Snel

Snelle levering, netjes verpakt en fijne merken. Ruime keus in lingerie en voor elk wat wils.

Top kwaliteit en fijn draagcomfort

Het is altijd weer een uitdaging om een hippe bikini te vinden voor een grotere cup; maar bij Annadiva zit je goed! Leuke bikini’s, goede pasvorm, snelle levering en ook bij eventueel retourneren krijg je goede service. Kortom, aanrader!

Zoals altijd enorme keus, ook in de afgeprijsde artikelen. Daarbij is de site heel makkelijk te gebruiken. Geen ingewikkelde procedures. Ik had een vraag en die werd telefonisch beantwoord, dat is een goede service die je niet overal tegenkomt

Geweldige pasvorm.

Heel blij met deze lingerieset. Mooie stof en het zit perfect.

Snelle bezorging , snelle terugbetaling !

Een bedrijf wat doet wat ze beloofd.

Goede snelle levering

Snelle kevering na goed advies over de whatsapp

Mooie stevige kwaliteit en top pasvorm

Simpel maar toch bijzonder door het slangenprintrelief in de stof

Snelle bezorging, mooi en verzorgd ingepakt, zeer gemakkelijke retourservice.

Ik was aangenaam verrast door het bovenstaande en het grote assortiment op de prettige, overzichtelijke website.

Ben al jaren klant bij Anna Diva. Eigenlijk koop ik alleen nog bij Anna Diva. Waarom? Ik bestel graag wat meerdere items zodat ik het verschil kan proberen . Dan is het fijn dat ik achteraf kan betalen. Laatst probleempje met bikini , dit werd keurig opgelost het geld werd teruggestort. En heb ik alsnog nieuwe besteld. Het assortiment is ook uitgebreid voor de grotere buste. Ik ben dus zeer tevreden . Tot de volgende x Anna Diva !

Fantastisch!

Altijd vlot en betrouwbaar. What you see is what you get. Mooie materialen, juiste maatvoering en je wordt netjes op de hoogte gehouden over de verzending. Echt heel fijn om hier mijn producten te halen.

uitstekende snelle bezorging van mijn BH !

Al de volgende dag kreeg ik mijn gekochte BH thuis bezorgd. fijn!

Heel netjes!

Fijne website met heldere zoekfunctie op maat en goede foto’s. Netjes verpakt en op tijd geleverd. Top!

De pakjes zijn telkens weer kadootjes .

De bestellingen worden altijd met veel zorg verpakt. De levering zoals afgesproken. Retouren ook correct afgehandeld. Kortom ,Heel tevreden

fantastische webshop en snelle levering

Overzichtelijke website, snelle levering en ruime keuze! Top!

Mooie en goed passende lingerie

Mooie merken lingerie. Ik ben zelf fan van Marie Jo. Is comfortabel en goed passend. In de winkel is mijn maat goed opgemeten waardoor ik nu ook online kan bestellen en af en toe gebruik kan maken van de sale

De fijnste bikini’s ooit!

Makkelijk sorteren op maat Veel keus, ben heel erg blij dat ik deze site gevonden heb Deze maand 3 bikini’s gekocht, zo blij mee!

Mooie BH’s snelle levering

Mijn bestelling was snel geleverd en was mooi ingepakt. Helaas moest ik er een paar terug sturen. Dit kost dan verzendkosten wat wel erg jammer is.

Product teruggestuurd

In de omschrijving stond dat t product op voorraad was, maar heb er toch bijna een week op moeten wachten. Product teruggestuurd omdat het niet lekker zat. Zag op mn bankrekening wel het geld teruggestort, maar had graag een e-mail gekregen dat mijn pakket ontvangen was en dat mn geld teruggestort zou worden. Met vriendelijke groet, Tessy de Jong

Prima ervaring

Mooi verpakt.. Fijne merken en leuke sale

Een aanrader

Snel en accuraat levering, De bestelling precies wat ik graag wilde hebben .

Snelle levering, netjes ingepakt.

Snelle en goede levering

Erg goed

Fijn om bij Annadiva te bestellen. Duidelijk snellen levering en makkelijk om te retourneren.

Wederom ontzettend tevreden

Zoals ik gewend ben, BH met mooie pasvorm, zit perfect, zacht voor de huid en fantastisch voor het oog !

super aardige customer care

Er ging iets mis met de levering van mijn bestelling en ik werd enorm aardig geholpen aan de telefoon. Alles werd goed begrepen, goed afgehandeld en dat met een vriendelijke, meedenkende aanpak. Heel fijn!

Australielaan 8

5232BB Den bosch