Pluspunten
Levering was heel snel. Heel fijn dat er een persoonlijk briefje bij het pakketje zat.
Pluspunten
Snelle en persoonlijke service, maatadvies klopte precies.
VerbeterpuntenIk kan niks bedenken, helemaal top!
Pluspunten
snelle levering, duidelijke foto's van de badkleding en lingerie. Goede uitleg over maatvoering.
Pluspunten
veel keuze
Verbeterpuntenleveringstijd !!! Bestelling 9 uur s'morgens op 30 april en pas geleverd op 11 mei.
Post Nl site klopte niet. Volgens site had pakket vertraging, in praktijk echter al geleverd. Daar pakket op ander adres geleverd zou worden, was dit vervelend.
Pluspunten
assortiment voor slanke vrouwen met grote cupmaat
Pluspunten
persoonlijke benadering, correct en snel
Pluspunten
Snelle levering, mooi ingepakt, persoonlijke touch bij het product. Een echt cadeau voor jezelf!
VerbeterpuntenNvt
Twee maal besteld doordat ik geen bevestiging had ontvangen van mijn eerste bestelling. Ontving daarna dus alles tweemaal
Beste Anita, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wat vervelend om te horen dat het niet helemaal goed is gegaan met het plaatsen van een bestelling. Graag willen we je hierin tegemoet komen. Hiervoor nemen we vandaag contact met je op. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Product van goede kwaliteit, mooie website, mogelijkheid tot betalen achteraf.
Pluspunten
Snelle, nette service. Goede prijs-kwaliteit verhouding
Verbeterpunten-
Pluspunten
Persoonlijke touch
Pluspunten
Snelle levering, ruime collectie
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk. Prettig in de omgang en transparant in de meeste communicatie
Verbeterpunten- product en retour informatie zat onder in de doos onder een berg reclame. Als ik niets had willen terugsturen had ik het nooit gevonden. - veel service maar niet overal gecommuniceerd wat dan. het is volledig en dus best veel maar dit heeft meerdere telefoontjes gevraagd om het helder te krijgen. (nog een keer) een flowchart om het overzicht te maken en waar een verandering effect hebben is misschien een optie - foto's p het internet zijn altijd lastig. als kleur belangrijk is zou daar misschien iets op gevonden kunnen worden (niet alleen voor jullie)
Pluspunten
Online bestelling gedaan. De bestelling werd super snel geleverd, met een persoonlijk handgeschreven kaartje. Heel verzorgd verpakt.
Pluspunten
Super goede service. Dit is de 3e x dat ik bestel moet nu alleen m'n ruiling nog krijgen maar dat komt zeker goed.
Pluspunten
Correcte afhandeling van retour zending, hulpvaardig, handgeschreven persoonlijke notitie bij aankoop, duidelijke communicatie.
Pluspunten
groot assortiment fijne communicatie
Verbeterpuntenonduidelijkheid over retourneren retourneren kost veel moeite: eerst zoeken op site hoe het precies moet (slecht te vinden), vervolgens mail sturen, dan retourticket uitprinten etc. Dit voelt alsof het bedrijf probeert tegen te gaan dat mensen retourneren.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire