Pluspunten
ik heb 2x wat besteld en ben zeer tevreden.
Pluspunten
Deskundig personeel, je word goed en snel geholpen ook met ruilen gaat alles heel snel.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Het geschreven briefje erbij.
Verbeterpunten-
Pluspunten
via mail goed advies gekregen.
Pluspunten
goede service , netjes verpakt en komt binnen met service ! de producten zijn top
Pluspunten
Vriendelijk aan de telefoon
VerbeterpuntenDe interne en externe communicatie. Geen beloftes doen die je niet waarmaakt.
Beste, Bedankt voor je review. Ik vind het erg jammer dat het zo vervelend bij je gelopen is. Wij doen ons best om onze klanten zo snel en efficiënt mogelijk te helpen. We hebben jouw bestelling meteen willen versturen, helaas is dit niet juist doorgezet waardoor deze later is verstuurd. Ik vind dit ook erg vervelend en onze excuses hiervoor. We gaan hier in de toekomst zeker nog beter op letten. Met vriendelijke groet, Lisa Schoenmakers Annadiva
Pluspunten
er word heel snel gereageerd als je een mail stuurt. Pakketje erg netjes in gepakt en met een hand geschreven brief je er bij. Dit geeft een heel persoonlijk gevoel.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire