Pluspunten
prima communicatie over levering artikelen bestelling
Pluspunten
Het is zo fijn om de juiste maat te kunnen bestellen als je een kleine omvang hebt met een grote cup maat. Dit hangt echt niet in de winkel.
Pluspunten
Snelle afhandeling en levering, mooi ingepakt met een persoonlijk briefje
Pluspunten
Mooie en kwalitatief goede spullen
VerbeterpuntenHad advies gevraagd over broekje voor bikini, antwoord duurde lang
Ik vind dat jullie sneller moeten reageren op een mailtje
Beste José, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Op dit moment zitten we in het hoogseizoen. Dit betekent dat het erg druk is. We doen dan ook onze uiterste best om alle mailtjes zo snel mogelijk te beantwoorden. We communiceren dit naar de klant door middel van een automatisch antwoord op de mail. Hierin geven we ook aan dat je ook telefonisch contact met ons op kan nemen. Veel plezier van je nieuwe badmode! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
veel keus en mooie bikini's, zeker als je geen standaard maten hebt.
Verbeterpuntende mail om te beoordelen komt voordat de bestelling binnenkomt, als je wil ruilen en je mailt dat je het al retour hebt gestuurd, krijg je een paar dagen later een mail dat ze je retour hebben ontvangen, en daarna pas een mail hoe je je artikel het beste retour kan sturen, terwijl ze het retour al hebben ontvangen en verwerkt. Daarna moet je er zelf achteraan om je nieuwe bestelling te krijgen (ohja, vergeten!) en nu 2 weken later moet ik er zelf achter aan dat ik nog geld terug krijg omdat de retourgestuurde bikini duurder was dan de nieuwe waarvoor ik ruil. Slechte service dus.
Beste Liane, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij vinden het erg vervelend dat er wat fout is gegaan in de communicatie. We willen je dan ook graag onze excuses hiervoor aanbieden. Mocht ik je nog ergens mee kunnen helpen of je hebt nog vragen, dan hoor ik het graag. Veel plezier van je nieuwe bikini! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Goede communicatie via de telefoon.
VerbeterpuntenAls ik een artikel bestel neem ik aan dat deze beschikbaar is. anders moet hi jniet getoond worden op de website.
Pluspunten
Grote collectie grote cupmaten . Eindelijk een bikinititop die past !!
VerbeterpuntenVerbeterpunten ?? Alleen 1 advies . Vooral doorgaan !!
Pluspunten
Lekker vlotte bezorging, goede hulp bij bepalen van de maat!
Pluspunten
Klantvriendelijk en met zorg bereide verpakking. Echt een kadootje!!
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering
Pluspunten
Prachtige produkten, Als cadeautje verpakt.
VerbeterpuntenMisschien bestelde ik in een piekperiode, maar van de 2 bh's die ik bestelde was er 1 niet leverbaar (stond wel in de webwinkel) en als je voor 4 uur besteld de volgende geleverd in de verste verte niet waar kunt maken communiceer daar dan over op je website! Kreeg wel 10% korting op een wel leverbare bh, die dan nog een week later bezorgd werd.
Beste Lianne, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Om onze klanten voldoende keuze aan te bieden hebben we afspraken gemaakt met de leveranciers waarmee we werken. Veel van de artikelen kunnen we nabestellen bij de leverancier, helaas komt het wel eens voor dat een artikel toch niet leverbaar blijkt te zijn. Zoals je zelf ook aan geeft bieden we je dan ter compensatie 10% korting aan op een andere Bh naar keuze. Ik hoop dat de Bh's helemaal naar wens zijn, veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
mooie site
Verbeterpuntengeen terugzendkosten als het niet past
Beste Jenny, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Op dit moment is het voor ons nog niet mogelijk om het terug zenden van een pakketje gratis te maken. We hebben er daarom voor gekozen om onze klanten twee verschillende manieren aan te bieden. Je kan het pakketje terug sturen met PostNL voor €6.95 of via Kiala voor €1.95. Wellicht dat het in de toekomst wel mogelijk is om het pakketje gratis retour te sturen. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Mooie site, prachtige badkleding, bestelling wordt mooi verpakt, telefonisch contact zeer prettig, kortom goed gevoel.
Pluspunten
Zeer persoonlijk
VerbeterpuntenVerzendkosten.
Pluspunten
snelle levering, ruime keus, netjes verpakt
Verbeterpuntenmogelijkheid om het pakje op te kunnen halen bij Kiala punt of dhl-punt
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire