Pluspunten
jullie zijn super klantvriendelijk super service altijd antwoord op mailtjes en goed van vertrouwen met after pay heerlijk ben een tevreden klant
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Mooie website, werkt goed. Ruim aanbod met duidelijke foto's Netjes verpakt en retourzenden/ruilen kan via Kiala, wat goedkoop is Duidelijke mailwisseling, vriendelijk.
VerbeterpuntenGa 'ademende' onderkleding verkopen voor de grote groep vrouwen die elke dag worstelen met overgangsklachten en geen fijn passend Koel zittend ondergoed kunnen vinden; bh's met brede band en fijne stof voor onder borsten ipv schurende beugels met nylon wat nat blijft. Gat in de markt zou ik zeggen.
Pluspunten
Goede hulp van klantenservice, mooi ingepakte pakketjes. Grote collectie met mooie spullen.
VerbeterpuntenIets snellere levertijd, nu duurt het vaak minstens een week voordat het pakketje geleverd is.
Pluspunten
Levertijd duurde langer vanwege staking/werkonderbreking bij de pakketpost. Verder prima ervaring mee opgedaan!
Jammer dat mijn bikini te laat kwam voor mijn vakantie.
Beste Rieke, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We begrijpen dat je met de vakantie voor de deur je bestelling graag zo snel mogelijk in huis hebt. Voor de zomer begint zorgen we er dan ook voor dat we een grote voorraad hebben. Door de grote drukte raken we door onze voorraad heen en moeten we artikelen nabestellen bij de leverancier. Dit geven we dan ook aan op onze website doormiddel van levertijd. Helaas is de leverancier niet is staat geweest om op tijd aan ons te leveren waardoor jou bestelling enige vertraging heeft opgelopen. Doormiddel van mailcontact hebben wij jou hiervan op hoogte gebracht en hebben we geprobeerd om jou bestelling alsnog zo snel mogelijk te versturen. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadina
Pluspunten
Mooie website, mooie producten
Verbeterpuntenwachttijd van een week is lang. Prijzen mogen vriendelijker
Pluspunten
Duidelijke site. Snelle levering
Pluspunten
Eerste keer besteld ... Ging vlot
geen
Pluspunten
Pluspunten
Mooi verpakt. Steeds weer als n kadootje! Snelle levering en prima kwaliteit.
Pluspunten
Accuraat en behulpzaam aan de telefoon
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Voor mij vakantie had ik nog een bikini nodig. maar ik heb een lasten maat (65E) ik heb heel veel winkels afgegaan maar ze hadden niks of niks voor mij gelukkig had Annadiva genoeg keuze voor mij. Om een bikini uit te kiezen me bikini ziet heel goed en Annadiva heeft echt mij vakansie gered!
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire