Pluspunten
Goede communicatie, er was een top niet leverbaar. Er werd ter compensatie een korting aangeboden op de bestelling. Mooi ingepakt.
VerbeterpuntenMeer keuze voor bezorgen, bijv.ook bij post NL. punt. Retouretiket bijleveren i.p.v. zelf moeten printen.
Pluspunten
Grotere cupmaten
VerbeterpuntenSnellere levertijd
Beste Sandy, Bedankt voor het plaatsen van deze review! Voor we de zomer periode in gaan zorgen we er voor dat we een grote voorraad in huis hebben, maar door de grote drukte kan het zo zijn dat we bepaalde artikelen na moeten bestellen bij de leverancier. Helaas hebben wij voor jou bestelling ook artikel(en) na moeten bestellen. Bij het plaatsen van je bestelling heb je dit ook kunnen zien door middel van de levertijd die we aangeven bij het bestellen van het desbetreffende artikel. We hebben het artikel direct na ontvangst van de leverancier naar je opgestuurd. Ik wens je alsnog veel plezier van je nieuwe bikini. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Groot aanbod. Prachtige verpakking.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
VerbeterpuntenRetour sturen moet gratis aangeboden worden
Pluspunten
betrouwbare site, grote cupmaten
Verbeterpuntenretour sturen gratis maken
Pluspunten
Hele snelle levering, mooi verpakt en supermooi product.
Pluspunten
Communicatie was erg goed,snel en persoonlijk,dankjewel Lisa daarvoor! Nette verpakking, duidelijke instructies over retourzending. Ik kom graag een keer persoonlijk jullie winkel in Nijmegen bezoeken, de behandeling via de website is echt een visitekaartje daarvoor!
Pluspunten
heel soepel, klantvriendelijk, snel
Pluspunten
Eerste keer dat ik iets besteld heb en ben helemaal blij met mijn nieuwe bikini,ziet er mooi uit en past perfect!
Pluspunten
Snelle levering, betaling achteraf
Pluspunten
Hele snelle service. Mooi en zorgvuldig verpakt. Het is een feestje als het pakket binnen komt.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Pluspunten
Overzichtelijk
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire