Pluspunten
goede communicatie en afhandeling van bestelling
Verbeterpunten- jammer dat bepaalde producten niet voldoende voorradig zijn en er daardoor een lange levertijd op zit - retouretiket zou standaard bij levering moeten zitten.
Pluspunten
Snel en vriendelijk. Wij hadden een probleem met maten en beschikbaarheid maar de communicatie ging heel goed en alles loopt als het moet.
Pluspunten
Persoonlijk
VerbeterpuntenKiara is niet handig omdat dit niet bij mij in de buurt is. Extra kosten bij afterpay vind ik onnodig vooral als iemand een vaste klant is. Vaak wil je meerdere modellen passen en als de BH's duur zijn wil ik dit niet van te voren al betalen. Vandaar mijn totaal oordeel geen 10.
Pluspunten
mooi en uitgebreid aanbod, prima levertijd.
Pluspunten
Super netjes geleverd , mooi verpakt...ik heb de winkel gebeld en ik werd ontzettend vriendelijk te woord gestaan...
Pluspunten
Kwalitatief goede producten. Ik ben blij dat ik met mijn maat ook eens mooie setjes kan kopen die enigszins betaalbaar zijn. Verder is de bestelling erg mooi verpakt met een handgeschreven kaartje daar werd ik helemaal blij van, echt n kadootje.
VerbeterpuntenLevertijd zou misschien iets sneller kunnen al stond er bij de producten die langer nodig hadden dit er wel bij. Dus echt kritiek is dit niet.
Pluspunten
Zeer vriendelijke medewerkers met kennis van zaken. Sinds ik deze winkel heb ontdekt, is een bh kopen geen crime meer!
VerbeterpuntenIk vind de producten wel duur. Misschien een lijn met goedkopere bh's?
Pluspunten
Communicatie over betaling en levertijd was zeer goed. Leuk dat er een persoonlijk kaartje bij de bestelling zat. Retourneren van 1 artikel was ook geen enkel probleem. Super fijne shop!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie dingen verkopen ze
Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijk
VerbeterpuntenZo door gaan
Pluspunten
Vond het persoonlijke briefje erg leuk
Pluspunten
De site werkte niet helemaal waardoor het voor mij lastig was een bestelling te plaatsen. Annadiva nam contact met mij op en heeft dit super opgelost! Zeer goede service! Ook zat er een handgeschreven briefje bij de bestelling, super leuk!
Pluspunten
groot assortiment
Verbeterpuntengratis retouneren
Pluspunten
Betrouwbaar, tekenen bij levering, zodat het maat niet aan elke buur wordt afgegeven, maar kun je las je niet thuis bent gewoon halen bij het postkantoor. Snelle levering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
de artikelen worden zorgvuldig ingepakt in een stevige doos, zodat het pakketje zonder kreukels bij de klant aankomt
Pluspunten
Goede producten, en goede communicatie als je telefonisch contact opneemt, zeer bekwaam.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima kennis van zaken en geeft goed advies. Uitstekende snelheid van leveren.
Pluspunten
Eindelijk eens een bedrijf met grote cupmaten die ook nog eens op z'n plek blijft zitten!
Pluspunten
Leuke collectie, snelle levering top bedrijf
Pluspunten
zie hierboven
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Correcte levering
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire