Pluspunten
Erg vriendelijk aan de telefoon, ruim assortiment.
VerbeterpuntenIk weet nog niet of het vakmanschap ok is. Ik heb mijn bestelling geretourneerd omdat de maat van geen kant klopte. Ik wacht nu de nieuwe zending af. Telefonische wachttijd aan de randen van of buiten de kantooruren erg lang.
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Het is natuurlijk erg vervelend als je de verkeerde maat opgestuurd krijgt, onze excuses hiervoor. Ik zie dat er contact is geweest via de mail over de status van je bestelling. Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
snel,correct en vriendelijke persoonlijke note
Pluspunten
Mijn bestelling duurde langer dan normaal. Na een telefoontje werd dit zorgvuldig opgelost. Iemand ging er achteraan en ik werd netjes teruggebeld.
VerbeterpuntenSnellere levering en track en trace
Pluspunten
Ze lossen 'klachten' snel op! Ruime keuze voor bikini's.
VerbeterpuntenWanneer iets niet binnen de gestelde tijd geleverd kan worden, om wat voor reden dan ook, is het wel fin als de klant daarvan zelf op de hoogte gehouden wordt. Ik moest er nu zelf achteraan.
Beste Hislaine, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Het is natuurlijk erg vervelend als een artikel een langere levertijd heeft of niet leverbaar blijkt te zijn. Zodra wij hier een melding van ontvangen via de leverancier nemen wij direct contact op met de leverancier. Onze excuses dat wij je hier niet eerder van op de hoogte hebben kunnen brengen. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Snelle afhandeling en bezorging
Pluspunten
Telefonisch prima service maar via mail zeer traag.
VerbeterpuntenMails eerder en volledig lezen en volledig beantwoorden. Juiste informatie doorgeven aan afterpay. Bevestiging sturen van verzending en wanneer rest komt. Sneller leveren. Chat op website werkt nooit. Dan ook niet erop zetten. Kortingscode vergeet ik telkens in te voeren, dus waars niet goed in beeld?
Beste Marie, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wat vervelend om te horen dat de communicatie over je bestelling niet goed is verlopen, onze excuses hiervoor. Op dit moment is het erg druk en doen we onze uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te woord te staan. De kortingscode kan je invoeren in het winkelmandje. Dit wordt aangegeven met Voeg kortingscode toe. Mocht ik je nog ergens bij kunnen helpen dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Een goede en nette service tav de bestelling.
VerbeterpuntenSnelheid van reageren op mail zou nog ietsje sneller mogen. Daarnaast loopt de site mbt het bestellen niet helemaal soepel. Dit is overigens wel heel netjes afgehandeld via mail.
Pluspunten
Snel en goed
Verbeterpunten-
Pluspunten
Hele mooie overzichterlijke site.
Verbeterpunten1 Gelijk een overzicht met de maten die er zijn. Ik zag een hele mooie bh en dacht: YES!! Bleek dat deze er nog in 3 maten was. 2 Als een BH er niet is kunt u misschien gelijk aangeven wanneer deze weer verwacht wordt (dit heeft b.v. Fonq.nl) 3 Bh's niet in elkaar vouwen bij verzending(dubbelgevouwen); in de lingeriezaken worden ze als eieren behandeld, bijna eerbiedig...dit miste ik toen ik het pakket opende.
Pluspunten
Altijd even netjes
Pluspunten
Duidelijke website. Goede informatie. Aandacht voor de kleine dingen, een leuk kaartje bij de bestelling, handgeschreven. Een kaartje met een positief gezegde. Mooi doosje. Lingerie verpakt in papier.
VerbeterpuntenReclamefolders vind ik overbodig en irritant, het worden er helaas meer. (3 in het laatste pakketje) Sommige folders hebben geen enkele link met lingerie. Dat doet mijns inziens af aan het gehele pakketje.
Pluspunten
Goode communicatie & snelle levering
Betere communicatie, "te druk" vindt ik geen excuus.
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij begrijpen dat het heel erg vervelend is als er vertraging zit op bijvoorbeeld mail contact. We doen echt onze uiterste best om al onze klanten zo snel mogelijk te woord te staan. Om dit van te voren al te communiceren naar de klant ontvang je via de mail een automatisch antwoord. We geven je daarin het advies om anders telefonisch contact met ons op te nemen. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Prima en snelle communicatie,heb al heel wat te maken gehad met onbeleefde antwoorden.
Pluspunten
leuke mode, ook voor de grotere maten. Helaas alles terug gestuurd omdat ik twijfelde, maar ga zeker nog eens bestellen.
VerbeterpuntenJammer dat retourneren prijzig is. Weinig service punten behalve postnl maar dan betaal je direct erg veel.
Pluspunten
Snelle levering, helder informatie bij de producten. Levertijd met indicatie qua aantal dagen bezorging klopte goed en gaf geen vertekend beeld van de werkelijkheid.
VerbeterpuntenPersoonlijkere uitnodiging voor invullen van een enquête/meer in stijl van Annadiva. Vragen over pasvorm / kleur.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire