Pluspunten
Pluspunten
We hadden een bikini besteld die bijzonder vlot en meer dan keurig verpakt werd afgeleverd. Het gaf een luxe cadeautjes gevoel om het pakketje open te maken.
Pluspunten
Uiterst vriendelijke dame achter de telefoon. En in de winkel vriendelijk en kundig personeel. Ben goed geholpen
Pluspunten
Pluspunten
De dames die de telefoon beantwoorden zijn heel erg behulpzaam en proberen je zo goed mogelijk te helpen.
VerbeterpuntenDe details van bepaalde beha's specifieker vermelden.
Pluspunten
Correcte en persoonlijke service.
VerbeterpuntenNB: Alleen jammer dat ik zeker 15 x dezelfde bevestigingsmail ontving, van mijn retourzending.
Pluspunten
alles volgens afspraak snel geleverd
Pluspunten
Ik was bang dat mijn bestelling niet voor de vakantie binnen zou zijn. Uiteraard kon niet met zekerheid gezegd worden of dit wel of niet zou lukken maar er werd een aantekening gemaakt. En top, bestelling was op tijd binnen! Bedankt nog daarvoor.
Pluspunten
Goed product (helaas niet helemaal mijn maat, dus moet nog terug). Het retourneren moet ik nog doen, dus weet nog niet hoe de service met dat proces zal gaan. Maar levering prima. Product goed verpakt: een stevig en degelijk doosje (met leuke quote) met papiertje en ook nog een soort-van persoonlijk kaartje. Dat vind ik gewoon leuk. Als ik niet thuis ben wordt het niet bij de buren gebracht, maar nog eens aangeboden. Dat is wel discreet (hoewel ik dat zelf niet zo heel erg zou vinden.)
VerbeterpuntenIk had de levering iets eerder verwacht.
Pluspunten
Snelle levering, prachtige, kwalitatief hoge producten, juiste maten op voorraad!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Binnen de opgegeven tijd afgeleverd, mooi verpakt,leuk om het zo cadeau te geven.Zal zeker bij dit bedrijf weer mijn volgende bestelling doen.
Pluspunten
Duidelijk over levertijden
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
ik ben bij dat ik ANNADIVA ondekt heb , leuke site met goede producten met mijn merken
VerbeterpuntenLijkt mij niet nodig
Pluspunten
+ fijn dat je met Afterpay kunt betalen + mooi verpakt; het voelt als een cadeautje + duidelijke brief bijgevoegd
Verbeterpunten- op het moment als je twee producten besteld met verschillende levertijden weet je niet zeker of jullie het samen versturen. Dit namelijk per bedrijf verschillend.
Pluspunten
Snelle levering. Mooi ingepakt, het is net of je een kado krijgt, top!
Pluspunten
De maat, die ik vanuit de informatie op de website heb aangepast blijkt te kloppen. Prima dus.
VerbeterpuntenTelefonisch niet kunnen bereiken, op mail werd niet gereageerd. Op de website stond levertijd van 2-5 werkdagen; in werkelijkheid heeft het een paar weken geduurd, zonder berichtgeving.
Beste Mieke, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Op dit moment is het hoogseizoen wat betekent dat het erg druk is. We doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te woord te staan of te reageren op de mail, onze excuses hiervoor. Ik zie dat er contact is geweest over de status van je bestelling en dat je de Bh in ontvangst hebt mogen nemen. Hopelijk is alles naar wens, veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire