Pluspunten
Goed advies telefonisch en nette service
Pluspunten
Na een telefoontje over het bestellen en de betaling netjes te woord gestaan en geholpen. Vraag hiermee beantwoord.
Pluspunten
Keurige levering van bestelde artikel!
Pluspunten
Snelle levering, goed product en prijs.
VerbeterpuntenIk kreeg wel reactie op mijn vragen via de email maar pas een week later. Weliswaar met excuus over de late reactie met als reden de drukte. Misschien handig om in piektijden extra mankracht in te zetten.
Beste Michelle, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We houden rekening met de piektijden wat betreft personeel en we doen dan ook onze uiterste best alle mailtjes zo snel mogelijk te beantwoorden. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Als je wat vraagt meteen antwoord top
Pluspunten
Ik ben heel tevreden over Anna diva. Groot assortiment en snelle levering!
Pluspunten
Goede service, altijd fijn om een pakketje te ontvangen.
VerbeterpuntenIk heb het mailtje met de vraag om een beoordeling te geven welgeteld 10 keer ontvangen, 9 keer teveel. Is meer een punt voor Kiyoh dan voor Annadiva. Na melding trouwens keurig een mail van Annadiva met excuses ontvangen.
Pluspunten
Snel antwoord op vragen. Vriendelijk. Zoeken graag iets voor je uit
VerbeterpuntenGeen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goed product
Verbeterpuntenlevertijd mag best wat korter.....
Pluspunten
service is goed
Verbeterpuntenwachttijd aan de telefoon is te lang
Pluspunten
Goede service, heel veel kwaliteit!
VerbeterpuntenPrijs... Het is niet goedkoop! Maar wel goed.
Pluspunten
erg mooi ingepakt pakje met een leuk briefje erbij, jammer dat het badpak niet paste en ik wacht nog op de afwikkeling met afterpay.
Ten opzichte van andere webshops vind ik de levertijd tamelijk lang.
Pluspunten
Mooi verpakt en leuk dat het persoonlijk blijft. Bij mailen krijg je snel antwoord. Goede bikini's voor de grotere cup en kleine omvang.
VerbeterpuntenGeen! Ga elke zomer bikini's bestellen bij jullie!
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire