Pluspunten
Heel goede communicatie en erg klantvriendelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De service en de opvolging van mijn bestelling was optimaal.
Pluspunten
Levering volgens verwachting. Na levering goed advies over een artikel dat niet paste en prima service voor het omruilen. Hele mooie doos waar de goederen in verzonden worden, echt een kadootje.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Het pakketje was mooi ingepakt. De website was duidelijk.
VerbeterpuntenHet was jammer dat het vrij lang duurde voor ik het ontving. Ik had het op maandag besteld maar ontving pas op zaterdag. Dat duurt dan lang als je iets graag wil hebben. De levertijd 2-5 dagen stond wel op de website aangegeven, maar vaak als ik iets online bestel ontvang ik het heel snel.
Pluspunten
Mooie spullen, duidelijke maat aanduiding, en snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenRetourneren gratis maken
Pluspunten
Communicatie en behulpzaamheid zijn erg helder en goed
Pluspunten
Snelle levering en er wordt voorzichtig om gegaan met de bestellingen.
Pluspunten
Mooi assortiment ! Leuke persoonlijke verzending ,
Pluspunten
zeer goed en prettig bedrijf, alles goed gegaan, zelfs een omruiling
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
-netjes geïnformeerd wanneer de bestelling geleverd wordt -mooi verpakt
Pluspunten
telefonisch bereikbaar voor advies,mooi ingepakt, snel bezorgd,mogelijkheid achteraf betalen
Verbeterpuntenretouretiket aanvragen per mail, zou fijner zijn als het al werd geleverd bij de bestelling
Pluspunten
Snelle levering !! Maat was te groot omgeruild wederom snel geleverd .
Pluspunten
Leuk zo'n handgeschreven kaartje bij je bestelling
Pluspunten
Leuke, persoonlijke, handgeschreven kaartjes
VerbeterpuntenLange verzendtijd
Pluspunten
tevreden over de snelle levering. Mooie verpakking en de inhoud ook netjes verpakt.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Levert kwaliteit, duidelijkheid mbt levertijden, goed en netjes verpakt
Pluspunten
snelle levering en leuke persoonlijke noot aan de levering
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire