pakketje is naar een afhaallocatie gebracht, daar is het pakketje nooit opgehaald. Als het goed is heb je deze informatie kunnen zien met de track en trace code die je via de mail hebt ontvangen. We nemen persoonlijk contact met je of je het pakket nog wil ontvangen. Met vriendelijke groet. Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Producten zijn mooi en kwalitatief goed. Mailbericht over retourneren/omruilen/opnieuw bestellen werd laat beantwoord, maar dit had Annadiva al van tevoren aangegeven via een automatische melding ('vanwege de drukte ....'). Ook de nieuwe bestelling die ik uit heb staan duurt wat lang, maar men gaf via een mailbericht wel aan om welke reden het allemaal wat langer duurt. Heb hier wel begrip voor.
VerbeterpuntenMailberichten met vragen sneller beantwoorden .........
Pluspunten
ik werd erg vriendelijk te woord gestaan toen ik belde met de vraag waarom een extra broekje niet verstuurd zou worden
VerbeterpuntenGraag in het systeem opnemen dat bij de bestelling van een enkel broekje en niet de gehele bikini niet betaald kan worden dat geeft meer duidelijkheid dan een waarschuwing die ik over het hoofd heb gezien
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire