Pluspunten
Het pakketje was een feestje om te krijgen, mooi verzorgd en luxe ingepakt!
Pluspunten
Ik had nog nooit bij Annadiva besteld, maar wat een goede site en wat is het product mooi verpakt. Echt een cadeautje! ook dat met de hand afgetekende kaartje, TOP!
Pluspunten
Ruim assortiment voor grote maten
Pluspunten
Mooie spullen, website ziet er overzichtelijk uit
VerbeterpuntenLevertijd duurt lang
Pluspunten
Zo leuk een persoonlijk geschreven briefje er bij. Zo netjes ingepakt en verzonden.
VerbeterpuntenIk heb gekozen voor de betaling afther pay, maar ik heb nog geen mail gezien met een factuur, terwijl ik de bikini al 2 weken heb. Nu ik eenmaal bij Anna Diva besteld heb , en weet hoe netjes alles afgeleverd wordt zou ik nu kiezen om direct te betalen.
Pluspunten
Perfect snelle levering in mooie verpakking!
Pluspunten
Voor de eerste keer bij Annadiva besteld dus was even zoeken naar de goede maat. Diverse tankini's besteld en ook een paar weer retour gestuurd maar uiteindelijk 2 mooie tankini tops gehouden. Medewerkers aan de telefoon waren erg vriendelijk en denken echt mee met de klant. Artikelen die op voorraad waren zijn ook de volgende dag geleverd. echt top. de volgende keer weet ik jullie te vinden.
VerbeterpuntenMisschien gratis retourneren al vind ik 1,95 niet duur.
Pluspunten
Snelle levering,mooi verpakt plus geschreven kaartje
Pluspunten
Doet wat er beloofd wordt.
Pluspunten
Prima service, helaas was de bestelde BH niet meer op voorraad, maar kreeg meteen een andere optie met 10% korting aangeboden. Zeer vriendelijk contact met Chantal. Snelle levering.
Pluspunten
Goede service aan de telefoon
VerbeterpuntenSnelheid levering, kiala punten zijn er heel weinig in onze omgeving dus je moet echt op pad met je pakkerje
Bestelling vertraagd. Geen communicatie daarover. Gemaild maar geen reactie. Ontvang wel de factuur. Nogmaals gemaild weer geen reactie. Daarna geannuleerd en toch bestelling willen versturen. Daarna eindelijk kunnen annuleren.
Beste Kim, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Het is natuurlijk erg vervelend als er blijkt dat je bestelling langer op zich laat wachten. Helaas zijn wij hierin sterk afhankelijk van onze leveranciers. Op dit moment is het erg druk. We doen dan ook onze uiterste best om alle mailtjes zo snel mogelijk te beantwoorden. Ik zie dat we binnen drie werkdagen jouw mail hebben beantwoord. We geven daarin aan dat de bestelling geannuleerd is en de factuur van Afterpay komt te vervallen. Mocht je nog vragen hebben of ik kan je ergens bij helpen dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Topkwaliteit
VerbeterpuntenLevering duurt lang
Pluspunten
Snelle en correcte aflevering. 1 artikel teruggestuurd, correcte afhandeling en uitleg per mail over financiele afwikkeling
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Het persoonlijk geschreven kaartje erg leuk!
VerbeterpuntenOok de doorgaande kleuren (zwart) op de website zetten..... Kon ik nu niet vinden....
Pluspunten
Goede service en kwaliteit!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De maat van de BH correspondeert niet met die van de BH die ik al bezit.
VerbeterpuntenDe bezorging door postnl liep niet erg soepel. wij waren thuis!
Pluspunten
duidelijke bestelsite met goede informatie over bijv. de maat.
Verbeterpuntenlange levertijd (was 2 tot 5 werkdagen maar duurde langer) langzame reactie op mail
Pluspunten
keurig verpakt en met handgeschreven bericht ontvangen
Verbeterpunten1 artikel ging kapot bij het aantrekken en de retourzending van dit artikel wordt geweigerd. Men beschuldigt mij ervan het product niet goed behandeld te hebben. Dit terwijl ik 5 artikelen had besteld en er 4 gewoon heel bleven bij het aantrekken. Heb spijt dat ik de 3 gekochte artikelen niet ook geretourneerd heb.
Beste Bianca, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Het is natuurlijk erg vervelend dat deze situatie is voorgevallen. In het systeem zie ik dat mijn collega contact heeft opgenomen met de leverancier. De leverancier gaat de klacht onderzoeken. Is de uitkomst van dit onderzoek dat het een productiefout betreft, dan zullen wij het product ( afhankelijk van de aard van het defect ) retourneren. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Ging soepel om met retourzending
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire