Pluspunten
Persoonlijk kaartje erbij was super, had het nooit eerder gezien.
VerbeterpuntenMisschien dat er een rekeningoverzicht of prijskaartjes erbij gevoegd mogen worden
Pluspunten
grote keuze, afspraken nagekomen, keurige afleveringen
Verbeterpuntenik kon de eerste keer bestellen niet achteraf betalen. Ik snap de instelling, maar vond het wel jammer.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment
VerbeterpuntenIk zou het fijn vinden om direct na de bestelling geplaatst te hebben, een bevestigingsmail te krijgen. Nu duurde dat even waardoor je gaat twijfelen of je de bestelling goed hebt doorgegeven.
Hoi Manon, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We begrijpen dat je graag zo snel mogelijk een bevestigingsmail van je bestelling ontvangt. Het is zo dat deze e-mails automatisch verstuurd worden. Wellicht dat er een kleine vertraging op zat. We gaan dit voor de zekerheid nakijken en zorgen dat de e-mails weer direct na de bestelling verstuurd zullen worden. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Ruim assortiment en snelle levering
Pluspunten
Overzichtelijke site, grote collectie, goed telefonisch bereikbaar.
VerbeterpuntenDe levertijd kan veel beter. Betaling achteraf mogelijk maken.
Hoi Mookie, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Ik heb het even nagekeken en ik zie dat we de BH voor je moesten nabestellen. Je hebt op 13-5 een bestelling geplaatst en wij hebben deze 20-5 verstuurd. Helaas zie ik via de Track & Trace code dat er bij PostNL iets mis is gegaan. Jouw pakketje is 2x in een verkeerde afleverroute terecht gekomen, waardoor deze later aangeboden is. Omdat er bij 2 afleverpogingen niemand aanwezig was om het pakketje te ontvangen is deze op 28-5 naar een afhaallocatie gebracht. Als wij het pakketje versturen, dan ligt de bezorging van de pakketten bij PostNL. In dit geval hebben zij een fout gemaakt, waardoor het iets langer heeft geduurd. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Mooie bh's ook voor de grotere maten!
Pluspunten
Voert mooie merken en levert snel
VerbeterpuntenGeen retourkosten vragen, mensen bestellen meestal nooit 1 setje wat gelijk goed zit dus je bent altijd wel wat kwijt aan retourneren. Als iets mij dus tot 2 keer niet past ga ik wel nadenken of ik nog een keer wil bestellen. Helemaal omdat je toch zo per setje (mijn ervaring) 90 euro kwijt bent die je van tevoren al betaald hebt.
Hoi Sandra, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Het is voor ons helaas (nog) niet mogelijk om het retour sturen gratis te maken. Deze kosten kunnen wij niet namelijk nog niet dragen. Maar omdat we natuurlijk wel snappen dat het vervelend is om hier kosten voor te maken hebben we afspraken gemaakt met Kiala. Hierdoor kost het retour sturen niet het normale PostNL tarief van €6,95 maar betaal je slechts €1,95. Daarnaast is het zo dat je ook kunt kiezen voor Afterpay. Je mag de bestelling dan achteraf betalen. Een andere optie is ook om meerdere maten tegelijk te bestellen, zodat je maar 1x retourkosten betaalt. Ik hoop dat het zo duidelijk is. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Ruime keuze, snelle levering, persoonlijke aandacht en goed retourbeleid.
VerbeterpuntenMogelijkheid tot betaling achteraf. Stond wel op site vermeld dat dit mogelijk was, maar lukte niet.
Hoi Sandra, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We bieden inderdaad de mogelijk om achteraf te betalen. Je kunt dan bij de betaalmethode voor Afterpay kiezen. Dit is een apart bedrijf dat deze betalingen voor ons regelt. Vanwege veiligheidsredenen is het zo dat er bij ons een limiet zit aan dit soort betalingen. Als je voor het eerst met Afterpay betaald dan kan je tot een bedrag van €150 bij ons bestellen. Is de eerste keer alles goed verlopen? Dan kan je daarna tot een bedrag van €250 bij ons bestellen. Ik hoop dat het zo duidelijk is en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Goede service en een super leuk persoonlijk kaartje bij je bestelling.
Pluspunten
Goede kwaliteit,goede pasvorm, snelle levering,
Pluspunten
Eenmaal geweest in Nijmegen en uitstekend geadviseerd.
Pluspunten
Prachtige spullen
Pluspunten
Eindelijk een bh winkel met groot assortiment grote maten.
VerbeterpuntenIk heb een keer een advies gekregen om een maat bh te kopen die nergens op sloeg. Omdat de goede maat uitverkocht was.
Hoi Lonneke, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We hebben ondertussen al contact gehad over het advies dat we destijds hebben gegeven. Je hebt ondertussen het artikel in de gewenste kleur en de juiste maat ontvangen. We hopen dan ook dat je hier nog veel plezier van hebt. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Vlotte levering en netjes verpakt.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire