Pluspunten
Mooie producten. Prima service
Verbeterpunten-
Pluspunten
Persoonlijk en goede productkennis
Pluspunten
Mooie, kwalitatieve producten. Aandacht voor de klant. Snelle reacties
Pluspunten
Vlotte levering, vriendelijke en adequate klantenservice.
Pluspunten
- Snelle reactie op mijn e-mail - Veel kortingen
Verbeterpunten- Geen verzendkosten voor bestellen en terugsturen, vaak bestellen mensen meerdere dingen omdat zij willen kiezen, je moet dan dus sowieso meerdere keren betalen. - Een van de drie bikini's die ik had besteld zou later komen en daardoor alles. Maar op een gegeven moment had dat er al lang moeten zijn, en belde ik om het te checken en toen bleek dat een ander deel ook later zou zijn. Daar had ik alleen niks over gehoord en hoorde ik alleen toen ik zelf belde. Positief was dat ze de eerste twee toen vast hebben verstuurd, en de derde gratis zouden naleveren. Alleen heb ik die derde toen afgezegd, en werd het geld terug overgemaakt. Echter, ik had betaald met creditcard en kreeg het terug op mijn normale bank. Het retourneren van het bedrag duurde best lang.
Pluspunten
Mijn pakje was met zorg ingepakt en er zat een handgeschreven briefje bij vond het erg attent.
Pluspunten
een leuk hand geschreven papieren briefje, bij de beha, wat heel betrokken en aardig overkomt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik vond het erg lang duren voor ik de bestelling binnen had. Bijna 2 weken na bestelling.
Pluspunten
Prima en verzorgde levering.
Pluspunten
Hele goede en snelle service. Ik vind het kaartje die je bij je bestelling krijgt echt heel erg leuk dat geeft net even iets extra's. je bestelling komt in een mooi doosje echt luxe.
Pluspunten
Ik vond dat mijn bestelling in een mooie verpakking verzonden was. En ik ben zeer tevreden met het product.
Het zou een optie zijn als je op de dag van levering...of de dag ervoor een telefoontje zou krijgen,om te laten weten om hoelaat ze ongeveer langs komen.Juist omdat ze langskomen wanneer ik er niet bent.En dan moet het afgegeven worden bij Sigarenboer met een PostNL punt.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire