Pluspunten
Ik ben gebeld omdat ze mijn huisnummer wilden checken. Top! Korting werd als nog verrekend. Goede service . Leuk Het persoonlijk kaartje.
Pluspunten
Ik kreeg zelfs een persoonlijk kaartje bij mijn bestelling om me er veel plezier mee te wensen. Heel erg leuk!
Verbeterpunten-
Pluspunten
ik vind het persoonlijke berichtje altijd helemaal geweldig
Pluspunten
Vind vooral het briefje met de persoonlijke noot erg leuk!
VerbeterpuntenGeen..
Pluspunten
Ik had een vraag ,die gelijk beantwoord werd, door een aardige mevrouw.
VerbeterpuntenOp dit moment geen.
Pluspunten
Snelle levering.. Zelfs wanneer de website eruit lag. Een belletje en het was geregeld!
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt. Bij retouraanvraag wordt gevraagd of ze je nog verder kunnen helpen bij je keuze. Prettige communicatie.
Pluspunten
Alleen maar positieve ervaringen
VerbeterpuntenIk zou ze niet kunnen bedenken
Pluspunten
Heel vriendelijk. Bestelling keurig verpakt met een persoonlijk briefje erbij.
Pluspunten
zeer snelle levering en persoonlijk
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Zeer attent een met de hand geschreven briefje aan de levering toegevoegd.
Pluspunten
Prettig contact, bij retourzending werd er meteen gereageerd , ik was niet goed op de hoogte van maatvoering hierin perfect begeleid.
Pluspunten
Na retourneren konden ze me goed vertellen welke maat ik wel moest hebben.
Pluspunten
Super assortiment. Site gebruiksvriendelijk. Top!!!
Pluspunten
Mooie luxe verpakking ! wordt netjes aan de deur afgeleverd mooie collectie
Pluspunten
Goede service! Heel vriendelijk en correct geholpen toen mijn keuze uitverkocht bleek. Ik kreeg de mogelijkheid iets anders te kiezen en kreeg daarbij korting vanwege het ongemak. Steeds een keurige en snelle reactie op mijn e-mails.
Pluspunten
Op mijn online gestelde vraag (via chatfunctie) direct een duidelijk antwoord. Ik heb het advies ook opgevolgd en de maat viel inderdaad prima uit! Snel en keurig geleverd. Pakje was een cadeautje op zich. Leuk om zo te ontvangen,
VerbeterpuntenSlechts één keer een bestelling gedaan tot nu toe, dus die heb ik niet. Positieve ervaring.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire