Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie per mail. Je wordt goed op de hoogte gehouden als artikelen geleverd worden. Ook als artikelen niet voorradig zijn kan je met 10% korting een vervangend artikel kopen. Goede service!
Pluspunten
snel geleverd, netje geleverd!!!
Pluspunten
Prachtige lingerie, snelle service! MooI ingepakt
Pluspunten
Persoonlijke boodschap bij ontvangst, blij om het mooie subtiele pakketje te ontvangen!
Pluspunten
Snel bezorgd
VerbeterpuntenSneller terugkoppeling geven over retourzending
Pluspunten
De beste! site voor mensen met een vollere voorgevel en altijd de leukste pakketjes om te ontvangen met een persoonlijk berichtje
VerbeterpuntenIk zou graag wat vaker korting krijgen
Pluspunten
Vriendelijk personeel. Ook bij klachten Als ze zeggen dat ze terugbellen doen ze dat ook
VerbeterpuntenAls er iets mis gaat bij een bestelling en iemand heeft een klacht... zorg dan dat het goed komt en blijf het proces volgen. Keer op keer ging er wat anders... resultaat is dat ik 1x bestelling helemaal opnieuw moest plaatsen. Inmiddels was deel van mijn selectie verkocht. De tweede bestelling kwam niet naar vijf werkdagen maar later... en pas toen ik belde waar bestelling bleef. Uiteindelijk heb ik bijna hele tweede bestelling herroepen omdat het te lang begon te duren. Eerste bestelling was 14 juni en het is nu 7 juli. Vandaag bestelling die nog niet geleverd is herroepen. - ben duidelijk over je levertijden - blijf klachten monitoren - doe iets extra om ontevreden klant tegemoet te komen
Beste Angelique, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij vinden het ook erg vervelend dat deze situatie is voorgevallen. Wij willen je dan ook graag nogmaals onze excuses aanbieden. Er is inmiddels contact geweest via de mail. Ik hoop dat we op deze manier nog een passende oplossing voor je hebben kunnen vinden. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen of je hebt nog vragen dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Bij de laatste bestelling ging het niet goed. Op de site stonden de producten wel vermeld, maar deze bleken niet meer leverbaar te zijn. Ook daarna bleven de producten al beschikbaar staan. Mijn mail bleek in de spambox terecht te zijn gekomen. In een telefoongesprek werd mij weer het product toegezegd en later weer bericht dat het niet te leveren was. Heb al vaker bij Annadiva besteld en zal zeker wel terugkomen, alleen deze ervaring was niet top.
Pluspunten
Overzichtelijke site.
Pluspunten
Snelle levering en goede pasvorm van bikini.
Pluspunten
Goede levering binnen gestelde termijn
Pluspunten
mooie verpakking en persoonlijke boodschap is leuk!
Verbeterpuntenklanten direct informeren als producten niet meer leverbaar zijn. Ook als producten later leverbaar zijn dan aangegeven op de website is belangrijk klanten hierover te informeren en eventueel de andere producten al toe te sturen.
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Het is natuurlijk erg vervelend als een artikel niet leverbaar blijkt te zijn of een langere levertijd heeft. We streven er dan ook naar om de klant hier zo snel mogelijk van op de hoogte te brengen, maar we zijn hierin afhankelijk van de leverancier, hoe snel zij ons op de hoogte brengen. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Snelle levering, zeer goed verpakt, leuk persoonlijk briefje met naam van de inpakker/verkoper erbij.
Pluspunten
Goede website met duidelijke informatie. Snelle verzending en afhandeling. Kwalitatief hoogstaande producten.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Er was iets niet meer leverbaar, keurig gebeld en advies gekregen. Nu weer prima bikini !
VerbeterpuntenDuurde wel lang voordat ik hoorde dat het niet leverbaar was. Misschien eerder even mailtje dat er aktie ondernomen is.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire