Pluspunten
Vlotte levering
Pluspunten
Heel chique verpakt plus een informatie brochure. Helemaal top !!
VerbeterpuntenBegrijp niet waarom levertijd 10 dagen stond als die al veel eerder binnen komt. Was volgens mij iets van 3,4 a 5 dagen.
Pluspunten
snelle levering, goede site.
Pluspunten
Compliment voor jullie goede service en het uitstekende Madam Butterfly Bra van Prima donna. Tot ziens AnnaDiva
Pluspunten
Prettige klantenservice, persoonlijk contact
Pluspunten
Mooi in een doosje verstuurd met handgeschreven kaartje erbij om er veel plezier mee te wensen
Prima zo
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Aan je beoordeling kan ik zien dat je niet tevreden bent over de snelheid/ levertijden. Dit vinden wij natuurlijk erg vervelend. Door de grote drukte is het helaas zo dat we artikelen moeten nabestellen bij de leverancier, zo ook voor jou bestelling. We proberen onze klanten hier zo goed mogelijk van op de hoogte te houden door te werken met levertijden. Bij het plaatsen van je bestelling kan je dan gemakkelijk zien welke artikelen een levertijd hebben en hoe lang deze is. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Moie producten
VerbeterpuntenMijn bovenstukje was een cup te klein geadviseerd., in de winkel had ik gevraagd een maat groter te bestellen. Maar de verkoopster was overtuigd dat het optimaal paste. ik heb later een grotere besteld omdat ik me er niet goed in voelde en dat stond veel beter. De tweede verkoopster bevestigde dat maatje groter meer in verhouding was. Dit is een duur advies geweest. eigenlijk is het veel prettiger als er meerdere maten op de plank liggen, dan kun je gelijk zien wat beter staat. Erg jammer!
Beste Femke, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat je het kopen van een bikini bij ons op deze manier hebt ervaren. We staan er zeker niet voor om onze klanten een bikini te verkopen die niet goed past. We zullen dit intern bespreken en willen je dan ook graag onze excuses aanbieden voor deze ervaring. Voor de zomer begint zorgen we ervoor dat we een grote voorraad artikelen in huis hebben. Door de grote drukte van afgelopen zomer raken we door onze voorraad heen en moeten we helaas sommige artikelen nabestellen bij de leverancier. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
De3 snelle service,achteraf betalen,klantvriendelijkheid.Veel mooie lingerie en badkleding
Pluspunten
Levering mooi verpakt en snel geleverd. Het persoonlijk kaartje erbij maakt het helemaal af. Duidelijke uitleg over evt retourneren.
Pluspunten
Pluspunten
Mooie bikini gekocht van goede kwaliteit zat in luxe verpakking
Pluspunten
Telefonisch contact was erg goed, telefoniste was erg vriendelijk, kundig, geduldig en behulpzaam.
VerbeterpuntenDe nieuwe maten zijn erg verwarrend, daardoor had ik de laatste keren steeds niet passende bh's besteld.
Pluspunten
Persoonlijk briefje bij de bestelling! Erg klantvriendelijk.
Pluspunten
Zeet tevreden. Duidelijke maat aanduiding. Zeer nette verpakking voor verzending. Een cadeautje om te krijgen.
Pluspunten
Mooie merken
Pluspunten
Zeer netjes
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Prima spullen, goede kevering
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire