Snelle levering, netjes verpakt en fijne merken. Ruime keus in lingerie en voor elk wat wils.
Beste Annet, Hartelijk dank voor jouw review. Goed om te lezen dat jij onze service als prettig hebt ervaren. Team Annadiva
Het is altijd weer een uitdaging om een hippe bikini te vinden voor een grotere cup; maar bij Annadiva zit je goed! Leuke bikini’s, goede pasvorm, snelle levering en ook bij eventueel retourneren krijg je goede service. Kortom, aanrader!
Beste Maartje, Ontzettend bedankt voor jouw fijne review. Goed om te lezen dat jij onze service als prettig hebt ervaren. Team Annadiva
Zoals altijd enorme keus, ook in de afgeprijsde artikelen. Daarbij is de site heel makkelijk te gebruiken. Geen ingewikkelde procedures. Ik had een vraag en die werd telefonisch beantwoord, dat is een goede service die je niet overal tegenkomt
Beste Lia, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn om te lezen dat jij onze service als prettig hebt ervaren. Wij delen jouw review dan ook graag met ons Customer Care team. Team Annadiva
Heel blij met deze lingerieset. Mooie stof en het zit perfect.
Beste Trees, Hartelijk dank voor jouw leuke review. Wij wensen jou veel draagplezier en graag tot een volgende (online) aankoop. Team Annadiva
Een bedrijf wat doet wat ze beloofd.
Beste Lucia, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn om te lezen dat jij onze retourservice als prettig hebt ervaren. Mocht jij nog advies wensen, neem dan gerust contact op met onze collega's van Customer Care. Team Annadiva
Snelle kevering na goed advies over de whatsapp
Beste Angela, Fijn om te lezen dat het advies via Whatsapp naar wens is verlopen. Sinds kort bieden wij inderdaad deze service om onze klanten sneller van een antwoord of advies te kunnen voorzien. Team Annadiva
Simpel maar toch bijzonder door het slangenprintrelief in de stof
Beste Hanneke, Ontzettend bedankt voor jouw leuke review. Wij wensen jou veel draagplezier toe. Team Annadiva
Ik was aangenaam verrast door het bovenstaande en het grote assortiment op de prettige, overzichtelijke website.
Beste Jantine, Ontzettend bedankt voor jouw fijne review. Goed om te lezen dat jij onze service als prettig hebt ervaren. Team Annadiva
Ben al jaren klant bij Anna Diva. Eigenlijk koop ik alleen nog bij Anna Diva. Waarom? Ik bestel graag wat meerdere items zodat ik het verschil kan proberen . Dan is het fijn dat ik achteraf kan betalen. Laatst probleempje met bikini , dit werd keurig opgelost het geld werd teruggestort. En heb ik alsnog nieuwe besteld. Het assortiment is ook uitgebreid voor de grotere buste. Ik ben dus zeer tevreden . Tot de volgende x Anna Diva !
Beste Desiree, Wat een ontzettend leuke review, dank je wel hiervoor! Mocht je ooit eens twijfelen over een maat of pasvorm, neem dan gerust contact op met onze collega's van Customer Care. Team Annadiva
Altijd vlot en betrouwbaar. What you see is what you get. Mooie materialen, juiste maatvoering en je wordt netjes op de hoogte gehouden over de verzending. Echt heel fijn om hier mijn producten te halen.
Beste Ineke, Hartelijk dank voor jouw fijne review. Goed om te lezen dat jij zo tevreden bent over onze service. Team Annadiva
Al de volgende dag kreeg ik mijn gekochte BH thuis bezorgd. fijn!
Beste Sylvia, Hartelijk dank voor jouw review. Wij wensen jou veel draagplezier en graag tot een volgende (online) aankoop. Team Annadiva
Fijne website met heldere zoekfunctie op maat en goede foto’s. Netjes verpakt en op tijd geleverd. Top!
Beste Caroline, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn om te lezen dat jij onze service als prettig hebt ervaren. Team Annadiva
De bestellingen worden altijd met veel zorg verpakt. De levering zoals afgesproken. Retouren ook correct afgehandeld. Kortom ,Heel tevreden
Beste Ellie, Ontzettend bedankt voor jouw review. Wij waarderen het dat jij de moeite hebt willen nemen om deze te schrijven. Team Annadiva
Overzichtelijke website, snelle levering en ruime keuze! Top!
Beste Jeroen, Ontzettend bedankt voor jouw review. Wij hopen dat jouw cadeau naar wens bleek. Team Annadiva
Mooie merken lingerie. Ik ben zelf fan van Marie Jo. Is comfortabel en goed passend. In de winkel is mijn maat goed opgemeten waardoor ik nu ook online kan bestellen en af en toe gebruik kan maken van de sale
Beste Mandy, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn ook om te lezen dat onze service naar wens bleek. Mocht je nog niet zijn aangemeld voor onze nieuwsbrief is dat ook nog een tip. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwe collecties en sale. Wij wensen jou veel draagplezier en graag tot een volgende (online) aankoop. Team Annadiva
Makkelijk sorteren op maat Veel keus, ben heel erg blij dat ik deze site gevonden heb Deze maand 3 bikini’s gekocht, zo blij mee!
Beste Rianne, Ontzettend bedankt voor jouw leuke review. Fijn ook om te lezen dat jij tevreden bent over onze webshop. Wist je dat je in onze webshop ook tips kunt vinden over het behoud van jouw badgoed? Op die manier heb je er zo lang mogelijk plezier van! Team Annadiva
Mijn bestelling was snel geleverd en was mooi ingepakt. Helaas moest ik er een paar terug sturen. Dit kost dan verzendkosten wat wel erg jammer is.
Beste Patricia, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jouw bestelling niet volledig naar wens bleek. Helaas bieden wij inderdaad geen kosteloze retourservice, wel bieden wij de mogelijkheid om bijvoorbeeld jouw pakket in een van onze winkels te retourneren. Hier worden uiteraard geen retourkosten voor in rekening gebracht. Vanzelfsprekend mag je ook altijd contact opnemen met onze Customer Care, wellicht kun je met dit contact een retourzending voorkomen. Team Annadiva
In de omschrijving stond dat t product op voorraad was, maar heb er toch bijna een week op moeten wachten. Product teruggestuurd omdat het niet lekker zat. Zag op mn bankrekening wel het geld teruggestort, maar had graag een e-mail gekregen dat mijn pakket ontvangen was en dat mn geld teruggestort zou worden. Met vriendelijke groet, Tessy de Jong
Beste Tessy, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jij langer op jouw bestelling hebt moeten wachten dan vooraf verwacht. In onze webshop alsook op jouw orderbevestiging geven wij altijd aan wat de verwachtte levertijd is van een gewenst item of gewenste maat, wellicht heb je dit over het hoofd gezien? Daarnaast geef jij aan geen credit te hebben ontvangen, dit zou je inderdaad wel mogen verwachten, onze excuses hiervoor! Wij zullen jouw review dan ook intern bespreken om te zien wat er mogelijk is misgegaan. Mocht jij hier echter nog vragen over hebben, stuur dan gerust een e-mail naar [email protected] Team Annadiva
Mooi verpakt.. Fijne merken en leuke sale
Beste Helena, Hartelijk dank voor jouw review. Goed om te lezen dat jij onze service als prettig hebt ervaren, wij zullen jouw compliment ook delen met onze collega's uit het magazijn. Team Annadiva
Snel en accuraat levering, De bestelling precies wat ik graag wilde hebben .
Beste Nelly, Hartelijk dank voor jouw fijne review. Wist je dat het door jou geselecteerde item ook nog in andere kleuren verkrijgbaar is? Wij wenen jou in ieder geval veel draagplezier! Team Annadiva
Snelle levering, netjes ingepakt.
Beste Marieke, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn om te lezen dat jij onze service als prettig hebt ervaren. Wij wensen jou veel draagplezier en graag tot een volgende aankoop. Team Annadiva
Snelle en goede levering
Beste Lies, Fijn om te lezen dat jij onze service als prettig hebt ervaren. Wij wensen jou veel draagplezier en graag tot een volgende bestelling. Team Annadiva
Fijn om bij Annadiva te bestellen. Duidelijk snellen levering en makkelijk om te retourneren.
Beste J, Hartelijk dank voor jouw review. Goed om te lezen dat een deel van jouw bestelling naar wens bleek. Wist je dat het ook mogelijk is om jouw pakket te retourneren via onze winkel in Nijmegen? Wij wensen jou veel draagplezier toe en graag tot een volgende (online) aankoop. Team Annadiva
Zoals ik gewend ben, BH met mooie pasvorm, zit perfect, zacht voor de huid en fantastisch voor het oog !
Beste I, Fijn om te lezen dat jouw aankoop wederom naar wens bleek. Wij wensen jou veel draagplezier toe! Team Annadiva
Er ging iets mis met de levering van mijn bestelling en ik werd enorm aardig geholpen aan de telefoon. Alles werd goed begrepen, goed afgehandeld en dat met een vriendelijke, meedenkende aanpak. Heel fijn!
Beste Bernardine, Ontzettend bedankt voor jouw fijne review. Goed om te lezen dat jij onze service als prettig hebt ervaren. Wij zullen jouw compliment ook overdragen aan de betreffende collega! Team Annadiva